Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade

Probleme accesare nr test telefon

Parola la lock screen
 

Noi abonamente Orange din 14 septembrie

- - - - -
  • Please log in to reply
1090 replies to this topic

#1
yo3ies

yo3ies

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 11.09.2015
Orange Me. Include nelimitat pe minute și date, plus Orange TV, terminale smartphone gratuite la pachet.
Orange Net. Include și pachetele de date mobile, plus tablete gratuite.
Orange Share. Pentru smartphone și tablete împreună.
Orange Family. Concept pentru familie.
Orange Pro. Pentru companiile mici și medii, minute și SMS nelimitate și oferte de date mobile.
Detaliez fiecare abonament de îndată ce avem detaliile. Vor fi disponibile de luni dacă am înțeles corect. Clienții cu ofertele actuale vor alege la care dintre pachetele noi vor trece, în funcție de opțiunile lor.

Se pare ca si vechii abonati vor trece la noile abonamente, adica nu va mai fi nimeni cu oferte din 1900 toamna.

Nu va inflamati ca sunt un user la primul post, mi-am pierdut parola la vechiul cont cat si e-mailul de recuperare al parolei.

Si Live textul conferintei de presa

11.00 Se incheie conferinta de presa, Jean-François Fallacher, face un rezumat si le multumeste colegilor sai de la Orange pentru munca depusa in ultimele 9 luni. "Este o noua era pentru Orange, vor veni multe alte noi anunturi in urmatoarele luni. Este vorba despre ceea ce conteaza pentru voi".
10.54 Este anuntata o saptamana de petrecere intre 12 si 20 septembrie la Piata Universitate, utilizatorii putand sa traiasca experienta Orange. Totul incepe de sambata de la ora 19.00
10.50 Ne-a fost facuta o demonstratie pentru cum functioneaza acesta, unul dintre invitatii de la conferinta fiind sunat cu un apel 4G.
10.48 Din data de 14 septembrie va fi lansat serviciul de apel 4G. Acest serviciu va fi disponibil pe telefoanele Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge.
10.44 Stefan Slavnicu este pe scena si vorbeste despre imbunatatirile aduse infrastructurii de retea. "Potrivit Ancom, Orange a obtinut cele mai mari viteze de descarcare dintre toti operatorii din Romania. 9 din 10 utilizatori au certificat reteaua Orange 4G"
10.37 Se vor schimba si magazinele pentru ca acestea sa fie mai prietenoase cu utilizatorii.
10.35 Ne este vorbit acum despre nomofobie - frica de a fi deconectat de telefonul mobil. In acest scop este oferita o baterie externa cadou cu orice telefon 4G. De asemenea, cand ti se descarca bateria externa, daca mergi in magazinul Orange iti este oferita una plina.
10.32 Va exista si un acces mai usor la ultimele smartphone-uri si tablete ce vor putea fi cumparate pe loc.
10.29 Exista si un nou program de loialitate. Vor exista puncte de loialitate si pentru tranzactiile online. "Vei fi recompensat pentru interactiunea digitala cu Orange".
Va fi oferit un discount pentru ziua de nastere a clientului la accesoriile favorite, la alegerea clientului.
10.29 Ne este prezentat un nou device - homegate. Este extins conceptul prin care este oferit Wi-Fi la viteze 4G. Orange Net Duo 18, internet fix si mobil intr-un singur pachet. 8GB pe mobile si 100GB pentru internet fix. Cu un singur abonament poate fi conectat la 2 device-uri in functie de locul unde te afli.
Orange Pro - minute nationale nelimitate in toate planurile tarifare.
10.26 Orange TV - oferta speciala pentru familii la calitate HD. Peste 600 de filme cu Movie Go Unlimited.
10.20 Orange lanseaza mai multe tipuri noi de abonamente
Orange Me este un nou - Mai multe resurse, minute nelimitate si SMS-uri, Orange TV Go si telefoane la 0 lei - este vorba de telefoane entry-level.
Orange Net - cel mai rapid net, mai multe resurse, tablete pornind de la 0 lei
Orange Share - 50% mai multe date (pe tableta, putand sa fie folosita si pe smartphone-uri), device-uri gratuite
Orange Family - minute nationale nelimitte, device-uri gratuite pentru orice abonament nou.
