![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
site mobile friendly
Last Updated: Apr 30 2015 21:40, Started by
murgaco
, Apr 29 2015 21:19
·
0

Posted 29 April 2015 - 21:19

Am un site (facut de mine pe un template gratuit) prin care imi promovez micuta mea afacere.
Periodic ma folosesc de adwords. Dealungul timpului am fost nevoit sa fac cateva modificari pentru a respecta politica aplicata de google. Ultima data a trebuit sa sterg din site tot ce nu avea legatura cu ei. De curand am primit un mail prin care ma informau ca site-ul meu nu este mobile friendly si se va gasi mai la coada in cautari. Cum cunostintele mele in treaba asta sunt limitate as dori contra cost un template mobile friendly (fara obligatii de link...) in care sa fie usor de adaugat continut,sa se incarce repede,sa fie usor de utilizat,sa contina formularul de e-mail in pagina de contact daca este posibil sa contina o rubrica "coltul clientului.. " in care sa apara comentarii de la clienti, o galerie foto cu produsele oferite... un site complet. Era sa uit sa repecte normele adwords. Din vechiul site as dori sa pastrez doar logo-ul si culoarea predominanta. Voi trimite adresa site-ului actual pe PM celor interesati. Multumesc |
Posted 29 April 2015 - 21:29

Eu am cumparat tema Jarida (60$ - 240 lei):
http://themes.tielab...hp?theme=jarida Uite rezultatul: Turism Cultural Poate te ajuta... (pe net gasesti sute de teme responsive) |
Posted 29 April 2015 - 22:34

-temele de pe themeforest cam toate sunt responsive,acum depinde daca vrei versiune html sau wordpress
|
Posted 30 April 2015 - 21:40

Sunt interesante.
Care este diferenta intre versiunea html si wordpress? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users