Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Probleme la cultura de capsuni
Last Updated: May 18 2016 09:20, Started by
bbiiaancaaa
, Jun 07 2015 10:25
·
0
#37
Posted 21 June 2015 - 20:42
La Albion, este recomandat (eu asa procedez) sa eliminam stolonii. Astia sunt in genul copililor de la, legume. Frunzele sunt lasate in pace. Cu exceptia celor anemice si vestejite. Alea de la baza. Planta isi va indrepta hrana catre fructe.
|
#38
Posted 22 June 2015 - 08:37
Am avut ceva boala in ele si acum nu au fructe, flori. Ma gandesc sa fac o toaletare mai fortata acum si sa las mai mult mugurii noi si 2-3 frunze mai sanatoase. Ale mele sunt toate la ghiveci iar stolonii se intind pe pamant urmand sa-i mut, dupa ce dezvolta radacini in alte ghivece.
|
#39
Posted 22 June 2015 - 09:49
o sa vin eu cu poze cu evolutia celor taiate. momentan vad ca dau frunze noi.le-am si ajutat cu gainat fermentat de prepelita, oaie si zat de cafea.
|
#40
Posted 23 June 2015 - 16:30
Asta ce mai e? Mana? Le.am spropit cu dithane
Attached Files |
#42
Posted 23 June 2015 - 17:02
bilti, on 23 iunie 2015 - 16:51, said:
mie imi arata lipsa apei si a fertilizarii. |
#43
Posted 23 June 2015 - 18:57
#44
Posted 23 June 2015 - 21:38
#46
Posted 25 June 2015 - 16:42
Sunt aici, dar n-am cum sa te ajut, nu ti-am spus ca la mine cresc salbatice, in legea lor?
Mor, traiesc, se imbolnavesc, supravietuiesc...e treaba lor! Le-am plantat o data si am uitat de ele! Supernaturalcalifragilistic... Dar nici cine stie ce pretentii nu am de la ele, de gust si de o dulceata mi-e suficient... La tine...e altceva! Edited by subway_guru, 25 June 2015 - 16:47. |
|
#47
Posted 25 June 2015 - 21:00
bbiiaancaaa, on 23 iunie 2015 - 21:38, said:
Esti sigur peperon? |
#48
Posted 25 June 2015 - 21:12
#49
Posted 26 June 2015 - 14:21
peperon, on 25 iunie 2015 - 21:00, said:
Dale un tratament de Topas+Vertimec,Topasul este pentru fainare iar Vertimecul pentru paianjenul rosu si alte insecte,Vertimecul este scump,17 lei fiola dar merita,atentie la timpii de pauza,daca mai sunt plante ofilite in plantatia ta ,smulge una si taie cu un cutit exact prin mijlocul plantei,dea lungul prin colet si radacina,se poate sa gasesti niste larve in mijloc care mananca planta. In timp ce unele sunt ca in pozele de mai sus,altele sunt foarte mari )) Attached Files |
#51
Posted 27 June 2015 - 20:35
subway_guru, on 21 iunie 2015 - 18:40, said:
Ti-am zis ca ti-a mers buhul prin comuna, esti 'cucoana cu capsunile pe folie'! Eu sunt ala cu 'ciudateniile amare'! Eu sunt ala cu bazinul, morisca ( senzorii de vant) si motorasele de la solar. Chiar nu ma deranjeaza. |
|
#52
Posted 27 June 2015 - 22:06
corsica
Si cu ardei kapia de 19 cm. acum doua saptamani. Ai mei abia azi au facut 15 cm. Referitor la capsuni, bbiiaancaaa, sunt la fel ca lucerna. Prima coasa este foarte multa si sanatoasa. Apoi incep sa apara probleme in privinta rodului si a calitatii. Asa sunt remontantele. Trebuiesc bibilite si supravegheate permanent. Cum le-am neglijat trei zile, am pierdut deja din rod. Oricum cele de acum, nu mai au gustul celor de la inceput. Sincer, eu am si maidaneze. Sunt aici de la proprietarul care mi-a vandut casa si terenul acesta. Au 20 de ani. Efectiv au avut parte de cea mai traumatizanta si neglijenta atentie. Rodesc si maturizeaza doar odata pe an. Dar fructele au un gust si un parfum, inconfundabil. Nu dau 5 capsuni maidaneze, pe 5 castroane de albion. Parerea si constatarea imi apartin! |
#53
Posted 27 June 2015 - 22:29
Pai Albionu` era vorba ca`i pt vanzare la dn.
Pt. gusa familiei normal ca`s doar alea perisabile si gustoase |
#54
Posted 28 June 2015 - 10:54
Mai baieti credeti.ma ca eu nu am mancat capsuni mai mari si mai frumoase ca astea din al 2lea rod. Intr.adevar n.au gustul celor romanesti dar daca le lasi sa se coaca pana "li se scoala codita" au un gust foarte bun si suntem aproape siguri ca este vina insecticidului pentru cele care arata ca in pozele de mai sus pt ca ele se coc doar ca sunt ca si cum ar fi fost flambate la exterior.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users