![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Eroare " Din pacate Cautare Google s-a oprit'
Last Updated: Jul 06 2016 00:07, Started by
kutunick
, Oct 24 2015 18:59
·
0

Posted 24 October 2015 - 18:59

Buna ziua, Am un telefon Vodafone, de fapt mi-au zis ca este produs Alcatel, luat pe abonament. De doua zile apare o defectiune .. pe screen imi apare scris "din pacate Cautare google s-a oprit" si mai jos Fortez inchiderea. .. Problema este ca nu-mi mai afiseaza tastatura si nu mai pot forma un nr de telefon nou sau nu mai pot scrie SMS , sau orice notita . Stie cineva cum se rezolva ?
|
Posted 24 October 2015 - 19:03

Revenire la setarile din fabrica !
Poti folosi si modul Recovery Mode apoi wipe data factory reset. |
Posted 24 October 2015 - 19:32

Cum revin la resetarile din fabrica .. ? si fara sa pierd datele din telefon
Cum revin la setarile din fabrica / .. fara sa pierd datele din tel VladutzU2013, on 24 octombrie 2015 - 19:03, said:
Revenire la setarile din fabrica ! Poti folosi si modul Recovery Mode apoi wipe data factory reset. |
Posted 24 October 2015 - 20:12

Setari - Aplicatii - Google App sau Google Search si sterge cache si datele aplicatiei. Da dupa aceea si un restart si vezi daca mai apare.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/XVBljq3-ZxI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by androholic, 24 October 2015 - 20:15. |
Posted 24 October 2015 - 20:17

Datele tale ar trebui sa fie sincronizate cu contul google.
Poti verifica asta si de pe un pc. Tot cu pc-ul iti poti face backup la orice fila la care userul din android are acces. Daca telefonul e in garantie, dupa ce ai backup-ul mergi la service vodafone. Daca telefonul nu mai e in garantie cauta factory reset pentru modelul tau de alcatel sau pe cineva cine poate face asta telefonului tau. Postez de pe un Vodafone975n |
Posted 24 October 2015 - 23:19

Am patit aceeasi problema pe 3 telefoane lg cu android 4.2. Cred ca Google vrea deja sa renunte complet la el.
Solutia a fost sa dezistanez aplicatia "Google" si sa pun iarasi din setari tastatura default. Edited by Robiacs, 24 October 2015 - 23:20. |
Posted 04 July 2016 - 20:05

androholic, on 24 octombrie 2015 - 20:12, said:
Setari - Aplicatii - Google App sau Google Search si sterge cache si datele aplicatiei. Da dupa aceea si un restart si vezi daca mai apare. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/XVBljq3-ZxI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 06 July 2016 - 00:07

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users