Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema Service - Preturi diferite

IP Camera HikVision nu o gasesc i...

Cand devine un film clasic?

Cu mașina spre Budapesta ...
 Ridicare act de identitate cu pro...

Calorifere + incalzire in pardose...

Sfat achizitie laptop buget 1500-...

Boxe Devialet
 Mai poarta careva papuci prin oras?

Amortizoare - 2024 - gaz / ulei ?...

Calatorie Bucuresti - Timisoara, ...

Țuica are gust ciudat
 Copii nascuti in Romania

Felicitari Republica Moldova pent...

Ușa exterioara care scar5...

Decizie dificila intre doua model...
 

Ordine canale dvb-c

- - - - -
  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1
KLAU_B

KLAU_B

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 450
  • Înscris: 26.08.2007
Salut,

Incerc sa-mi ordonez canalele receptionate DVB-C in ordinea pe care o vreau eu (nu folosesc card CI+ si nici mediabox, ci receptionate direct cu tuner-ul TV-ului). Am observat ca le pot ordona din meniul TV-ului.
Problema este ca dupa un anumit timp sau daca il opresc si il pornesc mai tarziu dupa cateva ore, aceea ordine nu ramane salvata, ci se reseteaza la cum a gasit TV-ul canalele la scanare. Operatorul este UPC.
De ce nu raman canalele in ordinea salvata de mine, atat timp cat TV-ul ma lasa sa le ordonez cum vreau eu? E problema din TV sau asa se intampla pe digital? Cum pot rezolva asta?

Multumesc.

#2
yanni17

yanni17

    -------------------

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,590
  • Înscris: 19.11.2010
Ce marcă este tv-ul?

#3
KLAU_B

KLAU_B

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 450
  • Înscris: 26.08.2007

 yanni17, on 22 octombrie 2015 - 11:39, said:

Ce marcă este tv-ul?

Asta: Hitachi 24HYC05

#4
k0r3k7

k0r3k7

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,241
  • Înscris: 03.05.2007
Nu are legatura cu operatorul. Ordinea canalelor se seteaza din TV.

#5
yanni17

yanni17

    -------------------

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,590
  • Înscris: 19.11.2010
Hmmm... pentru Samsung și cred că și pentru Lg există soft pentru gestionarea organizării grilei de canale a televizorului. Pentru Hitachi (?!) nu am auzit.

#6
jericho

jericho

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,118
  • Înscris: 02.09.2005
manualul utilizatorului e pentru fraieri... pentru restul, exista softpedia...

#7
KLAU_B

KLAU_B

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 450
  • Înscris: 26.08.2007

 jericho, on 22 octombrie 2015 - 11:54, said:

manualul utilizatorului e pentru fraieri... pentru restul, exista softpedia...

Nu specifica nimic in manualul TV-ului despre asta...

#8
Mihai_3

Mihai_3

    我會回來的...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,048
  • Înscris: 26.04.2007
despre ce ?

 KLAU_B, on 22 octombrie 2015 - 12:02, said:

Nu specifica nimic in manualul TV-ului despre asta...

despre ce ? .... despre softpedia ?? ...nu se poate !

#9
jericho

jericho

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,118
  • Înscris: 02.09.2005
vezi sa nu fie ca la lg, inainte de scanare sa debifezi Ordonare Automata

#10
KLAU_B

KLAU_B

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 450
  • Înscris: 26.08.2007

 Mihai_3, on 22 octombrie 2015 - 12:11, said:

despre ce ?


despre ce ? .... despre softpedia ?? ...nu se poate !

aiurea, vorbesti pe langa subiect, tipic...!!!

 jericho, on 22 octombrie 2015 - 12:13, said:

vezi sa nu fie ca la lg, inainte de scanare sa debifezi Ordonare Automata

Da, am mai auzit de faza asta sau de optiunea: Canal->Reglaj automat->Reglaj automat in modul Asteptare si pus pe Dezactivat pentru a nu se mai reseta mereu. Problema este ca eu nu am setarile astea,nu le gasesc sau o trebui sa fac altceva.

Edited by KLAU_B, 22 October 2015 - 12:20.


#11
jericho

jericho

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,118
  • Înscris: 02.09.2005
mai butoneaza pe acolo, trebuie  sa fie... daca nu vrei, suna la un service din certificatul de garantie si vb cu cineva, te rezolva in 2 minute cu informatia pe care o cauti.

#12
Mihai_3

Mihai_3

    我會回來的...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,048
  • Înscris: 26.04.2007
KLAU_B .... era o gluma !
Da ai luat-o aiurea.

#13
KLAU_B

KLAU_B

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 450
  • Înscris: 26.08.2007

 Mihai_3, on 22 octombrie 2015 - 12:24, said:

KLAU_B .... era o gluma !
Da ai luat-o aiurea.

No problem, e ok. Am zis asta ca de obicei am vazut ca multi se baga in seama, sa fie si ei acolo, scriind  aiurea pe langa subiect, nici macar stiind despre ce e vorba. Salut Posted Image

Edited by KLAU_B, 22 October 2015 - 12:30.


#14
satanistu

satanistu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,639
  • Înscris: 09.03.2011

 KLAU_B, on 22 octombrie 2015 - 11:37, said:

Salut,

Incerc sa-mi ordonez canalele receptionate DVB-C in ordinea pe care o vreau eu (nu folosesc card CI+ si nici mediabox, ci receptionate direct cu tuner-ul TV-ului). Am observat ca le pot ordona din meniul TV-ului.
Problema este ca dupa un anumit timp sau daca il opresc si il pornesc mai tarziu dupa cateva ore, aceea ordine nu ramane salvata, ci se reseteaza la cum a gasit TV-ul canalele la scanare. Operatorul este UPC.
De ce nu raman canalele in ordinea salvata de mine, atat timp cat TV-ul ma lasa sa le ordonez cum vreau eu? E problema din TV sau asa se intampla pe digital? Cum pot rezolva asta?

Multumesc.

Trebuie sa deselectezi "Actualizarea automata a canalelor", dezactiveaza si o sa iti mearga.

#15
alexupit

alexupit

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,333
  • Înscris: 23.09.2008
Televizoarele mai noi te pun sa alegi compania de cablu inainte sa cauti canale. Ciudat ca nimeni care a raspuns n-a mentionat asta. Trebuie sa nu mai alegi UPC. Alegi "altii" sau "altele" iar la cautare dai "cautare completa". O sa iti aranjeze toate canalele in ordine alfabetica. Le aranjezi tu si apoi nu se mai strica ordinea. Bafta!

#16
KLAU_B

KLAU_B

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 450
  • Înscris: 26.08.2007

 alexupit, on 22 octombrie 2015 - 13:20, said:

Televizoarele mai noi te pun sa alegi compania de cablu inainte sa cauti canale. Ciudat ca nimeni care a raspuns n-a mentionat asta. Trebuie sa nu mai alegi UPC. Alegi "altii" sau "altele" iar la cautare dai "cautare completa". O sa iti aranjeze toate canalele in ordine alfabetica. Le aranjezi tu si apoi nu se mai strica ordinea. Bafta!

Da, am observat ca la scanare, ma pune sa aleg compania de cablu. Am sa pun pe "altele" sa vad. Acum am adaugat canalele care ma intereseaza pe mine la favorite, sa vad daca asa mentine ordinea, dar cate am vazut, stiu ca am mai adaugat odata cateva canale la favorite de test si degeaba, le scoate si de acolo, numai ca dupa ce trece mai mult timp. O sa mai incerc si pe alta tara, gen Finlanda, cica ar influenta si asta ceva pe acolo.

Edited by KLAU_B, 22 October 2015 - 14:03.


#17
catalucan

catalucan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,013
  • Înscris: 24.03.2007
Adu-le pe toate in favorite, acolo ar trebui sa-ti dea voie sa le sortezi cum vrei. Apoi folosesti doar favorite.

#18
KLAU_B

KLAU_B

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 450
  • Înscris: 26.08.2007

 alexupit, on 22 octombrie 2015 - 13:20, said:

Televizoarele mai noi te pun sa alegi compania de cablu inainte sa cauti canale. Ciudat ca nimeni care a raspuns n-a mentionat asta. Trebuie sa nu mai alegi UPC. Alegi "altii" sau "altele" iar la cautare dai "cautare completa". O sa iti aranjeze toate canalele in ordine alfabetica. Le aranjezi tu si apoi nu se mai strica ordinea. Bafta!


alexupit: Asa este, am ales "altele" la operator si merge, canalele raman ordonate, nu se mai reseteaza. Si merge si daca dau doar scanare digitala/dvb-c, nu trebuie scanare Full.

Ar mai fi o mica chestie cu subtitarea la canale gen Discovery si anume ca optiunea din meniu: "Subtitrare pornita" nu ramane salvata pe "pornita". Adica cateodata dupa ce opresc TV-ul si il re-pornesc (dar tot dupa ceva timp, poate ore) se dezactiveaza. Dar nu ma deranjeaza ca am pe telecomanda un buton de Sub si cand il apas se activeaza, apare un mesaj: "Subtitrare Activata" si reapare subtitrarea. Poate si pt asta exista vreo setare/smecherie, sau poate asa functioneaza el.

Sunt curios cu canalele: de ce pe selectare operator: "Altele" ramane salvata ordinea, iar daca aleg UPC se reseteaza? Nu stiu cum o fi la ceilalti operatori: RDS sau ce o mai fi. Care e smecheria din spate, ca nici in manual nu specifica asta. Asta asa sa inteleg mecanismul in general.

Edited by KLAU_B, 30 October 2015 - 11:34.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate