Motorola Moto E Gen2 (2015)
Last Updated: Jan 16 2018 08:13, Started by
antinVidia
, Feb 23 2015 12:45
·
0

Posted 10 March 2015 - 20:33

Depinde si de unde cumperi. La eMAG este 699lei, la PcGarage e 664lei, la Azerty este 633lei.
![]() http://www.azerty.ro...ndroid-50-black Eu astept sa vad daca apar si modele dual SIM, cum a fost la primul Moto E. |
Posted 10 March 2015 - 21:05

Pe la 640 lei imi iese si mie cu discount-ul de 3% de la PCGarage. Oricum, pretul e de lansare, va mai scadea dupa ceva timp cu cel putin 40-50 lei.
|
Posted 19 March 2015 - 10:51

L-am comandat aseară de la cel, astăzi îl ridic, revin cu impresii după câteva zile de utilizare.
|
Posted 20 March 2015 - 10:16

Posted 20 March 2015 - 11:53

G-ul îl iei doar dacă vrei neapărat display de 5 inchi, cameră mai bună, niște senzori de notificări și alte detalii foarte mici.
La restul, E-ul este superior : 1. Are LTE 2. SoC mai nou (snapdragon 410 fata de 400) optimizat pentru android L pe 64 biti. 3. Baterie superioară ca și capacitate (nu știu cum se compară direct cu G-ul, momentan pot doar să spun că am reușit să-l descarc de la 50% până la zero în vreo 5 ore de frecat non-stop în care am instalat aplicații și mi-am sincronizat toate cele de pe vechiul telefon, deci bănuiesc că destul de intens). 4. Are un pret mai bun Dar nu trag concluzii decât peste vreo 3,4 zile minim. |
Posted 20 March 2015 - 12:10

Depinde de la ce telefon vii, daca vii de la ecran de 5" 720p, nu ai cum sa faci un pas inapoi la 4.5" qHD.
Camera, display-ul si difuzoarele stereo sunt punctele forte ale G-ului. Bateria, 4G-ul si pretul sunt punctele forte ale E-ului. Soc-ul mai nou nu e cine stie ce plus, preformantele sunt cam in aceeasi zona. E comparatie intre model de 2014 vs model 2015. Generatia 3 de G va fi peste E 2nd la toate capitolele. Edited by antinVidia, 20 March 2015 - 12:11. |
Posted 20 March 2015 - 13:19

Depinde de la ce telefon vii, daca vii de la ecran de 5" 720p, nu ai cum sa faci un pas inapoi la 4.5" qHD. Camera, display-ul si difuzoarele stereo sunt punctele forte ale G-ului. Bateria, 4G-ul si pretul sunt punctele forte ale E-ului. Soc-ul mai nou nu e cine stie ce plus, preformantele sunt cam in aceeasi zona. E comparatie intre model de 2014 vs model 2015. Generatia 3 de G va fi peste E 2nd la toate capitolele. |
Posted 20 March 2015 - 15:16

De asta le și lansează decalat, dacă le-ar lansa pe amandouă în același timp, ai zice că mai pui 3-4 bastoane și-ți iei G-ul.
|
Posted 24 March 2015 - 15:24

Primele două zile:
- folosire medie: gmail, tot frecat pe la setări până învăț 5-ul ăsta, facebook, 9gag, mesaje, convorbiri cam 30 min. - date mereu aprinse când sunt afară, acasă pe wifi, cam 40-60% raportu dintre wifi și date. - văzut două episoade din Friends în metrou - luminozitate minimă în casă, aproape maximă afară, cam 50-50. - l-am scos de la încărcat ieri dimineață, am 4 ore de ecran activ, mai am 36%, o să mă chinui să-l descarc până diseară, să îl pun la încărcat când mai am maxim 10% - eu nu am un punct de reper foarte bun, vin de la un Lg l5 II, dar am mai dat cu deștu și pe alte telefoane similare, se mișcă fluid, și din cauza Material Design-ului de la Android (care, btw, este superb) - semnalul este bun, niciodată nu am avut probleme în zona mea ce-i drept (mall Plaza Militari) - momentan nu mi-au activa văcarii de la Telekom serviciul 4G, să discut și despre viteze și, eventual, o scădere în durata de viață a bateriei. Cam asta e, dacă sunteți curioși de ceva, întrebați-mă. |
Posted 24 March 2015 - 18:00

La semnal nu ar trebui să ai probleme pentru că e Motorola. Asta comparativ cu alte branduri.
Edited by LeopardSurd, 24 March 2015 - 18:01. |
|
Posted 24 March 2015 - 18:07

Există o mică posibilitate să nu aibe frecvența potrivită pentru 4g-ul telekomului, dar asta urmează să aflu curând.
|
Posted 24 March 2015 - 18:26

Ce rețea? De ce ? Eu am abonament cu 2gb și e păcat să mi se trimită mailurile sau să navighez pe 3g și să dau banii degeaba.
|
Posted 24 March 2015 - 18:46

2 GB consum și pe 3G într-o lună. Viteza aia e bună doar la torente că în rest și pe video-uri HD mi-a ajuns 3G-ul. Sunt pe Orange.
Edited by LeopardSurd, 24 March 2015 - 18:46. |
Posted 29 March 2015 - 13:49

Primele două zile: - folosire medie: gmail, tot frecat pe la setări până învăț 5-ul ăsta, facebook, 9gag, mesaje, convorbiri cam 30 min. - date mereu aprinse când sunt afară, acasă pe wifi, cam 40-60% raportu dintre wifi și date. - văzut două episoade din Friends în metrou - luminozitate minimă în casă, aproape maximă afară, cam 50-50. - l-am scos de la încărcat ieri dimineață, am 4 ore de ecran activ, mai am 36%, o să mă chinui să-l descarc până diseară, să îl pun la încărcat când mai am maxim 10% - eu nu am un punct de reper foarte bun, vin de la un Lg l5 II, dar am mai dat cu deștu și pe alte telefoane similare, se mișcă fluid, și din cauza Material Design-ului de la Android (care, btw, este superb) - semnalul este bun, niciodată nu am avut probleme în zona mea ce-i drept (mall Plaza Militari) - momentan nu mi-au activa văcarii de la Telekom serviciul 4G, să discut și despre viteze și, eventual, o scădere în durata de viață a bateriei. Cam asta e, dacă sunteți curioși de ceva, întrebați-mă. |
|
Posted 01 April 2015 - 09:22

Are MotoDisplay ?
Primele două zile: - folosire medie: gmail, tot frecat pe la setări până învăț 5-ul ăsta, facebook, 9gag, mesaje, convorbiri cam 30 min. - date mereu aprinse când sunt afară, acasă pe wifi, cam 40-60% raportu dintre wifi și date. - văzut două episoade din Friends în metrou - luminozitate minimă în casă, aproape maximă afară, cam 50-50. - l-am scos de la încărcat ieri dimineață, am 4 ore de ecran activ, mai am 36%, o să mă chinui să-l descarc până diseară, să îl pun la încărcat când mai am maxim 10% - eu nu am un punct de reper foarte bun, vin de la un Lg l5 II, dar am mai dat cu deștu și pe alte telefoane similare, se mișcă fluid, și din cauza Material Design-ului de la Android (care, btw, este superb) - semnalul este bun, niciodată nu am avut probleme în zona mea ce-i drept (mall Plaza Militari) - momentan nu mi-au activa văcarii de la Telekom serviciul 4G, să discut și despre viteze și, eventual, o scădere în durata de viață a bateriei. Cam asta e, dacă sunteți curioși de ceva, întrebați-mă. Ai testat GPS-ul si daca da, cum se comporta? |
Posted 01 April 2015 - 09:35

Da, testat atât pe hărți, cât și pe nike running, maxim 5 secunde în cel mai rău caz durează conectarea, și asta între blocuri, în militari. Dacă sunt într-o zonă mai deschisă, este aproape instantă.
Per total, este un super-telefon pentru mine, tocmai datorită faptului că nu prea folosesc camera foto (care, btw, nu e așa de nasoală pentru o folosire normală). Bateria ține 2 zile la folosire medie cu date nonstop active, 4G-ul îmi merge fără probleme. Multitasking-ul e fluid atâta vreme cât nu ai 15 aplicații în ”taskbar”. Nu am instalat niciun joc pe el, nu prea am timp și chef. Am jumătate din RAM liber cu toate aplicațiile necesare unui utilizator mediu. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users