10.17 Ne este prezentat un clip in care clientii spun ce este esential pentru ei - familia, acasa, in miscare, beneficii, afaceri, distractia, starea de bine, tariful si tehnologia. "Noul Orange incearca sa le ofere aceste dorinte clientilor"
10.13 Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer Orange Romania este pe scena: "Este o zi importanta pentru ca va prezentam noul Orange. Acesta tine despre tot ceea ce conteaza pentru voi. Dupa 9 luni de munca si mobilizare a companiei, suntem mandrii sa fim in fata voastra. Vom vorbi despre ce am facut pentru retea si acoperire.
Orange a cheltuit 4 milioane de euro pentru a imbunatati acoperirea in Romania"
10.11 A inceput conferinta de presa la care vor fi anuntate noutatile Orange.
Iata comunicatul oficial Orange despre eveniment:
►O noua promisiune de brand, ce reflecta strategia Essentials 2020, centrata pe nevoile esentiale ale clientilor
►Un nou portofoliu simplificat de abonamente si servicii pentru a-i ajuta pe clienti sa fie conectati la tot ce conteaza mai mult pentru ei
► Orice telefon 4G vine insotit de o baterie Power Up cadou
►Primul serviciu comercial de apel 4G din Romania prin cea mai extinsa retea 4G si in curand apel Wi-Fi
Brandul Orange evolueaza, pentru a raspunde noii sale strategii la nivel de Grup, Essentials 2020, si promisiunii pe care o face clientilor: de a fi intotdeauna aproape pentru a-i conecta cu ce e esenţial in viata lor.
O noua promisiune de brand.
Brandul Orange vine cu o noua promisiune - aceea de a-i conecta pe clienti la ceea ce conteaza pentru ei - in acord cu realitatea lumii digitale actuale. Rolul ei este sa ghideze toate actiunile companiei si sa inspire cultura interna, de a asculta nevoile clientilor pentru a le oferi cel mai bun raspuns.
Noua pozitionare a brandului este centrata in jurul a 9 teme ce corespund nevoilor esentiale ale clientilor, carora Orange le raspunde prin produsele si serviciile oferite: Familie, Acasa, in mişcare, Distracţie, Beneficii, Stare de bine, Tarif, Tehnologie, Afaceri.
In comunicarea externa, promisiunea este exprimata printr-o noua semnatura a brandului, „It’s all about what matters to you”, şi o noua identitate vizuala, care explica intr-un mod simplu şi prietenos felul in care serviciile Orange le pot face viaţa mai usoara clienţilor.
Un nou portofoliu de abonamente si servicii, smartphone-uri şi tablete la 0 euro şi in rate, precum si baterie Power Up cadou pentru a ramane mereu conectat
Din 14 septembrie, clientii Orange vor avea la dispozitie o gama simplificata de abonamente de voce si internet. Acestea inlocuiesc abonamentele Cangur, Pantera şi Colibri, pentru a raspunde mai bine nevoilor actuale de comunicare ale clienţilor care tind sa foloseasca mai multe servicii şi sa fie mereu conectati:
► Abonamentele de baza Orange Me, dedicate serviciilor de voce, si Orange Net, pentru internet, care şi includ mai multe resurse ca niciodata, precum si smartphone-uri sau tablete la 0 euro
► Pachetele Orange Share si Orange Family, care vin cu beneficii la nivel individual sau la nivel de familie pentru cei care folosesc mai multe servicii:
Abonamentele Orange Share, pentru cei care folosesc atat un telefon, cat şi o tableta, cu beneficii in plus si trafic de internet ce poate fi folosit in comun pe cele doua dispozitive
Orange Family, adresate familiilor cu nevoi diferite de comunicare, ce-şi pot configura pachetele potrivite pentru a beneficia de apeluri nelimitate, trafic dublu de internet pe mobil sau reduceri in familie
►Orange Pro, abonamente individuale dedicate micilor intreprinzatori, cu abundenta de resurse, ce raspund nevoii de optimizare si dezvoltare a afacerilor. in plus, companiile mici şi mijlocii ce aleg abonamentele Orange Pro beneficiaza de ofertele Orange Share si Orange Family
Pentru a avea acces mai uşor la cele mai performante smartphone-uri si tablete, abonatii Orange cu vechime mai mare de un an vor putea cumpara astfel de dispozitive si in rate, cu plata direct pe factura Orange.
