Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...
 switch microtik

Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa
 cum imi accesez dosarul electroni...

Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS
 Pareri apartament in zona Berceni?

Free streaming SkyShowtime de la ...

Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...

Mezina familiei, Merida BigNine
 

Envogue Residence

- - - - -
  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
sensation12

sensation12

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 06.03.2015
Buna ziua,
Exista cineva care este interesat sa cumpere in acest bloc si poate sa ne ofere mai multe detalii?

#2
EugenSum

EugenSum

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 03.01.2015
da si tu mai multe detalii, linkuri, zona, poze. chiar ai impresia ca lumea stie ce e aia envogue residence? de unde pana unde?

#3
sensation12

sensation12

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 06.03.2015
Imobilul este situat in sectorul 6 pe str. Vasile Golcea nr 18-20(langa lidl-ul de pe moinesti). Linkul este http://www.envoguere...nte-building-3. (Recunosc ca am omis aceste informatii dar te asigur ca daca ai fi dat un search pe google(sau www.google.ro in cazul in care nu esti familiarizat cu acest URL) ai fi gasit toate informatiile necesare fara a te fi dat in spectacol).

#4
EugenSum

EugenSum

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 03.01.2015
lol, man, tu iti faci reclama aici. tu trebuie sa dai informatiile relevante, pe mine putin ma intereseaza sa dau search pe google. tu ai cerut "mai multe detalii", deci tu trebuia sa dai search pe google. ce penibil.

#5
Tepuitul2018

Tepuitul2018

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 02.02.2018
Vreau sa va împărtășesc experienta mea cu Envogue Residence a dezvoltatorului Mihai Doboară.
Totul a început la finele lui august 2017, am găsit apartamentul cu doua camere din str. Tineretului, 58, mi-a plăcut și m-am decis sa închei antecontractul și plata unui avans de 15%. Doboară m-a chemat la notariatul cu care lucrează, am așteptat ca prostul vreo ora până a apărut, foarte cald și multa lume înăuntru. După vreo ora apare și secretara ne da sa citim promisiunea bilaterala. Aici toate bune numai ca la punctul în are se specifica  returnarea avansului era un paragraf ceva de genu ' ca se returnează suma doar dacă banca nu-mi aproba creditul din cauza unor probleme legate de actele imobilului. L-am întrebat atunci pe Doboară dacă putem schimba, a spus ceva de genul ca antecontractul  e standard, notarul nici nu a catadicsit sa vorbească cu mine, sa îmi explice ceva și am Semnat. Eu  cred ca , totul este strategic, întârzierea, aglomerația, te îngrămădesc într-o camera de 3 m2, pana sa schimbe ceva în contract durează mai mult de jumătate de ora, etc. Înainte sa caut apartament am fost la Cec și mi-au spus ca că mă încadrez, ca totul e ok, nu are ce sa întâmple. A doua zi am plătit avansul și apoi m-am dus la banca sa încep demersurile pentru credit ipotecar. Deodată nu ma mai încadram, ba aveam salariu prea mare pentru studiile mele, ba eram prea tânăr și necăsătorit. M-au foit vreo 6 săptămâni ca să îmi spună ca nu îmi da creditul. M-am dus la ING și alte vreo 5 bănci-aceeasi problema. A expirat antecontractul, ma întâlnesc iar la notar cu Doboară, ii cer sa schimbam clauza aceea, dar el la mine"ca nu contează ce scrie în act, ca el nu o sa îmi ia banii, ca e om de cuvânt, bla, bla, bla" Am plecat de acolo cu prelungire pentru încă o luna și vreo 10 zile timp în care am încercat o serie de variante, niciuna nu a mers. În dec expira și adițional, am vorbit iar cu Doboară de la Envogue Residence, ca să îmi dea banii ca nu mai am ce sa încerc. M-a tot amânat pana la sfârșitul  lui ianuarie 2018, ca el a cheltui mult cu promovarea, ca el m-a așteptat atât, tot se victimiza de parca ar fi fost cel mai amarat om de pe lumea asta, și ca trebuie sa îmi retina o treime din suma. In cele din urma ne vedem la notar, aceeasi atmosferă, tot eu l+am așteptat, notarul lui foarte ocupat ca de obicei, nu am avut cum sa discutam omenește deloc. A făcut actele și mi-a luat 2500 euro, din 7500. Am ieșit repede sa nu le mai vad moacele alea sumbre și iese după mine și începe iar sa spună ca îi pare rău, etc. În concluzie Envogue Residence a lui Doboară Mihai a fost pentru mine o mare belea, un ghinion. Mi-a ținut banii blocați aproape jumătate de an, și el și-a însușit o suma consistenta doar asa, ca a fost el smecher. Pentru ei care vor sa cumpere de la el NU CREDEȚI VORBELE LUI, DOAR CE SCRIE CONTEAZĂ. Nu va duceți la notarul lui, II APARĂ DOAR INTERESELE LUI DOBOARĂ, NU ESTE IMPARȚIAL. Pentru mine e un om de nimic, dar am învățat totuși ceva:Sa NU CREZI ÎN DEZVOLTATORI.


