![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Drepturi de autor pentru temele din Wordpress
Last Updated: Nov 14 2015 22:44, Started by
conmanc
, Nov 14 2015 20:25
·
0

Posted 14 November 2015 - 20:25

Salut. De curand m-am gandit sa deschid un site, am cumparat domeniu si host dar in legatura cu tema am o mica nelamurire. Am instalat tema Greenigma, am modificat-o exact cum am vrut insa, in bara jos de tot e
© 2015 Enigma Theme|Theme Developed By Weblizar Themes. Varianta standard a temei este gratis pentru toti, cea premium e cu bani. Daca modific textul de copyright si lansez site-ul cu toate modificarile facute de mine este vreo problema? |
Posted 14 November 2015 - 20:55

Teoretic trebuie sa verifici exact in ce conditii este "gratis", daca vor sa ii mentionezi, etc.
Practic n-are nimeni nici o treaba. |
Posted 14 November 2015 - 22:44

daca cineva iti copiaza site-ul si-l lanseaza cu alt nume, e vreo problema?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users