![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Problema rezolutie PC
Last Updated: Dec 27 2015 15:23, Started by
neuer91
, Dec 18 2015 15:58
·
0

Posted 18 December 2015 - 15:58

Salutare,
Am si eu o mica problema, de cateva zile monitorul meu s-a stricat si am zis sa il inlocuiesc cu televizorul, doar ca am o problema, televizorul nu imi vede toata rezolutia, iar in parti se vede negru. Am atasat o imagine cu problema. Astept o parere din partea voastra. Multumesc frumos! |
Posted 18 December 2015 - 16:18

Umbla si prin setarile placii video si prin setarile TV-ului (la mod afisare)
|
Posted 18 December 2015 - 17:39

Cu ce tip de cablu te conectezi?
Trebuie sa vezi ce rezolutie suporta TV-ul si sa o setezi corect, iar apoi sa vezi la setarile de imagine alte TV-ului, sa nu-ti redimensioneze. |
Posted 18 December 2015 - 17:54

EU folosesc TVul ca monitor in dormitor, si pe HDMI nu ma lasa sa il folosesc pe rezolutii nesuportate ( deoarece calculatorul imi spune ce rezolutii suporta TVul). Ceea ce patesti tu , patesc la duplicarea ecranului, altfel, nu am probleme ( in dual screen, sau only screen 2) . Uita-te ce rezolutii suporta televizorul ( de regula ce suporta pe VGA ( daca are) suporta si pe HDMI ), insa acestea trebuie sa iti fie afisate de catre calculator . Daca TVul nu suporta decat anumite rezolutii atunci numai acestea vor fi in meniul placii video de la PC pentru displayul ( in cazul tau, TVul) in cauza. Calitatea pe HDMI sau VGA este de regula aceeasi, daca cablurile folosite sunt de calitate.
|
Posted 27 December 2015 - 15:23

Va multumesc frumos baieti pentru raspunsuri, am rezolvat din setarile TV-ului. Sarbatori fericite!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users