#6
Bogotta

Bogotta

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,456
  • Înscris: 24.02.2017
Tu chiar vroiai sa te muti in Comuna Chiajna, Ilfov ??  Poate e mai bine ca s-a intamplat asa .  Si ma rog daca refuzai sa ii lasi cei 2500 E, ce iti facea ?

#7
tchoara

tchoara

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,465
  • Înscris: 05.02.2007
Iti zic ce am retinut eu din cele de mai sus, toate astea pe fondul imprejurarii ca habar n-am cine este Mihai Doboara ala si mi se rupe 100% de el.

1. Comentezi ca scria in contract ceva ce nu-ti convenea, dar pana la urma ai semnat "ca era cald si inghesuiala la notariat". Tu esti pe bune? Sa inteleg ca daca te duci la restaurant, consumi de 100 RON, si chelnerul iti aduce nota pe 300 RON ca ti-a pus ceva in plus din greseala, tu platesti 300 RON daca chelnerul este ocupat cu alte mese, daca nu are timp si chef sa-ti explice greseala etc.

2. Acel lucru care nu-ti convenea tie in contract este faptul ca avansul ti se returna numai daca iti era respinsa aplicatia de credit pentru motiv de acte imobil. Si ti nu ti se pare normal asta? Sau tu ai impresia ca te razgandesti la discretie si primesti si banii inapoi? Pentru ce mai este acest antecontract? AI impresia ca esti la emag cu retur in 30 de zile?

3. Daca tu ai fost "la cec" si ti-a zis ca te califici la credit, dar "a doua zi" s-au razgandit, ei si alte 5 banci, inseamna ca te-ai pregatit extrem de superficial pentru acest credit. Adica, in concret, tu cred ca ai platit avansul ca ti-a zis sotia lu' vara-tu ca are ea la munca un coleg care a luat credit de 50K cu salariul tau, si te-ai gandit ca merge si la tine, ce dreacu. Treaba asta cu bancile care s-au razgandit mi se pare o vrajeala totala, mai ales argumentul "ai salariu prea mare pentru studiile tale", sa fim seriosi.

Avansul se plateste pe credit PRE-APROBAT. Adica mai intai te duci la banca, banca iti da un document prin care iti accepta conditiile de fond pentru acordarea creditului, si asteapta sa gasesti un apartament si sa aplici efectiv pentru credit.

Ai fi aflat lucrurile astea daca te interesai efectiv la o banca in legatura cu acest credit, ceea ce nu cred ca ai facut.

4. Stiind ca tu nu te califici la credit, tu ai mai prelungit antecontractul? Ca sa mai incerci tu niste combinatii? Si ai tinut vanzatorul in loc, asta neputand sa vanda apartamentul altcuiva, si te intrebi de unde pana unde iti cere daune de 2500 EUR? Pe bune?


