Alegere abonament TV
Last Updated: Jun 01 2015 16:15, Started by
melc_sokat
, Jan 04 2015 15:25
·
0

Posted 01 June 2015 - 14:10

Daca tot am gasit acest topic, as avea si eu cateva intrebari.
Pentru cei care au sau care stiu: pachetul DTV Optim HD de la UPC poate fi receptionat si fara decodor sau card CI+, inclusiv si canalele HD, cu un TV full HD cu tuner DVB-C. Pe cand ma interesam despre fel si fel de modele de televizoare, mare mi-a fost mirarea sa vad ca se foloseste acelasi tip de conector ca la televizoarele clasice (daca nu ma insel IEC sau mufe tv am gasit pe undeva denumirea lor). Nu stiu de ce, dar aveam impresia ca pentru televiziunea digitala ar trebui un nou tip de cablu cu un nou conector. Sau poate ca sa foloseste alt conector? |
Posted 01 June 2015 - 16:15

Daca tot am gasit acest topic, as avea si eu cateva intrebari. Pentru cei care au sau care stiu: pachetul DTV Optim HD de la UPC poate fi receptionat si fara decodor sau card CI+, inclusiv si canalele HD, cu un TV full HD cu tuner DVB-C. ![]()
Pe cand ma interesam despre fel si fel de modele de televizoare, mare mi-a fost mirarea sa vad ca se foloseste acelasi tip de conector ca la televizoarele clasice (daca nu ma insel IEC sau mufe tv am gasit pe undeva denumirea lor). Nu stiu de ce, dar aveam impresia ca pentru televiziunea digitala ar trebui un nou tip de cablu cu un nou conector. Sau poate ca sa foloseste alt conector? ![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users