Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce program de master sa aleg?

Router pentru server VPN

Asigurari medicale private 60+ ani

Microintreprindere ramasa fara ac...
 Parcheaza in fata portii mele - c...

Cum e vremea in tara. Site-uri me...

recomandare service auto audi sui...

Revendicare terenuri
 Achizitie laptop 4000-5000ron

Vreau sa cumpar o tableta de pe a...

Statie radio maritima portabila P...

Accident in Afumați
 Ventilator PC

La mulți ani @cotzi!

La mulți ani @hvz!

Ciperci otravitoare?
 

Vonino Onix QS

- - - - -
  • Please log in to reply
112 replies to this topic

#37
xpresso

xpresso

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 208
  • Înscris: 11.04.2007
Am incercat metoda, a trebuit sa mai fac si pasii de aici http://www.leakite.c...it-must-be.html

Deocamdata nu mai porneste tableta... Posted Image

#38
Xelo

Xelo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 597
  • Înscris: 12.05.2005
Mwahaha, eu v-am zis ca 2-ul o brickuieste.

#39
xpresso

xpresso

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 208
  • Înscris: 11.04.2007
Mda, pai e fain tutorialul, prima data zice ca sa faci flash la F204_IND_FULL, apoi zice ca sa downloadam V2

pana acum tre sa confirm si eu V1 bootloop si V2 nu mai porneste tableta dar se poate face flash din nou la V1 sau altceva

Edited by xpresso, 23 November 2016 - 22:57.


#40
Xelo

Xelo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 597
  • Înscris: 12.05.2005
Solutie pentru cei care au brickuit-o: ROM-ul original in link (ala cu care vine tableta de la Orange), fara USERDATA si CACHE. Le puteti lua insa din v2 (sau v1, dar nu le-am testat inca; cu cele din v2 a pornit).
http://bit.ly/2g4JSdP

parola: [email protected]

#41
xpresso

xpresso

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 208
  • Înscris: 11.04.2007
Am reusit sa o pornesc si eu cu backupul facut de mine plus din V1: userdata, cache si system (pt ca din nu stiu ce motive eu nu aveam system.img in backupul meu)
Apoi am rezolvat problema cu NVRAM cu restore la backupul de nvram facut de mine in MTK Tools (sau posibil sa rezolvi doar schimband imeiul?).

#42
xpresso

xpresso

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 208
  • Înscris: 11.04.2007
Referitor la timpii de incarcare, exista ampermetre pe usb ca sa vezi cat curent intra in tableta, cat si aplicatii, gen Ampere care mai afiseaza software curentul la intrare.

Cum vi se pare wifiul? La mine moare netu dupa cateva secunde sau minute chiar daca arata ca e conectat, si tre sa dezactivez/activez wifi apoi iar merge un pic si iar moare. Mai pateste careva la fel? O fi din soft, din hard?

Edited by xpresso, 24 November 2016 - 08:22.


#43
Xelo

Xelo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 597
  • Înscris: 12.05.2005
Eroarea de NVRAM am rezolvat-o prin (re)scrierea IMEI-ului (+MACului). Cu ocazia asta a inceput sa functioneze corect si GPS-ul. Posted Image
Eu n-am observat probleme cu wifi, dar am si dezactivat toate optiunile din Advanced (passpoint, wifi optimization etc). Sau n-am butonat-o destul inca. Posted Image

#44
xpresso

xpresso

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 208
  • Înscris: 11.04.2007
Oare suntem numai 3 oameni care au comandat tableta asta? Posted Image Slabuta activitatea pe forum.

Eu as mai incerca totusi acele firmwareuri de pe ftpul vonino, in combinatie cu backupul facut la softul cu care a venit tableta, poate iese ceva.

Insa sunt curios daca aduc ceva schimbari.
@miki07 daca la tine merge poti sa ne dai detalii despre ce kernel ai acum? ce varianta de soft etc? din about?

In softul de la orange astea sunt detaliile:
Hardware : MT6582 (MT8382 is Fake!)
Model : Onyx_QS
Build number : vonino_v1.1.3_20140728
Build date UTC : 20150212-080645
Android v : 4.4.2
Baseband v: MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V35.P1, 2014/08/05 16:11
Kernel v : 3.4.67 ([email protected]) (gcc version 4.7 (GCC) ) #1 SMP Thu Feb 12 16:05:20 CST 2015
Uboot build v : -----
LCD Driver IC : 0-KP07xd_boe_bp070ws1_500

Kernel version 1.1.3 [email protected] #2

Edited by xpresso, 24 November 2016 - 11:13.


#45
xpresso

xpresso

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 208
  • Înscris: 11.04.2007
Chiar ca nici mie nu imi merge GPSul. Ai facut ceva special sa mearga? Cu ce ai testat? Am incercat aplicatiile Maps si GPS Test... nimic

#46
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,644
  • Înscris: 24.09.2006
iesi cu ea afara

#47
Xelo

Xelo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 597
  • Înscris: 12.05.2005
Ai un IMEI asignat ? Il vezi tot acolo in About>Status. Fiind si 3G, se realizeaza o legatura intre IMEI (3G) si GPS/A-GPS, banuiesc.
Mie nu imi mergea Waze-ul, dupa scrierea IMEI-ului a luat-o din prima.

#48
xpresso

xpresso

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 208
  • Înscris: 11.04.2007
Am imei, dar nu aveam cartela bagata si nu prindea deloc semnal GPS, am iesit afara si intradevar a prins satelitii, se pare ca frigul face bine Posted Image

#49
albastru

albastru

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,914
  • Înscris: 07.05.2003
Conform Vonino:

Quote


Da, se pare ca este o problema cu softurile de acolo, am anuntat mai departe si speram ca in 1-2 zile sa se rezolve problema


Trebuie sa investigam si de ce nu merg softurile, pentru ca ar fi trebuit sa functioneze fara probleme, de asta va dura ceva, sper sa nu dureze prea mult


Da, ar trebui sa se vada modificarea in data uploadului

Cu alte cuvinte softul pentru tableta asta asa cum se regaseste pe ftp este cu probleme si urmeaza a fi actualizat.

#50
Xelo

Xelo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 597
  • Înscris: 12.05.2005
Pana apasa pe butoane baietii cu ROM-urile, o diferenta foarte enervanta intre doua modele absolut identice Posted Image.
Sau asa zice producatorul. Posted Image

Attached Files


Edited by Xelo, 24 November 2016 - 22:02.


#51
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,899
  • Înscris: 18.09.2008

View Postxpresso, on 24 noiembrie 2016 - 11:09, said:

Oare suntem numai 3 oameni care au comandat tableta asta? Posted Image Slabuta activitatea pe forum.

Eu as mai incerca totusi acele firmwareuri de pe ftpul vonino, in combinatie cu backupul facut la softul cu care a venit tableta, poate iese ceva.

Insa sunt curios daca aduc ceva schimbari.
@miki07 daca la tine merge poti sa ne dai detalii despre ce kernel ai acum? ce varianta de soft etc? din about?

In softul de la orange astea sunt detaliile:
Hardware : MT6582 (MT8382 is Fake!)
Model : Onyx_QS
Build number : vonino_v1.1.3_20140728
Build date UTC : 20150212-080645
Android v : 4.4.2
Baseband v: MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V35.P1, 2014/08/05 16:11
Kernel v : 3.4.67 ([email protected]) (gcc version 4.7 (GCC) ) #1 SMP Thu Feb 12 16:05:20 CST 2015
Uboot build v : -----
LCD Driver IC : 0-KP07xd_boe_bp070ws1_500

Kernel version 1.1.3 [email protected] #2

Cam astea sunt si la mine. Acelasi build number si build date.

----------

Cum ati facut la voi sa mearga GPS. La mine nu vrea nici pe Maps, nici pe Waze.

#52
Klamatiel

Klamatiel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 529
  • Înscris: 07.09.2007
Ar fi ideal sa postati si niste poze cu versiunile Orange? V1 si v2. Sa vedem si ce diferente sunt.

#53
xpresso

xpresso

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 208
  • Înscris: 11.04.2007
@miki07 iesi afara si asteapta, baga cartela cu net pt gps lock mai rapid, verifica sa ai imei

#54
xpresso

xpresso

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 208
  • Înscris: 11.04.2007
@Klamatiel dupa cum s-a spus de mai multe ori pe acest topic, V1 si V2 iti strica tableta, nu avem poze

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate