![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Scoatere cuvant din JS in PHP
Last Updated: Mar 16 2015 23:50, Started by
MARIUSEF
, Mar 15 2015 12:02
·
0

Posted 15 March 2015 - 12:02

Vreau sa scot si eu ceva din js, eu de ex am procedat asa
total = _720; document.getElementById('extream_video_key_extras').innerHTML = total; _720 e ce vreau eu sa scot. dupa in php am trecut <div id="extream_video_key_extras"></div>dupa ce am scos.. vreau sa adaug in Quote <input type="hidden" name="extream_video_key" id="extream_video_key" value=" AICI " /> doar ca nu merge sa fac asa Quote <input type="hidden" name="extream_video_key" id="extream_video_key" value="<div id="extream_video_key_extras"></div>" /> cum sa procedez ? SPER CA MA INTELEGETI CE VREAU SA SPUN. Edited by MARIUSEF, 15 March 2015 - 12:08. |
Posted 15 March 2015 - 13:19

Nu are nici cea mai mica logica ce ai scris tu acolo. Te contrazici de la primul pana la ultimul cuvant:
Zici ca vrei sa "scoti" ceva cu: total = _720; document.getElementById('extream_video_key_extras').innerHTML = total;Aici sunt doua atribuiri. Cel mult "bagi", nu "scoti". Asa e tot ce ai scris. Reformuleaza si poate vei putea fi ajutat. Edited by [email protected], 15 March 2015 - 13:19. |
Posted 15 March 2015 - 14:02

Quote <input type="hidden" name="extream_video_key" id="extream_video_key" value="<?php echo strip_tags('<div id="extream_video_key_extras">_720</div>'); ?>" /> Edited by simonagheor, 15 March 2015 - 14:04. |
Posted 16 March 2015 - 18:36

mersi de intentie simona dar acest _720 trebuie extras cumva eu l-am scos sub aceasta forma <div id="extream_video_key_extras"></div> dar nu ma ajuta...ca sa il trec intr-un camp value="" am mai incercat sa fac un test <script type="text/javascript"> var total = '_720'; document.getElementById('extream_video_key').value = total; </script> <input type="hidden" name="extream_video_key" id="extream_video_key" value="" /> <?php if(isset($_POST['extream_video_key'])) { $extrem_video_key = $_POST['extream_video_key']; } echo $extream_video_key; //rezultatul testului trebuia sa fie "_720" ?> de ce nu imi da rezultatul "_720", unde gresesc ? Edited by MARIUSEF, 16 March 2015 - 18:47. |
Posted 16 March 2015 - 19:13

Sa inteleg ca input-ul ala e pe un form (cu method POST) si faci submit? Incearca sa pui tot codul relevant ca nimeni nu are glob de cristal prin casa...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users