![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Efecte sonore trasnite
Last Updated: Nov 27 2008 19:43, Started by
ying_yang
, Jan 17 2006 20:31
·
0

Posted 17 January 2006 - 20:31

Postati efectele sonore trasnite pe care le posedati sau scrieti diverse site-uri de pe care se pot lua astfel de efecte sonore!
|
Posted 18 January 2006 - 20:30

Exista alt thread cu sunete. Cat despre site-uri unde se poate gasii ceea ce cauti tu, mai toate sunt warez.
|
Posted 18 January 2006 - 20:50

Stiu ca mai exista un thread cu sunete,chiar doua,dar am deschis acest thread pt. a se posta doar efecte sonore trasnite.
|
Posted 20 January 2006 - 14:22

de cand ai dat drumu la post.. eu am dat subscribe.. si
ma uit degeaba.. ca nu a pus nimeni nimik ![]() |
Posted 20 January 2006 - 14:31

Eu am 5 DVD-uri pentru productie audio care contin printre altele si efx-uri, dar daca nu ma insel acestea au copyright deci, s-ar putea sa avem probleme.
Totusi atasez cateva mai jos pe care le-am luat de pe un site care le oferea ca demo: ![]() ![]() ![]() // Sper ca nu au mai fost postate ![]() |
Posted 25 February 2006 - 11:14

Am si eu cateva,pe care le postez.
![]() Edited by @ndy, 25 February 2006 - 11:14. |
Posted 15 November 2008 - 14:53

nu stiu daca am postat bine dar asta e dati-mi in cap...
![]() intrebare? daca am luat un efect de pe net (habar nu am daca are sau nu copyright, ca copyrightul asta e tare tampit - daca nu vrei sa iti fie downloadat ceea ce pui pe site atunci blocheaza-l, pune-l in seif si tine-l pentru tine, nu-l pune pe net., etc. ma rog , leagea copyrightului nu cred ca e prea bine pusa la punct din toate unghiurile), sa revin la problema mea...am facut si eu o paranteza... 1. incarc sunetul, dar il modific prin efectele unui program Audacity, acel sunet modificat se mai afla sub legea copyrightului ? are 2'' sau stie sineva cum: 2. ...pot sa fac efecte, exista un program pentru asta, sunetele pe care le inregistrez cu aparatul au zgomotul de fond puternic si nu pot sa-l scot. ex: sunet efect avion , se aude bine dar am zgomotul de fond, fosnait miscari si sunetul de la avion e prea scazut si zg. de fond prea puternic. recunosc sunt putin afon la asta, mie imi trebuie pentru un video, un efect si atata bataie de cap. am incercat sa folosesc program care compune muzica dar nu stiu sa convertesc *msn in mp3 vai de capu meu... ![]() |
Posted 26 November 2008 - 11:33

Aveti vreo sonerie mondenii, o sa o postez mai incolo pe cea cu mircea solcanu.
|
|
Posted 27 November 2008 - 19:43

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users