![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Multifunctionala de la Canon
Last Updated: Feb 23 2006 10:49, Started by
linux_linux19
, Jan 16 2006 22:37
·
0

Posted 16 January 2006 - 22:37

Ma gandesc sa cumpar multifunctionala Canon Pixma MP150 care este la vreo 3.5-4 milioane.
Specificatiile ei tehnice sunt: http://www.3e.ro/esh...7/categorie/74/ Quote FORMAT A4 negru si color TEHNOLOGIE 4 ink /w 2 pl Micro-Nozzles, FINE; scanner CIS REZOLUTIE IMPRIMARE 4800 x 1200 dpi REZOLUTIE SCANARE 1200 x 2400 dpi VITEZA IMPRIMARE 22 ppm negru, 17 ppm color VITEZA COPIERE 22 ppm negru, 17 ppm color MEMORIE N/A LIMBAJ N/A INTERFATA USB2.0, PictBridge ALTELE ChromaLife100, borderless printing, tray 100 coli Ce parere aveti despre aceasta multifunctionala? Isi merita banii? 1. cartusele sunt reincarcabile? 2. Scanerul scaneaza clar? |
Posted 28 January 2006 - 09:10

dap merita
scanerul este foarte bun iar calitatea imprimarii este excelenta am tras si poze la ea si mi-au iesit beton cartusele se pot reincarca dar la capitolul asta am si eu o nedumerire - cum sa le resetez dupa ce leam reincarcat? ![]() |
Posted 28 January 2006 - 18:41

Dupa ce le incarci o sa iti apara un pop-up care iti va spune asa: "Mie, imprimanta, mi se pare ca cartusele cu cerneala au fost umplute si nu doar schimbate. Daca nu este adevarat, apasa Cancel. daca le-ai incarcat, apasa OK, dar sa stii ca din momentul asta ti-ai pierdut garantia."
In momentul in care vei apasa OK imprimanta va merge la fel de bine ca si pana atunci, numai ca vei fi pierdut garantia pe partea de printare. |
Posted 29 January 2006 - 15:14

![]() apropo eu tocmai am reincarcat cartusul negru PG-40 dar faza e ca nu stiu cum sal resetez deoarece imprimanta il vede gol are careva vro idee? am vazut in unele tutoriale de reincarcare a cartuselor ca trebuie tinuta apasat cca 5 sec. butonul PAPER FEED dar la MP150 nu exista ![]() |
Posted 23 February 2006 - 10:49

![]() ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users