Pentru a se putea baza pe o conectivitate neintrerupta, la achiziţionarea oricarui smartphone 4G ei vor primi cadou o baterie externa Power Up, pe care, atunci cand se descarca, o vor putea inlocui oricand cu o baterie plina la orice magazin Orange.
Fidelitatea este recunoscuta si rasplatita
Programul Orange Thank You aduce beneficii noi pentru a rasplati loialitatea clientilor cu mai multe puncte, acordate acum şi pentru acţiunile din mediul digital. La aniversare, aceştia vor fi sarbatoriti cu reduceri la accesoriile preferate achiziţionate din magazinul online in functie de vechimea in retea, si-si vor putea alege bonusul preferat: minute nationale, internet sau roaming. Totodata, interactiunile clientilor in mediul online, precum plata online a facturii, reincarcarea unui cont PrePay sau comenzile din magazinul online sunt de acum recompensate.
O retea performanta, internet rapid si noi inovatii
in premiera apel 4G prin tehnologia VoLTE si in curand apel Wi-Fi utilizand tehnologia VoWiFi
in premiera in Romania si in Grupul Orange, clientii Orange Romania vor putea folosi serviciul apel 4G, bucurandu-se astfel de o conexiune instantanee la apelare, de aproximativ 5 ori mai rapida decat pana acum, de o claritate excelenta a sunetului prin HD Voice, precum si de posibilitatea de a folosi in acelasi timp servicii de voce si internet la performante 4G. Serviciul apel 4G de la Orange a fost dezvoltat in parteneriat cu Samsung şi va fi disponibil de pe 14 septembrie impreuna cu telefoanele Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 edge din oferta comerciala Orange.
Totodata, in curand Orange va oferi serviciul de apel prin retelele Wi-Fi, optimizand astfel folosirea retelei sale si extinzand acoperirea pentru serviciile de voce in locuri greu accesibile.
Pentru a raspunde nevoii crescute de conectivitate a clientilor, Orange continua investitia in retea, in direcţia dezvoltarii performantei si calitatii serviciilor 4G, a extinderii acoperirii din exteriorul si interiorul cladirilor, a unei mai bune experiente pentru apeluri si internet si a unui consum redus de energie electrica.
Complexitatea lucrarilor realizate in ultimii 2 ani a fost echivalenta cu cea din cei 5 ani anteriori si a inclus programe de modernizare a echipamentelor in zonele urbane, precum si de densificare si optimizare a retelei in toate judetele tarii. Pana in prezent, clientii din 27 de judete ale tarii si Bucuresti se pot bucura de o acoperire şi o experienta a serviciilor imbunatatite. in capitala, Orange are acum o reţea mai densa cu 50% pentru o acoperire 2G, 3G şi 4G superioara şi viteze de transfer mai mari. Acoperirea 4G in interiorul cladirilor a crescut cu 20%.
De asemenea, ca urmare a cresterii de 6 ori in ultimul an a traficului de internet 4G la metrou in reteaua Orange, acoperirea 4G a fost imbunatatita pe toate liniile, astfel incat clientii sa se poata baza pe o conexiune de mare viteza fara intrerupere.
Serviciile Orange 4G sunt disponibile prin cea mai extinsa retea 4G din Romania, care acopera in prezent 96% din populatia urbana si 70% din cea nationala, respectiv aproximativ 4200 de localitati.
„Strategia noastra este construita in jurul clientilor, carora le facem o promisiune ferma. Prin noua noastra expresie de brand, prin noul portofoliu de abonamente, prin serviciile inovatoare, prin internetul de mare viteza si acoperirea in care investim continuu, ambitia noastra este de a le oferi clientilor solutii performante pentru a fi conectati cu ceea ce e important in vietile lor, de la familie pana la viata profesionala. Acestia vor descoperi la Orange ultimele tendinte si inovatii digitale, raspunsul la asteptarile lor si o experienta de calitate.” a declarat Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer Orange Romania.
Pentru mai multe informatii despre noile produse si servicii Orange Romania, va invitam sa accesati pagina noastra din 14 septembrie.

#2
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006
Atatea abonamente si niciun tarif si nicio sursa???

Edited by gumball3000, 11 September 2015 - 11:02.


#3
yo3ies

yo3ies

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 11.09.2015
Atat au spus la conferinta de presa, cum aflam detalii mai scriu

#4
mariusnorbert

mariusnorbert

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,565
  • Înscris: 03.06.2009
Nelimitat pe date?
Hmmmm...
Și Orange din ce își mai menține veniturile imense?

#5
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006

View Postyo3ies, on 11 septembrie 2015 - 11:02, said:

Atat au spus la conferinta de presa, cum aflam detalii mai scriu

Lasa, nu mai scrie tu cu copy/paste, ca se gasesc surse credibile:
http://stirileprotv....a-digitala.html

Edited by gumball3000, 11 September 2015 - 11:05.


#6
yo3ies

yo3ies

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 11.09.2015
Sursa sunt eu lucrez intr-o televiziune si am avut acces la fluxul de stiri si al conferintei de presa, mi se pare ca protv are live text pe zona it

Edited by yo3ies, 11 September 2015 - 11:06.


#7
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,920
  • Înscris: 01.01.2010
Orange si preturile mici. Neah.
Eu oricum, vreau sa vad beneficii X, pret Y. Altfel, sunt doar vorbe. Abia astept contracte pe 2 ani de 50 Euro pe luna :)

#8
grinci

grinci

    Bang the bass, turn up the treble

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,225
  • Înscris: 10.09.2013
Este! http://stirileprotv....a-digitala.html

Edited by grinci, 11 September 2015 - 11:13.


#9
yo3ies

yo3ies

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 11.09.2015
Sa vina Orange Helper cu preturile. Ca tot e cu ochii pe postare.

#10
n-amname

n-amname

    Brain Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,729
  • Înscris: 10.11.2013
Lumea va asteapta preturi RDS si calitate Orange..sa astepte.

#11
Lex404

Lex404

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 35,494
  • Înscris: 19.04.2009
Eu am date nelimitate la Orange, dar e dupa modelul digi.

Poate baga chiar si mai multe beneficii in 21€ :lol:

#12
yo3ies

yo3ies

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 11.09.2015
Gresit eu astept preturi mai mici ca la
RDS si beneficii duble fata de actualele beneficii ORANGE

#13
DarkUser

DarkUser

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 686
  • Înscris: 29.03.2011

View Postn-amname, on 11 septembrie 2015 - 12:10, said:

Lumea va asteapta preturi RDS si calitate Orange..sa astepte.
Dar vai, cum ai dedus tu treaba asta?

Edited by DarkUser, 11 September 2015 - 12:18.


#14
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,057
  • Înscris: 20.06.2009

View Postyo3ies, on 11 septembrie 2015 - 10:56, said:

(...) strategia Essentials 2020, centrata pe nevoile esentiale ale clientilor (...)
Eu nu văd decât o singură nevoie „esențială”, să fie semnal! N-ai semnal, n-ai nimic! Punct!Posted Image

#15
OmulLLORT

OmulLLORT

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,756
  • Înscris: 06.09.2014

Quote

Se pare ca si vechii abonati vor trece la noile abonamente, adica nu va mai fi nimeni cu oferte din 1900 toamna.
Adica in loc de Delfin 4, o sa plateasca..... vreo 10 euro asa ?

#16
D3an

D3an

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,531
  • Înscris: 30.09.2006
preturile trebuie sa fie mai mici ca au cam pierdut clienti in ultimii 2 ani.
in plus ma .....pe reteaua lor 4G. la ce ma ajuta? mi suficient H+ pentru date iar hd voice am si pe 3g. 4G e marketing. acum 10 ani ne multumeam cu 128-256 kbps pe un abonament de net acasa la calculator. acuma nu ne mai ajung 100 mbps. ne trebe gigabit sa ne uitam la un clip pe youtube. 4G si RDS 1000 e pentru aia care nu stiu cum se masoara viteza la net. dau teste pe speedtest doar de dragu de`a da share la ce viteza are el. dar oare o folosim?

Edited by D3an, 11 September 2015 - 12:31.


#17
ceanu1980

ceanu1980

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,160
  • Înscris: 15.05.2008
si eu care credeam ca aceasta schimbare va fi doar "coblitoii " aia doi intre ei,se vede ca,chiar va fi ceva scimbare
astept ca niciodata sa vad pe prepay cum vor actiona

#18
Annoying

Annoying

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,859
  • Înscris: 03.05.2014

Quote

9 din 10 utilizatori au certificat reteaua Orange 4G

Quote

Potrivit reprezentanților Orange, compania are în prezent 1,1 milioane de telefoane conectate 4G
http://www.money.ro/...a-abonamentele/

Cum vine asta?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate