![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Care ma poate ajuta cu scrip-ul Photostore?
Last Updated: Jan 16 2006 08:59, Started by
zerro[b]
, Jan 10 2006 12:58
·
0

Posted 10 January 2006 - 12:58

Salut
Am luat recent script-ul Photostore pentru o galerie foto .... Dar am intampinat o mica problema ... in timpul instalarii ultimul pas este sa te loghezi cu un cont gata facut care este user : admin, pass : admin am incercat dar imi da o eroare de logare, e posibil sa nu mearga acest cont de admin, daca nu reusesc sa intru in zona de administrare nu imi pot crea admin, in timpul instalarii nu imi cere asa ceva deoarece dau import la .sql si nu folosesc "install" ... ![]() Cine a folosit acest script si ma poate ajuta sa il instalez ? |
Posted 10 January 2006 - 13:10

md5 hash pentru "admin" : 21232f297a57a5a743894a0e4a801fc3
cauta in baza de date, vezi ce user este , schimba valuarea campului password cu asta de mai sus daca este tot ceva de genul asta acolo. Daca nu, pune-o plain text ... te prinzi tu sau editeaza direct .sql-ul, cu ce vrei tu, iar apoi reinstalezi cu fisierul .sql modificat de tine in prealabil |
Posted 16 January 2006 - 08:59

Vezi dak nu l-ai cumparat ..asa nenea programatoru iti dadea si suport la el
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users