Iar concluzia ta este total inepta, respectiv ca Rahat Residence a fost pentru tine un mare ghinion, o mare teapa. Ai semnat ceva la repezeala, nu din cauza ca aveai super afacere pe masa de frica sa o pierzi, nu din cauza ca vanzatorul si notarul te-au indus in eroare, ci pentru ca era cald si aglomerat la notar. Nu ai depus un minim de efort sau interes sa iti asiguri finantarea inainte sa te apuci sa promiti ca o sa cumperi apartamente. In final, chiar si vazand ca esti in gaura, ai incercat sa mai tragi putin de situatie, poate poate s-o intampla vreo minune.

Cu halul asta de comportament, putea sa fie si Sfantu Petru Residence, ca tot "teapa" iti luai, daca intelegi.

#8
mariovrs

mariovrs

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,393
  • Înscris: 27.09.2013
Mie mi se pare normal ca ti-a retinut 2500 de euro. Doar tu esti vinovat. Stiai de la inceput si nici nu ai fost sigur ca banca iti da banii..

Dezvoltatoru' ala crezi ca pierde vremea pe la notari cu toti ametitii gratis? Mai tine si apartamentul blocat. Te-ai gandit ca poate il vindea in timpul asta?

Edited by mariovrs, 03 February 2018 - 06:41.


#9
conu71

conu71

    Termopanist

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,066
  • Înscris: 22.06.2004
eu am inteles ca nu era obligat sa nu iti dea absolut nimic inapoi.

ps: orice sut in cur este un pas in fata... bine ca ai recuperat 5000 de coco

#10
Tepuitul2018

Tepuitul2018

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 02.02.2018
Ce tare, scrie tchoara care nu are habar cine e Doboară, super funny.
1. Nu am plătit nimic în plus, am plătit avansul de 15% asa cum îmi cerea Cecul. Am semnat antecontractul pentru ca am avut încredere în dezvoltator, nu m-am gândit ca se pretează la mizerii din astea. El a zis ca asa se fac antecontractul, sunt standard, ca el îmi da banii înapoi, nu-i problemă. Recunosc ca am fost naiv și credul.
2.Am avut pre aprobare de la cec, nu asa cum insinuezi, chiar am fost la banca împreună cu contabila firmei care are destulă experiență și am depus actele necesare.
3. Am făcut prelungire pentru ca aproape m-a obligat, eu vroiam sa ma retrag dar Doboară a insistat ca o sa fie bine, ca dacă ii găsesc cumpărător îmi da toti banii și altfel, în cel mai rău caz îmi retine 1000 euro. Eu chiar nu mai vroiam sa încerc dar a insistat atât încât am zis, hai până la urmă.
4. Pe 10 dec a expirat prelungirea, nu m-a sunat, nu mi-a dat banii nimic. Îl sun și spune ca nu are bani acum, sa îl mai aștept. Stau cuminte în banca mea pana după sărbători. Totul s_a prelungit pana pe 31 ian când el îmi spune scurt ca îmi va retine 2500 euro, și ca mâine mergem la notariat și ar fi bine sa conveni dinainte ca să nu facem circ acolo. Ii spun ca aceasta suma este prea mare, nu se justifica, ca el de o lună și jumătate m_a ținut pe mine fără bani și ca înțelegerea a fost pentru 1000 euro nicidecum 2500.
Eu oare nu am stat după fundu' lui o lună jumătate cu banii luați și fara sa beneficiez de nimic în toată această perioadă, nu am locuit acolo nici măcar o secundă, nu am mai fost la apartament de când am făcut vizionarea, nu l-am deranjat cu nimic. Dimpotrivă am promovat apartamentul poate poate găsește cumpărător.
Acum o sa îl promovez negativ, ca să merite cei 2500 euro, în toate mediile posibile, acest Envogue Residence, ca să știe lumea cu cine are de a face. AM FOST NAIV dar m-am trezit, totul trebuie sa fie pe hârtie, nu trebuie sa te încrezi în ceea ce spune dezvoltatorul, își schimba părerea de la o secundă la alta. M-a asigurat ca îmi dă banii, ca nu are nevoie de banii
mei, m-a compătimit, ca l-am crezut.
Asa mai tchoara ca nu-l știe pe Doboară m-ai țepi maxim.
Și ai pus-o și pe nevastă ta sa posteze pe la 5 dimineața, ca să fie atacul complet.

#11
leusteanul

leusteanul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,548
  • Înscris: 09.09.2017

View PostTepuitul2018, on 03 februarie 2018 - 10:57, said:


Și ai pus-o și pe nevastă ta sa posteze pe la 5 dimineața, ca să fie atacul complet.

Asa e, e o conspiratie impotriva ta si toata Softpedia s-a aliat sa-ti demonstreze ca n-ai dreptate.
Comentariul tchoarei e extrem de pertinent si ridica semne de intrebare referitoare la relatarea ta, ca ceva nu se leaga si sunt chestii care se bat cap in cap.

#12
Tepuitul2018

Tepuitul2018

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 02.02.2018
Pentru Bogotta, dacă refuzam sa îi dau 2500 euro, aveam varianta sa îl dau în judecata pentru clauze abuzive , sa ii pună poprire pe apartament pana se încheia procesul și chiar notariatul pentru lipsa de imparțialitate. Am fost pe la alți notari și mi-au spus ca sigur notarul are interesul sa îl apere pe dezvoltator.
Dar am ales varianta în care sa ies în pierdere pentru ca mi se părea prea multa tevatura ca la 21 de ani sa umblu prin tribunale, sa ma prezint la procese.
Imi pare rău că am pierdut niște bani pe care ai mei cu greu i-a strâns, în ani de zile, iar pentru el e o suma cu adevărat derizorie.
Mie îmi vindea apartamentul cu 49700 acum îl vinde cu 51000 euro, în pierdere n-o sa iasă niciodată, vrea sa tragă foloase de la oricine se poate.

Pentru @leușteanul.Ma bucur ca ți se pare foarte pertinenta și interesanta postarea lui tchoara pentru ca ai ocazia unica sa iti cumperi apartament la Envogue Residence, și sa colaborezi cu tchoara, ma scuzați Doboară.

#13
Groh

Groh

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,595
  • Înscris: 03.09.2008
Orice dezvoltator,tepar sau nu iti va pune in antecontract clauza ca nu iti va restitui avansul in cazul in care banca nu iti accepta creditul.
Tu,inainte sa dai avansul trebuia sa te asiguri ca esti eligibil pentru credit.Daca cei de la CEC au spus initial ca ai aprobare si in baza lor tu ai dat avansul apoi au refuzat sa te mai cretiteze..asta trebuia sa vorbesti cu ei de ce au facut acest lucru.
Ca e tepar sau nu acest dezvoltator,asta este alta discutie.
Ca avea clauza asta in contract...toti o au.
Ca ti-a promis verbal ca iti va restitui toti banii,asta e alta discutie.
Dar legal este acoperit,prin urmare nu vad de ce este el tepar.
Teapa mare ai luat-o de la CEC deoarece te-ai bazat pe spusele lor.
Apoi ai spus ca ai discutat cu alte 5 banci si nici ele nu ti-au aprobat creditul.
De ce..asta doar tu cunosti.

#14
leusteanul

leusteanul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,548
  • Înscris: 09.09.2017
Nu ii inteleg pe oamenii care vad prima oara antecontractul la notariat, il citesc la repezeala si il semneaza!
Oameni buni, cereti draft-ul antecontractului si contractului de vanzare-cumparare pe mail, il cititi acasa, fraza cu fraza, si daca nu intelegeti, consultati pe cineva din domeniu sau un avocat!
@Tepuitul2018, asa-i ca ai vazut prima oara antecontractul abia la notariat?

#15
Tepuitul2018

Tepuitul2018

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 02.02.2018
@leușteanul.este adevărat ca am văzut antecontractul abia la notariat. Va înțeleg poziția, și a ta și a lui tchoara și a lui mariovsr, a am fost un  fraier, pentru ca asa e când citești cele întâmplate rezulta clar ca cele întâmplate sunt din cauza lipsei mele de experiență în general. As putea scrie un roman cu cele petrecute în lunile acestea și mai ales cum au decurs întâlnirile la notar, un roman asemănător prin  absurdul situației cu cele ale lui Kafka.
In fine, după ce am semnat contractul, și am mai întrebat și eu în stânga și dreapta de clauza respectiva toți mi-au spus ca doar el este acoperit, ca antecontractul e clar in favoarea lui și ca odată semnat mare lucru nu mai pot face, sunt la mâna lui dacă vrea sa îmi dea banii sau nu.
La a doua întâlnire la notar, la prelungire, i-am explicat cu argumente ca trebuie sa schimbam clauza respectiva, ca asa ar fi normal dacă dorește sa prelungesc. El a sărit imediat "ca nu stau între noi niște hârtii, ca el e om de cuvânt, ca dacă spune că îmi da banii mi-i da sigur, sa nu-mi fac probleme. Am insistat o jumătate de ora sa schimbe clauza, notarul era ocupat cu altele, și el o dădea i  continuare cu faptul ca el e parolist, ca nu vrea sa ia banii unui pusti, etc. M-a păcălit și de data asta sa ies de la notar semnând ce mi-a  el în fata, chiar am crezut ca în cel mai rău caz îmi  a lua 1000 euro, asa a zis, ca de restul nu se atinge. I-am lăsat mana libera sa pună apartamentul la vânzare, sa îl promoveze, ca eu deja eram lămurit ca la bănci nu prea mai am ce sa incerc, și nici sa depui cereri peste cereri.
Pe 1 feb ne-am văzut din nou la notar, după ce expirase prelungirea pe 10 dec, deci o lună jumătate în care eu am stat fără să știu dacă voi mai vedea banii sau nu, fisa lămurească în vreun fel situația și scurt mi-a spus că el a cheltuit mult cu promovarea și ca îmi retine 2500 euro, ca nu are ce face, etc.
Faza tare a fost la sfârșit după ce am semnat și am ieșit, normal, supărat pe situație, vine după mine și îmi spune ca ii pare rău că s-a întâmplat asa, dar cine știe ca atunci când voi face eu 25 ani el o sa construiască un ansamblu și o sa colaboram iar. Pe bune??? În momentul acela chiar am crezut ca suferă de o boala, de dubla-personalitate, cât de convingător o spunea.
Eu mi-am scris oful aici nu ca să arat ce bun și fraier am fost eu ci pentru alți doritori de apartamente la Envogue Residence, SĂ CASTE BINE OCHII, ȘI SA NU ÎL CREADĂ NICI O SECUNDA, DOAR CE E PE HÂRTIE.

#16
dan78rom

dan78rom

    in omnia paratus

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,070
  • Înscris: 28.02.2008
Eu cred ca soarta ti-a dat un semn. Nu te bagi sclav la banca pe 30 de ani, cind tu nici n-ai trait atitia.
Acum pune osu' la munca, da-le alor tai banii inapoi, ca sa vezi ce inseamna o rata, si croieste-ti un drum in viata. Mai vezi tu de case mai incolo, cind chiar vei avea nevoie si vei fi intr-o situatie stabila din toate punctele de vedere.

#17
tchoara

tchoara

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,465
  • Înscris: 05.02.2007

View PostTepuitul2018, on 03 februarie 2018 - 10:57, said:

Ce tare, scrie tchoara care nu are habar cine e Doboară, super funny.
[...]
Asa mai tchoara ca nu-l știe pe Doboară m-ai țepi maxim.
Și ai pus-o și pe nevastă ta sa posteze pe la 5 dimineața, ca să fie atacul complet.

În primul rând, nu aş putea fi nevastă-sa, ci cel mult soţul domnului, dacâ amândoi am fi gay.

View PostTepuitul2018, on 03 februarie 2018 - 15:57, said:

Pentru @leușteanul.Ma bucur ca ți se pare foarte pertinenta și interesanta postarea lui tchoara pentru ca ai ocazia unica sa iti cumperi apartament la Envogue Residence, și sa colaborezi cu tchoara, ma scuzați Doboară.

Din păcate pentru teoria ta conspiraţionistă, eu chiar nu am nicio treabă cu dezvoltatorul, efectiv din postarea ta am auzit pentru prima dată în viaţa mea despre el (sau despre Envogue Residence). Sunt doar un avocat căruia i se pare incredibil că în anul 2018 o persoană (care are suficiente resurse să acceseze Internetul şi să scrie pe un forum) se lamentează că un contract şi-a produs efectele exact cum scria în contract.

Pe principiul "n-am plătit ratele la bancă şi vor să-mi ia casa, nenorociţii dracului, nu se mai satură".

Ah, fii atent aici-şa la următorul truc. Dai click pe profilul meu, apeşi la Posts, apoi apeşi pe butonul Find Content (stânga sus). Şi uite aşa vei vedea toată activitatea mea pe forumul ăsta, toate cele 2.300 de mesaje. Să vii înapoi dup-aia şi să-mi zici dacă mai crezi că am vreo legătură cu ăla.

View PostGroh, on 03 februarie 2018 - 19:27, said:

Orice dezvoltator,tepar sau nu iti va pune in antecontract clauza ca nu iti va restitui avansul in cazul in care banca nu iti accepta creditul.
Tu,inainte sa dai avansul trebuia sa te asiguri ca esti eligibil pentru credit.Daca cei de la CEC au spus initial ca ai aprobare si in baza lor tu ai dat avansul apoi au refuzat sa te mai cretiteze..asta trebuia sa vorbesti cu ei de ce au facut acest lucru.
Ca e tepar sau nu acest dezvoltator,asta este alta discutie.
Ca avea clauza asta in contract...toti o au.
Ca ti-a promis verbal ca iti va restitui toti banii,asta e alta discutie.
Dar legal este acoperit,prin urmare nu vad de ce este el tepar.
Teapa mare ai luat-o de la CEC deoarece te-ai bazat pe spusele lor.
Apoi ai spus ca ai discutat cu alte 5 banci si nici ele nu ti-au aprobat creditul.
De ce..asta doar tu cunosti.

100% de acord - CEC Bank trebuie să răspundă dacă a dat preaprobare şi apoi nu a onorat-o.

Dar sunt la fel de 100% sigur că "ţepuitul" nostru nu a avut aşa ceva. Preaprobarea are un termen de valabiltate (între 30 şi 120 de zile), este document angajant pentru Bancă. Nu primeşti preaprobare şi a doua zi Banca spune "m-am răzgândit".

View PostTepuitul2018, on 04 februarie 2018 - 07:24, said:

Faza tare a fost la sfârșit după ce am semnat și am ieșit, normal, supărat pe situație, vine după mine și îmi spune ca ii pare rău că s-a întâmplat asa, dar cine știe ca atunci când voi face eu 25 ani el o sa construiască un ansamblu și o sa colaboram iar. Pe bune??? În momentul acela chiar am crezut ca suferă de o boala, de dubla-personalitate, cât de convingător o spunea.

Hai să-ţi explic o chestie, pe care văd că nu o înţelegi corect.

Omul respectiv a construit blocul ca o AFACERE. Nu din filantropie, nu să te ajute pe tine să ai unde să stai, ci pentru business.

Într-o afacere ai în general o regulă extrem de simplă: trebuie sa vezi câţi bani bagi şi câţi bani îţi ies.

Câţi bani îţi ies ştii cu aproximaţie. Dar nu ştii niciodată câţi bani o să bagi.

De aia ai foarte mare grijă la orice costuri suplimentare, pierderi, daune etc. .

Vorba bună şi "gentlemen's agremeent" merg doar până la punctul când începi să pierzi efectiv bani. Pe promovare inutilă, pe antecontracte neonorate, pe apartamente nevândute în termenul preconizat etc.

Şi atunci începi să recuperezi din costuri de la persoanele vinovate. Cu regret REAL faţă de persoanele respective. Te uiţi în ochii lor şi le spui "îimi pare rău, trebuie să vă iau aceşti bani, nu e vina mea pentru această situaţie".

Aşa este în afaceri.

Nu mi se pare nicio dublă-personalitate, nicio boală psihică. Părerea de rău faţă de partea cealaltă nu este incompatibilă cu decizille corecte de afaceri.

De multe ori am câştigat dosare în instanţă şi am spus celeilalte părţi, cu sinceritate, că îmi pare rău că au pierdut.

Înţelegi?

View PostTepuitul2018, on 04 februarie 2018 - 07:24, said:

Eu mi-am scris oful aici nu ca să arat ce bun și fraier am fost eu ci pentru alți doritori de apartamente la Envogue Residence, SĂ CASTE BINE OCHII, ȘI SA NU ÎL CREADĂ NICI O SECUNDA, DOAR CE E PE HÂRTIE.

Aşa.

Deci după 2.500 de ani de când omenirea are conceptul de CONTRACT, vii tu cu concluzia revoluţionară că "nu contează vrăjeala pe gură, contează ce aţi semnat pe hârtie".

Bun, e bine oricum că ai scris cu litere mari, să vadă şi alţii cărora poate nu le era clar până acum...

#18
Tepuitul2018

Tepuitul2018

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 02.02.2018
@tchoara, ți-am citit cu mare atenție comentariile și sunt de acord cam cu tot ce ai spus. Ok, am semnat promisiunea bilaterala pe două luni, și ne-am întâlnit din nou la notariat. La a doua întrevedere i-am spus foarte clar ca vreau sa schimb clauza returnării sumei sau sa închidem acordul. Eu nu mai vroiam sa prelungesc, eram destul de clarificat în privința băncilor, dar el a insistat ca aproape m-a forțat. I-am spus ca nu vreau sa îi țin blocat apartamentul, să-l scoată la vânzare și daca v-a găsi client sa ma anunțe ca să închidem antecontractul.
El, cu gura lui, fără sa îl oblige nimeni și nimic a spus ca, citez"nu stau între noi niște hârtii, eu îți dau banii, în cel mai rău caz îți opresc 1000 euro, nu mai schimbam actul adițional pentru ca vezi ca durează mult ". Eu tot ii repetam ca vreau sa ma retrag, ca nu mai are rost, el nu și nu, pana am mai prelungit încă o luna.
Vreau și eu părerea ta de avocat:după ce a trecut luna nu m-a sunat. Îl sun, îmi cere sa aștept ca nu are bani, îl aștept cuminte de pe 10 dec pana pe 29 ian-cum ți se pare? Ii promovez apartamentul, încerc sa ii găsesc client, unii l-au și sunat. I-am spus de atunci, din noiembrie, sa îl scoată la vânzare dar el o ținea pe a lui ca sigur găsesc o cale de al cumpara deși ii explica email clar eșecul cu băncile.
Si pe 29 ian îl sun și spune sec ca el îmi va opri 2500 euro pentru tot ce a cheltuit. Niciodată, nu am vorbit de suma asta, i-am cerut sa justifice cu acte ca atât l-a costat promovarea. Bineînțeles că nu a făcut-o.
Asta as vrea sa să se înțeleagă, ca eu nu l-am încurcat în niciun fel din noiembrie și pana la sfârșitul lui ianuarie, dar el la ultima întâlnire susținea contrariul.
În fine, este o poveste clasica a unei păcăleli.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate