![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Reactie urata la pastila deparazitare - cum il pot ajuta pe bietul motan?
Last Updated: Jun 16 2015 22:53, Started by
Deria_Leena26
, Jun 02 2015 22:16
·
0

Posted 13 June 2015 - 08:52

Mi-a plăcut descrierea miorlaitului ca un câine.
Întreb dacă se spală nu în spirit de glumă sau în completarea topicului despre ingalare de la Stiinte sociale, ci fiindcă e una dintre întrebările pe care mi le pune vet ca să evalueze starea generală a pisicilor. E si logic, că spălatul face parte din activitățile normale la mâțe. Dacă e bolnavă, nu-i arde de toaletă. La fel, am observat că nu cască atunci când se simt rău. Mă bucur că motanul tău e bine si-mi pare rău ca ai avut asa stres în concediu, de nu știa ti-a priit de-a binelea. Dar phiew |
Posted 13 June 2015 - 17:01

Acum l-am vazut ca se si spala. Mai are de recuperat ceva din comportamentul de dinainte de problema, e inca destul de apatic, dar suntem pe drumul cel bun, zic eu.
Edited by Deria_Leena26, 13 June 2015 - 17:04. |
Posted 15 June 2015 - 13:28

@'Deria_Leena26', motanul tău are șapte vieți în pieptul lui blănos!
|
Posted 16 June 2015 - 22:53

Teophileos, on 15 iunie 2015 - 13:28, said:
@'Deria_Leena26', motanul tău are șapte vieți în pieptul lui blănos! Mai are 7 vieti din 9 sau 7 vieti au pisicile din start? Ca sa stiu cum calculez. ![]() Sarmanu', inca nu i-a revenit vocea normala. Doarme mult mai mult ca de obicei, dar macar se si joaca putin. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users