Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Deadpool & Wolverine (2023)

Outlook e muta pe Android

Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.

Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...
 Tastatura si mouse cu baterie int...

AC Gree duce la palpait de becuri

Sfat / recomandare construire aco...

Cablu analog vs digital
 Ce valoare stabiliti la RSSI la u...

Sony FH 10W reparatie

Monitor cu consum URIAS

Topul rușinii la nivelul PE
 probleme domeniu sau configuratie...

Se poate vedea on-line filmul ...

Mazda 3 IV Sedan 2.0 e-SkyActiv-G...

NATO - Articolul 5
 

Pot sa-mi fac abonament la RDS.Tel ?

- - - - -
  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1
ChristianG

ChristianG

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,072
  • Înscris: 24.01.2005
cred ca stiu raspunsul , dar totusi.... poate aflu ceva surprinzator :)

#2
t man

t man

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,047
  • Înscris: 16.11.2005
Clar nu. Intelegerea tip monopol intre cei doi prevede ca nu se vor baga unul peste blocurile celuilalt.

#3
nicudotro

nicudotro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 473
  • Înscris: 22.06.2004
Eu cunosc cel putin o persoana care are RDStel si cablu tv de la astral

#4
ChristianG

ChristianG

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,072
  • Înscris: 24.01.2005

View Postnicudotro, on Jan 23 2006, 22:40, said:

Eu cunosc cel putin o persoana care are RDStel si cablu tv de la astral


la asa ceva ma refeream cand ziceam de "ceva surprinzator"  :w00t:

#5
t man

t man

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,047
  • Înscris: 16.11.2005

View Postnicudotro, on Jan 23 2006, 22:40, said:

Eu cunosc cel putin o persoana care are RDStel si cablu tv de la astral


Un prieten tocmai a intrebat asta azi la RDS. Raspunsul a fost fara dubiu. NU.

#6
ChristianG

ChristianG

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,072
  • Înscris: 24.01.2005
vive la France !  :puke:

#7
savone

savone

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 385
  • Înscris: 13.08.2005
Logic se poate dar depinde de oras si daca in zona e si RDS -cu FTTH - in principiu asta fiind deocamdata singura solutie ,sau daac vrei sa stai in fata :fibra

#8
horia.popescu

horia.popescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,078
  • Înscris: 21.06.2005
Ati vazut reclama de la tv (jenanta, ce-i drept) in care se spune "RDS- Noua telefonie nationala"? Eu prin asta inteleg ca poti sa ai telefon RDS oriunde in tara... Dar... :)

#9
TIC

TIC

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,699
  • Înscris: 05.03.2003
Daca ai telefonie de la RDS si nu ai folosit-o pana acum, RDS iti mai poate da aparat telefonic gratis??!

#10
eXXocet

eXXocet

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,010
  • Înscris: 16.04.2004

View PostTIC, on Jan 26 2006, 10:09, said:

Daca ai telefonie de la RDS si nu ai folosit-o pana acum, RDS iti mai poate da aparat telefonic gratis??!

Poti, daca esti masochist.  :death:

#11
zaze

zaze

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 903
  • Înscris: 21.01.2004
Intr-adevar, costa foarte mult un aparat telefonic...mai bine le ceri lor sa-ti dea gratis ;)

#12
eXXocet

eXXocet

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,010
  • Înscris: 16.04.2004
Aboneaza-te neaparat la RDS, de ce sa-ti fie bine cand poa' sa-ti fie rau??

#13
TIC

TIC

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,699
  • Înscris: 05.03.2003

View Postzaze, on Jan 26 2006, 12:01, said:

Intr-adevar, costa foarte mult un aparat telefonic...mai bine le ceri lor sa-ti dea gratis ;)

pur si simplu nu am chef sa-mi iau unul, daca imi pot da ei gratis! pentru ca nu imi trebuie cine stie ce, ci doar un aparat telefonic functional! daca il cumpar eu si nu merge serviciul de telefonie, nu imi pare rau ca am dat banii pe el?!?!?

View PosteXXocet, on Jan 26 2006, 12:13, said:

Aboneaza-te neaparat la RDS, de ce sa-ti fie bine cand poa' sa-ti fie rau??


imi e rau deja, pt. sa sunt abonat da' nu am folosit telefonul! basca am si un abonament promotional!!!

ce solutie vedeti voi in momentul de fata, internet pt. un home user, care nu are incredere in retelele de cartier? io nu vad nici una.

Edited by TIC, 26 January 2006 - 12:36.


#14
puiulnoptii

puiulnoptii

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,137
  • Înscris: 06.01.2006
Eu mi-am facut un abonament la RDS de 19 $ deoarce aveam un abonament vechi pe cablu coaxial si mergea rau de tot. Acum de cand au pus FTTH am si minute incluse in abonament, 2000 in RDS si 200 in RTL.

Am facut cerere pe 3 Ian, si pe 17 Ian au venit si mi-au montat totul. Mi-au adus si aparat telefonic. Cred ca asta a fost cea mai placuta experienta pe care am avut-o la RDS pana acum (intre timp ma abonasem si la Astral pentru internet dar si acolo s-a cam imputit treaba si am revenit la RDS datorita metropolitanului si viteza de 1024).

Se pare ca a fost doar o intamplare, prima data cand mi-am facut abonament la ei, in Noiembrie, au venit in Februarie. Acum deja imi pregatisem aparatul meu telefonic si cautam provideri cu oferte bune.

@ TIC : Raspunsul este : depinde de zona in care locuiesti si de cerinte. Eu n-am avut pile si nici nu stiu pe ce criterii (in afara de pile) se face repartizarea aparatelor telefonice (care erau prezentate ca fiind gratuite daca te abonezi la telefonia lor, multi care n-au primit, nici nu l-au mai cerut).

On Topic : Sunt cazuri in care se poate sa ai RDS Tel si net de la Astral. La mine in reteaua LAN este un caz de genul asta. Doar ca se cunoaste cu cei de la Astral, si e de inteles ca n-ar face presiuni sau chestii incomode asupra lor atata timp cat plateste ab. de CATV si RDS Tel iar netul de la astral se intelege cu baietii.

Totusi am incercat pe pielea mea (fiind intr-o scara de abonati RDS) sa imi fac un abonament de Astral pe cont propriu si am fost refuzat (stiam ca au acoperire in zona mea, aveam net astral din lan). Raspunsul a fost negativ, pe motiv ca nu au acoperire in scara mea. Deci, nu prea se baga peste RDS.

Edited by puiulnoptii, 26 January 2006 - 12:47.


#15
kingblana

kingblana

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,258
  • Înscris: 21.12.2003
Se poate . Chiar si in cel mai mare mega monopol din Romania : Cluj-Napoca . Se poate sa ai CATV de la ASStral si internet si telefonie fixa de la RDS . Cum ? Prin radio . RDS umbla pe la mine prin cartier sa instaleze internet+RDStel cu preturi care incep de la 9 $ . Cartier 99.99% ASStral . Oras 50% Asstral , 50% UPC .

#16
voinageo

voinageo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 20.09.2005

View Postpuiulnoptii, on Jan 26 2006, 12:41, said:

Eu mi-am facut un abonament la RDS de 19 $ deoarce aveam un abonament vechi pe cablu coaxial si mergea rau de tot. Acum de cand au pus FTTH am si minute incluse in abonament, 2000 in RDS si 200 in RTL.

Am facut cerere pe 3 Ian, si pe 17 Ian au venit si mi-au montat totul. Mi-au adus si aparat telefonic. Cred ca asta a fost cea mai placuta experienta pe care am avut-o la RDS pana acum (intre timp ma abonasem si la Astral pentru internet dar si acolo s-a cam imputit treaba si am revenit la RDS datorita metropolitanului si viteza de 1024).

Se pare ca a fost doar o intamplare, prima data cand mi-am facut abonament la ei, in Noiembrie, au venit in Februarie. Acum deja imi pregatisem aparatul meu telefonic si cautam provideri cu oferte bune.

Raspunsul este : depinde de zona in care locuiesti si de cerinte. Eu n-am avut pile si nici nu stiu pe ce criterii (in afara de pile) se face repartizarea aparatelor telefonice (care erau prezentate ca fiind gratuite daca te abonezi la telefonia lor, multi care n-au primit, nici nu l-au mai cerut).

  Fericitule :) Ai fost abonat Astral i RDS la aceiasi adresa :). In Cluj Napoca e imposibil asa ceva. Daca poti sa iti imaginezi cunosc un caz de granita intre "zonele de exclusivitate" negociate de Astral si RDS. Am un prieten care care facuta o retea a blocului, retea facuta de citiva entuziasti tineri din bloc. Jos la scara au o consola cu un switch unde conecteaza linia de internet de la provider. Evident fiind in teritoriul Astral a fost posibil doar astral. Faza hilara e urmatoarea :
   Consola lor este la 1m de consola RDS si la 5m de consola Astral de pe stilp :). Raspunsul RDS  la solicitarea de a avea iesirea la internet prin ei a fost "Nu sunteti in zona noastra de acoperire si  conturile de conectare sunt prea mari". Raspuns standard care ascunde realitatea cruda a unui contract ilegal intre monopoluri, dar care devine hilar luind in calcul ca e vorba de "1m" de cablu :))

#17
puiulnoptii

puiulnoptii

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,137
  • Înscris: 06.01.2006
Da. Stiu cazuri din astea si in Cta ... Mai fac o precizare ... Abonamentul de Astral initial era din LAN si nu era la adresa mea ca si RDS-ul desi sunt vecin de bloc cu acea persoana. Dar am vrut sa-mi fac si eu ab. singur la Astral, ca nah ... sa ne mearga mai bine ... si n-au "acoperire". Dar am tras pana la urma de la vecinu` ca la el peste palier e acoeprire. :>

Edited by puiulnoptii, 26 January 2006 - 13:12.


#18
AcidMan

AcidMan

    Acid Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,650
  • Înscris: 08.09.2003
mie pt o linie de net mi-au spus pe fata, de la ei de la vanzari ceva de genul: Unde? In crangasi? Mergeti la Astral!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate