Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Obtinere gratuitati Legea 189/2000

La mulți ani @BlueKing-69!

suspectez un switch ca are probleme

Poate cineva sa imi indice de ce ...
 Votați-l pe Cap de Porc

Igienizare teren Bucuresti

Pompa submersibila-Pornire/Oprire

Streamer Logitech squeezebox duet
 Spatiile sanitare din Romania

Se poate seta mai jos de 1940 aici?

Canon EOS R1

Dimensionare corecta a tevilor/tr...
 System data 100GB din 256GB

Pot sa schimb routerul?

Taxa pod " Sold peaje neexpir...

Problema stabilizator tensiune cu...
 

Mic dejun perfect .... si nu numai

- - - - -
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
148 răspunsuri în acest subiect

#127
G1q

G1q

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.019
  • Înscris: 31.01.2007

 Cazimi, on 06 martie 2015 - 21:23, said:

Mie mi se pare că aproape toate meniurile pe care le-ai creat au o cantitate foarte mare.
Cate un pic din fiecare, nu exagerez oricum cu cantitatile. Cand am zis branza m-am referit la 1-2 feliute mici, cand am zis lapte cu cereale ma refer la un bol din acela micut de vreo 150 ml, bacon vreo 2 feliute, suc de citrice intr-un pahar de 150-200 ml, etc. Personal nu mi se par cantitati exagerate, mai ales cum zicea cineva mai sus: micul dejun e masa la care poti sa te rasfeti putin. Mai ales ca trebuie sa imi tina de foame pana cand imi fac liber la birou sa mananc si de pranz, si nu vreau sa imi joace feste stomacul si sa nu ma mai pot concentra de foame.

Editat de G1q, 06 martie 2015 - 22:13.


#128
Cazimi

Cazimi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 6.152
  • Înscris: 25.10.2007
Ai dreptate. Și oricum, mai bine variat și cu cantități mici.

#129
Thair

Thair

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Mesaje: 5.653
  • Înscris: 15.12.2012
M-am intors de la vanatoare, iar acum sarbatoresc victoria cu o cafea si o tigara.Posted Image

Fișier atașat  SAM_0841.JPG   287,28K   25 download-uri

- jumarile cu carne - de vis! - 50 lei/kg
- virstli de capra si oaie - foarte buni, zemosi, placut aromati cu ierburi, nu atat de plini la gust precum sunt cremvurstii de vita pe care ii iau de obicei - 25 lei/kg
- moare de varza - 3 lei/l
- branza de burduf de munte (cea galbena) - piscacioasa, uscata, foarte aromata, gust persistent. O minunatie! - 50 lei/ kg
- branza de burduf moale - gust pregnant de oaie, foarte potrivita pentru mamaliga cu branza. Departe de ce gasesti prin magazine - 25 lei/ kg
- cascaval de capra - foarte bun si asta - 35 lei/kg
- salam de iarna - bun, nu-i cu ulei vegetal, nu se simt aditivi naspa, cu boia, condimentati placut,  dar salamurile nu prea sunt pe gustul meu, prefer carnatii - 40 lei/ kg

E plin de leurda in piata. N-am luat, nu mi-a facut pofta.

Am ciupit putin din toate, dupe care am halit branza de burduf de munte cu masline kalamta in ulei de masline, rosii si o bucata mica de paine de casa imbibata in ulei de masline. Gemeam mancand.Posted Image

#130
badsica

badsica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 7.616
  • Înscris: 23.03.2010
In piata din care oras ai fost?

Micul meu dejun de astazi:

Fișiere atașate



#131
Cazimi

Cazimi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 6.152
  • Înscris: 25.10.2007

 Thair, on 14 martie 2015 - 13:33, said:


- virstli de capra si oaie - foarte buni, zemosi, placut aromati cu ierburi, nu atat de plini la gust precum sunt cremvurstii de vita pe care ii iau de obicei - 25 lei/kg
Ce-s acelea virstli? N-am auzit niciodată vorba asta.
Iar moarea de varză... pentru micul dejun, serios?

#132
she_wolf

she_wolf

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 7.601
  • Înscris: 10.12.2014
Niste carnati care merg foarte bine la micul dejun, cu moare de varza. Nu tuturor le-o fi placand lapte cu cacao :)

#133
proxtu

proxtu

    fativore

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 12.451
  • Înscris: 12.02.2006
La noi, moarea e gratis, dacă cumperi varză.

#134
Cazimi

Cazimi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 6.152
  • Înscris: 25.10.2007
Mulțumesc de traducere. Cuvântul, așa cum e scris aici, nu există în tot google.

Zeama de varză dimineața o știam ca antidot contra mahmurelii. Dar atâta vreme cât japonezii mănâncă pește cu orez la micul dejun, nu văd de ce unii n-ar prefera o sare lichidă pe stomacul gol. Chestie de preferință, într-adevăr.

#135
she_wolf

she_wolf

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 7.601
  • Înscris: 10.12.2014
Lasa ca exista in google "sare lichida".

#136
proxtu

proxtu

    fativore

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 12.451
  • Înscris: 12.02.2006
Simt pe aici o lipsă acută de grăsimi saturate :D

#137
diorama

diorama

    We are stardust

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 4.360
  • Înscris: 15.10.2006
Thair, p-alea le mananci la micul dejun? Ca daca nu, ti le mut la jurnal.

#138
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 35.456
  • Înscris: 27.06.2004
Virsli, fara t.

#139
Cazimi

Cazimi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 6.152
  • Înscris: 25.10.2007

 don_dannielo, on 14 martie 2015 - 18:58, said:

Virsli, fara t.

Mulțumesc! Acum mi-a rezultat. Par să fie mezelurile pe care unii le știu sub numele de crenvurști,  care consider că sunt foarte potriviți pentru micul dejun.

Editat de Cazimi, 14 martie 2015 - 19:08.


#140
Thair

Thair

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Mesaje: 5.653
  • Înscris: 15.12.2012
Da, virsli, nu virstli. N-am vazut niciodata scris. Vor fi asemanatori cremvurstilor, dar cea de la care cumpar in repetate randuri spunea ca mai are doar virsli, cremvursti nu.
BTW, Cazimi, nu stiu cum de te-ai pierdut in halul asta. Vad ca Google sugereaza cuvantul virlsi la o cautare dupa virstli, afisand si imagini sugestive.

Fișier atașat  ScreenShot063.jpg   299,35K   13 download-uri

Moarea o halesc cu mancare de fasole.


 diorama, on 14 martie 2015 - 18:48, said:

Thair, p-alea le mananci la micul dejun?
Da.

 badsica, on 14 martie 2015 - 16:32, said:

In piata din care oras ai fost?
Secret. Posted Image  Pe undeva in Ardeal.

Editat de Thair, 14 martie 2015 - 19:42.


#141
Cazimi

Cazimi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 6.152
  • Înscris: 25.10.2007

 Thair, on 14 martie 2015 - 19:33, said:

BTW, Cazimi, nu stiu cum de te-ai pierdut in halul asta. Vad ca Google sugereaza cuvantul virlsi la o cautare dupa virstli, afisand si imagini sugestive.

Nu m-am pierdut deloc. Am spus că probabil este undeva o greșeală de tastare. Și chiar așa era.

Interesant (și foarte off topic) că google.ro oferă soluții care duc unde zici tu și chiar imagini, iar google.com, nu.

Fișiere atașate



#142
G1q

G1q

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.019
  • Înscris: 31.01.2007

 badsica, on 14 martie 2015 - 16:32, said:

In piata din care oras ai fost?

Micul meu dejun de astazi:

Mie imi place ce vad acolo. Poti sa dai mai multe detalii despre ce contine per total ?

#143
Thair

Thair

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Mesaje: 5.653
  • Înscris: 15.12.2012
Am cautat sa vad care e diferenta dintre crenvursti si virsli, dar nu m-am lamurit pe deplin. Cred ca crenvurstii sunt din carne de porc, vita sau pui, iar virslii sunt din carne de oaie sau/si capra cu verdeturi.

 G1q, on 14 martie 2015 - 20:02, said:

Mie imi place ce vad acolo. Poti sa dai mai multe detalii despre ce contine per total ?
Ou, avocado, ardei, ficat de cod in ulei propriu si cred ca muschiulet de porc.Posted Image

Editat de Thair, 14 martie 2015 - 20:07.


#144
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 35.456
  • Înscris: 27.06.2004
Crenvurstii nu-s facuti din carne. Nu vreti sa stiti din ce.

O reteta de virsli. Se pare ca au doar carne si grasime.

Editat de don_dannielo, 14 martie 2015 - 20:09.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate