![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Receiver suplimentar MX 1000
Last Updated: Jan 26 2006 09:15, Started by
gyany
, Jan 26 2006 00:09
·
0

Posted 26 January 2006 - 00:09

domnilor am urmatoarea problema: un MX 1000 cu receiveru lui mare si incomod care nu poate intra intr-o geanta de laptop. Vreau sa fac un receiver mai mic ca sa il pun la laptop cand nu am receiverul cel mare cu mine.
Please help. |
Posted 26 January 2006 - 01:56

Call me stupid if u want... ce e un MX 1000? Din restul postului banuiesc ca e vreun AP wireless, da fii si tu mai explicit.
|
Posted 26 January 2006 - 02:26

Thx.
Demontezi receiverul. Vezi cat e spatiu util in el si cat e aer. Daca poti scoate electronica in relativ putine bucati, o poti pune intr-un "recipient" mai mic. Oricum, nu prea se recomanda. Avand in vedere ca traim era miniaturizarii, cred ca or avut ei un motiv intemeiat sa il faca asa mare. |
Posted 26 January 2006 - 09:15

nu pot sa desfac receiverul mare pt ca acesta contine si partea de incarcare a acumulatorului. Alte solutii sunt bine venite. eu am un receiver pe usb dar cred ca el trebuie programat cumva.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users