Ce ar spune google ?
Last Updated: Nov 26 2015 10:55, Started by
andrei_1234567890
, Nov 26 2015 08:53
·
0

Posted 26 November 2015 - 08:53

Salutare.
Zoaie com are câteva articole, o mare parte din ele, în care se postează în comentarii cu titlul articolului, sau cu părți din conținut, de vezi domne "utilizatori". Sunt sigur că postează unu de la ei. Și sunt sigur și că îi avantajează dpdv SEO. Aici e un exemplu. Mă refer la PS-urile lui PSD.Erie. Ce ar zice google despre asta ? E corect ce fac ? |
Posted 26 November 2015 - 09:03

M-am uitat vreo 30. sec peste comentarii si nu inteleg ce limba e aia, klingoniana?
Nu vad sa se repete nici titlul articolului prin ele. |
Posted 26 November 2015 - 10:49

Nu vad sa se repete nici titlul articolului prin ele. Acelaşi lucru îl face şi utilizatorul (niculaeda) aici, aici sau aici, cu titlul articolului sau părţi din conţinut. Sunt "mulţi" utilizatori pe site-ul lor care fac asta. Eu cred că dublează titlul sau părţi din conţinut ca să dea bine în google. Nu cred însă că e corect ce fac... |
Posted 26 November 2015 - 10:55

PS: Un articol scris acum aproximativ 30 de minute: Acelaşi niculaeda şi un altul schmit citează titlul articolului. Culmea e că au rating 5. Numai ăia cu rating 5 fac. Adică maxim. Şi nu e nici o coincidenţă sau ceva normal, pentru că nu există o logică să pui titlul articolului după ce ai comentat. Dacă vrei să citezi, pui titlul articolului ca şi titlu pentru comentariu eventual, sau la începutul comentariului. Deci dublează părţi din articol ca să dea mai bine în google. Eu aşa zic... Edited by andrei_1234567890, 26 November 2015 - 11:04. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users