Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Acasa TV devine televiziune gener...

[Recomandare] Caut scara de 7 m (...

Masinile de spalat AUTOMATE in an...

Procedura Rabla 2024
 "File Explorer" pentru un...

Inel de logodna

Ati auzit de scandalul in care es...

Iaz 12 m3
 Recomandare masina de tuns gazon

Recomandare rulouri/rolete/jaluze...

Zgarda capuse /pureci + hrana

Scula taiere plastic
 Definitie activitate continua

RC09 pentru camera A500s

Dren de fosa langa casa?

Panko lung
 

OS X 10.11 El Capitan

- - - - -
  • Please log in to reply
63 replies to this topic

#37
cosmins2000

cosmins2000

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 394
  • Înscris: 05.11.2005
Fara Paragon HFS+ for Windows sau alt software nu se poate? Am doar 128GB si daca fac o noua partitie  nu prea mai ramane mare lucru.
Daca as folosi un card Transcend jetdrive lite ca o a treia partitie pentru partea de documente si fisiere media e ok ?
Cum ar trebui sa formatez acest card pt ca partitia sa fie vizibila de ambele sisteme de operare si pot sa pun fisiere media peste 2gb ?

#38
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
FAT32 are limitare de 2 GB la marimea fisierelor, deci nu iti mai ramane decat sa folosesti ori HFS+ for Windows ori NTFS for Mac sau un disk de retea sau sa lucrezi local in fiecare OS, apoi sa sincronizezi datele in cloud.

Mai sunt expuse cateva variante de software aici: http://www.howtogeek...with-boot-camp/

#39
varanhia

varanhia

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,192
  • Înscris: 20.09.2015
Eu am pus inapoi OS X Mavericks, pentru ca capitanul e un jalnic caporal. Problema cea mai mare este ca daca se porceste si acest osx va trebui sa-mi redefinesc optiunile.

#40
mufa

mufa

    Porc misogin

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 40,723
  • Înscris: 13.01.2005

View Postmorogan, on 05 octombrie 2015 - 13:31, said:

Mie mi-a facut o nefacuta: IMac 5k. La 2 zile de la upgrade a crapat. E primul OS de la apple ce imi face asa ceva. In verbose mode mesaj ca nu exista SO. Noroc mare cu timemachine. Reinstalat, recuperat tot.
De asemenea pe niciunul nu imi merge outlook cu exchange (cunoscut bug al exchange-ului)

Ce probleme ai cu outlook-ul? Mie mi-a mers dintotdeauna fără grețuri.

#41
Grogu

Grogu

    Humble Homo Sapiens

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,668
  • Înscris: 11.09.2002
Si mie. Am mai multe probleme cu conturile POP decat cu exchange.

#42
moldoveanca2001

moldoveanca2001

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 589
  • Înscris: 27.03.2015
Buna cosmins2000,

am si eu o problema similara cu un hard disk extern care nu poate fi modificat de Mac pentru ca este "NTFS".
Am inteles ca se poate face accesibil si in Windows si in Mac cu sistemul "exFAT". Acesta nu are limitarile FAT32. Dar veti pierde datele existente daca schimbati sistemul

#43
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Administrators
  • Posts: 23,957
  • Înscris: 22.05.2003
Mac nu stie decat NTFS Read Only, dar exista solutii pentru asta.

Tuxera sau Paragon
http://mac.softpedia...earch_term=ntfs

#44
varanhia

varanhia

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,192
  • Înscris: 20.09.2015

View Postmoldoveanca2001, on 26 octombrie 2015 - 17:56, said:

Buna cosmins2000,

am si eu o problema similara cu un hard disk extern care nu poate fi modificat de Mac pentru ca este "NTFS".
Am inteles ca se poate face accesibil si in Windows si in Mac cu sistemul "exFAT". Acesta nu are limitarile FAT32. Dar veti pierde datele existente daca schimbati sistemul

Eu am hardurile externe in exFat, nici o problema la orizont.

#45
morogan

morogan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,458
  • Înscris: 14.04.2002
S-a rezolvat printr-un upgrade la office. Era problema din cauza exchange-ului de fapt. Acum totul e smooth

#46
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Administrators
  • Posts: 23,957
  • Înscris: 22.05.2003
Azi aveam de ard pe un disc o imagine ISO, dar supriza, in Disk Utility nu mai exista optiunea burn!!!

E destul click dreapta pe fisierul ISO/dmg si sa select "Burn xxx"

#47
easy90rider

easy90rider

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,980
  • Înscris: 01.07.2007
Noroc ca nu am facut update la El capitan, l-am instalat pe HDD extern. Au stricat AirPlay catre Kodi :( nu il vreau pana nu-l repara sau pana nu cumpar ceva boxe bluetooth sau similar...

#48
varanhia

varanhia

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,192
  • Înscris: 20.09.2015
Initial am avut si eu probleme, m-am reintors la Mawerick si dupa aceea am facut o instalare curata. Acum totul este perfect.

#49
kimy

kimy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 131
  • Înscris: 21.01.2006
Nu imi mai merge internet mobil de la digi dupa ce am trecut El Capitan.

#50
paul_bh

paul_bh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 720
  • Înscris: 05.03.2006
Merge, doar ca nu-ti mai merge aplicatia aia ce ti-o instaleaza. Intra in setting/network si seteaza-ti manual modemul ala de RDS (dialling number, etc.)

Edited by paul_bh, 22 November 2015 - 18:48.


#51
kimy

kimy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 131
  • Înscris: 21.01.2006
Am incercat dar nu imi apare in lista unde selectez tipul de modem.

#52
costel78

costel78

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 20.03.2006
Am facut si eu trecerea acum doua zile la El Capitan  - Macbook pro din 2015. Pana acum singura chestie care s-a schimbat mult este rapididatea cu care booteaza. Daca inainte in Yosemite statea cam 1-2 minute cu ecanul negru, acum intra in ecranul cu parola aproape instant. Parca la baterie tine un pic mai putin dar nu am cronometrat.

Mai vedem pe parcurs dar momentan imi place.

#53
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,554
  • Înscris: 30.07.2003

View Postcostel78, on 16 martie 2016 - 09:50, said:

Daca inainte in Yosemite statea cam 1-2 minute cu ecanul negru
N-am intalnit asa !

#54
costel78

costel78

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 20.03.2006

View Postneagu_laurentiu, on 16 martie 2016 - 09:56, said:

N-am intalnit asa !

Yap, la mine asa statea. Chiar ma gandeam sa dau o fuga pana la Apple store sa vedem ce zic insa acum s-a rezolvat.

Edited by costel78, 16 March 2016 - 12:02.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate