Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Manea - Banii cash nu in rate
 Economii - Unde ținem banii ?

Placuțele de fana

Schimbare talon dupa schimbare do...

Atestat ARR- Manager transport ma...
 Boala pomi fructiferi?

A murit VANGELIS

Laptop de buget cu luminozitate b...

problema garantie asus tuf dash 2...
 Intrebare valoare pensie urmas

Problema Checkpoint SSL Network E...

Redundanta si scalabilitate orizo...

Variola maimuței
 

Media player 4K Egreat R6S-II UHD

- - - - -
  • Please log in to reply
160 replies to this topic

#145
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010

View PostRadel, on 28 iulie 2017 - 18:05, said:

Intrucat  nu am reusit sa rezolv treaba cu diacriticele si sa gasesc raspuns nedumeririlor mele, am facut upgrade la versiunea HMD-3.0.3 2015-12-10.095859_mod_R6S-II_a0.2.3.zip, conform instructiunilor.
Merge foarte bine, numai ca nu se mai opreste si nici nu porneste din telecomanda. Dacă ĂŽl scot din priză si apoi il bag inapoi, pornește. Acum ori voi strica priza ori alimentatorul (mufa). Cam atat am observat pana acum legat de această versiune.
Per ansambul, calitatea imaginii este asemănătoare cu cea dată de playerul integrat al TV (Samsung seria 6).

Ignora faptul ca ledul ramane albastru si nu-l mai scoate din priza. Player-ul este oprit si daca imi aduc bine aminte in 30 de minute se schimba in rosu.

Edited by cristianstoica, 28 July 2017 - 18:27.


#146
Radel

Radel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 250
  • Înscris: 28.07.2007

View Postcristianstoica, on 28 iulie 2017 - 18:24, said:

Ignora faptul ca ledul ramane albastru si nu-l mai scoate din priza. Player-ul este oprit si daca imi aduc bine aminte in 30 de minute se schimba in rosu.
Ok. Confirm ca dupa maxim 10 minute ledul devine orsu. Apoi se poate porni si din telecomanda. O chestie ciudata. La inceput (cateva minute de la pornirea mediaplayerului), diacriticele uneori nu sunt citite corect. Apoi, dupa alte cateva minute isi revin. Posted Image Posted Image Posted Image

#147
wasya68

wasya68

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 07.01.2017
Merci Cristian.Mi-ai fost de mare ajutor,Intradevar ca dupa vreo 10 minute ledul albastru se schimba in rosu.Eu tot il scoteam din priza pana acum.

#148
wasya68

wasya68

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 07.01.2017
Firmware 1.0.35, are diacritice in romana si dac e mai bun cu ceva fata de 1.0.25 ?

#149
s0mekind

s0mekind

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 282
  • Înscris: 28.11.2012
Fratilor..cum ati rezolvat cu luminozitatea si aspectul 16:9? Eu nu gasesc sa schimb nici din player si nici din kodi
Help please

#150
wasya68

wasya68

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 07.01.2017
Salutare baieti.Care stiti daca deschide acest media player fotmatul 3D BluRay ISO,Media player T95Z Plus, 4K, 3D, procesor octa-core Amlogic S912 2GHz, RAM 2GB DDR3, stocare interna 16GB, wireless 802.11n, telecomanda, BT, Android 6.0.M-ar interesa sal cumpar.

#151
razor01

razor01

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,071
  • Înscris: 01.03.2016
Nu am control asupra meniului in filmele/serialele de pe HBO GO. Dupa ce pornesc episodul pot doar sa dau back (adica sa ies), nu pot sa pun pauza si nici sa schimb ceva din meniu, minutul la care ruleaza, volumul, subtitrarea, etc. Pur si simplu meniul din epidod nu recunoaste nici mouse-ul si nici telecomanda. Ce solutie am?

Edited by razor01, 12 October 2017 - 19:07.


#152
wasya68

wasya68

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 07.01.2017
Salutare baieti.Care ma puteti ajuta in legatura cu acest R-TV BOX S10 Kodi 17.3 DDR4 3GB eMMC 32GB Android 7.1 4K TV Box S912 AC WIFI Gigabit LAN Bluetooth 4.1.Cum sa deschid un film 3D ISO de pe un HDD extern ?Porneste filmul dar e in 2D,nici cum nu reusesc in 3D,daca aveti careva vre-o idee.

#153
iozsi

iozsi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 208
  • Înscris: 30.05.2008
Buna ziua. Pentru un asemenea aparat care este alimentat si se aprinde doar ledul rosu are cineva vreo solutie? Nu porneste din telecomanda, iar in mod normal odata alimentat ar trebui sa porneasca singur. Butonul "restore" nu are nici un efect. Mentionez ca am incercat sa rescriu firmware conform procedurii prezentate, nu face absolut nimic. Va multumesc anticipat.

#154
Radel

Radel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 250
  • Înscris: 28.07.2007

View Postiozsi, on 20 decembrie 2017 - 10:40, said:

Buna ziua. Pentru un asemenea aparat care este alimentat si se aprinde doar ledul rosu are cineva vreo solutie? Nu porneste din telecomanda, iar in mod normal odata alimentat ar trebui sa porneasca singur. Butonul "restore" nu are nici un efect. Mentionez ca am incercat sa rescriu firmware conform procedurii prezentate, nu face absolut nimic. Va multumesc anticipat.
E bulit. La garantie cu el.
Oricum, topicul asta s-a cam fasait. Nu raspunde nimeni. Inclin sa cred ca insusi produsul este fâsâit. Adică prost. Suportul din partea E-great Romania lipsește cu desăvârșire. Nici chinezii nu răspund.

Alte bube descoperite la el, pe firmware custom 3.0.3:
Pe Kodi sau oricare alt player instalat merge sacadat.
Pe playerul lui merge foarte bine, dar de câtva timp am observat că uneori nu îmi afișează unele linii din subtitrare. Noroc că știu engleza. Dar pentru ceilalți e... un rezumat a ceea ce se spune în film. Nu s-a rezolvat nici cu reinstalare de firmware original nici custom. Nu vrea să afișeze toată subtitrarea. Ca și cum nu ar exista.
Cei care il aveți proaspăt luat dați-i retur. Eu m-am țepuit.

#155
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,510
  • Înscris: 08.08.2002
Evident ca este o teapa sa cumperi la 450 lei (cat este azi la emag de ex.) un box cu Android 4.4  uitat de lume (support) de peste 1 an.

#156
dark

dark

    sunt fratele Tit penticostal pocaitiva crede-ti bilbiaDomnu vine

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 44,997
  • Înscris: 16.03.2004

View PostMD, on 31 ianuarie 2018 - 09:19, said:

Evident ca este o teapa sa cumperi la 450 lei (cat este azi la emag de ex.) un box cu Android 4.4  uitat de lume (support) de peste 1 an.

Poate.
Dar eu am cumpărat recent un Minix cu 700 ron, la resigilate, și tot cu vechiul Egreat mă uit la filme, de ce, păi are imaginea mai bună...culori mai plăcute, contrast, claritate, adâncime de culoare.

Menționez că mă interesează doar partea de media center.

#157
rykryk

rykryk

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 13.02.2011
Ce chestie: stie sa scoata sunet DTS:X, dar nu si DOLBY ATMOS (il face doar TRUE HD). A reusit cineva sa il convinga?

#158
rykryk

rykryk

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 13.02.2011
Revin, merge si Atmos. 😁

#159
mirelan

mirelan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 14.08.2007
L-am cumparat acum 5 ani si nu reusisem sa-i dau de cap cu sunetul la media player. Am si postat aici si am cerut mai multe informatii. Il aruncasem intr-o magazie si acum cu curatenia de Paste am dat de el. I-am bagat Firmware 1.0.35 si sunet pe media player tot nu am. In Kodi merge sunetul. Ca sa pot vedea filme cu sonor i-am instalat VLC, cu asta merge bine sunetul si subtitrarile.
Iam instalat si HD4ALL si merge binisor. Pana acum am folosit un R6S dar a ramas in urma cu cititul filmelor(.WEB-DL.DD5.1.H264) nu citea .
M-am uitat eu inapoi pe forum dar nu am gasit nimic, Ma puteti ajuta cu o informatie cum sa fac sa redea si sunetul?
Multumesc.

#160
andreicristi11

andreicristi11

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 15.12.2015
Buna seara! Am incercat sa-i fac un update, deoarece nu-mi mai reda sunetul de pe un hard, si probabil am gresit ceva. Daca vreau sa-l pornesc fara stick in el nu porneste, daca il pornesc cu stick intr-un port imi apare o secunda egreat ca si cand ar porni apoi dispare tot ca si cand nu ar trimite semnal. am incercat cu toate versiunile dar nu mi mai ia niciuna! Se mai poate da restart cumva sau sa-mi iau adio? Va multumesc!

#161
rykryk

rykryk

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 13.02.2011
Un restart cu butonul de reset apasat ai incercat?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate