Masina paine
Last Updated: May 09 2024 22:20, Started by
RADU_
, Oct 21 2007 08:54
·
58
#6733
Posted 20 February 2015 - 12:09
"Perfectiunea nu exista... dar tindem spre ea" ! Oricum esti pe aproape
Edited by mihaiC1, 20 February 2015 - 12:17. |
#6734
Posted 20 February 2015 - 12:56
#6735
Posted 20 February 2015 - 13:08
Faina tip 650 eu pun 500g la 270ml apa (si nu numai eu e..reteta "universala-valabila" la MP!) Daca pui faina tip 000 atunci pun 540g. 6% eroare e acceptata !
Deci inca se vrea "perfectiune"! Edited by mihaiC1, 20 February 2015 - 13:35. |
#6736
Posted 20 February 2015 - 13:38
Eu spre deosebire de tine am pus și poze și chiar un filmuleț cu pâini făcute de mine am dovezi ale rețetei folosite de mine, nu teorii. Îmi plac cele aerate, nu cele dense cum sunt cele din pozele precedente ale colegilor.
Iar coaja e o minunăție, dacă aș putea aș mânca numai coajă. Uite-o aici, a fost tăiată când încă era caldă: paine calda.jpg 399.12K 21 downloads La 500 grame de făină aluatul va fi mai greu de malaxat deci voi strica mașina mai repede. |
#6737
Posted 20 February 2015 - 14:34
Eu zic ca se va strica oricum mai repede decat te astepti/calculat ! Sfat: foloseste MP la capacitatea nominala ca sa nu iti para rau dupa: ca n-ai apucat sa faci 500kg de paine ci... numai 300kg!
Painea "aerata" ma duce cu gandul la polistiren, paine turceasca, burete... |
#6738
Posted 20 February 2015 - 15:35
Voi incerca si eu sa obtin "unt clarificat" la 20gC si sa ramana asa. Logica imi spune sa nu incerc.
Pe mine m-a tinut o petarda de 150 de lei 3 ani si ceva. E drept ca am mai confectionat o saiba, am mai gresat un lagar dar tot si-a facut treaba peste limite. Nu cred ca trebuie sa te temi ca se va strica doar pt ca o folosesti la capacitate nominala. |
#6739
Posted 20 February 2015 - 17:35
uite si clipul promis !
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/HD62v_xDab8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] 2015_02_19__18_30_24.jpg 196.24K 13 downloads Painea de ieri (cu măsline). 2015_02_20__14_04_04.jpg 140.46K 14 downloads 2015_02_20__14_04_15.jpg 193.8K 17 downloads 2015_02_20__14_05_34.jpg 184.63K 17 downloads Painea de azi . (are doar o Lg de zahar). Pa Edited by mcjohn, 20 February 2015 - 17:37. |
#6740
Posted 20 February 2015 - 19:22
De vis! 😋 As vrea sa puteti gusta sau mirosiSenzatie de neanlocuit!😘 Attached FilesEdited by GEORGE1976, 20 February 2015 - 19:23. |
#6741
Posted 21 February 2015 - 18:03
#6742
Posted 22 February 2015 - 07:32
Merci!
Cred ca izolatia e foarte buna, am ales-o dupa un clip pe net care o dadea foarte buna,am pus adresa mai demult pe forum. Cuva de asemenea nu necesita schimbare la 2 ani si nici pretul mare,vreo 300 ron. Anul trecut am facut gem la ea cu rezulat foarte bun zic eu. Investitia s-a acoperit de multa vreme, cred ca e valabil pt toti. Edited by GEORGE1976, 22 February 2015 - 07:36. |
|
#6743
Posted 22 February 2015 - 18:37
Păine cu ceapă
IMG_20150222_103356.jpg 213.32K
38 downloads
IMG_20150222_103732.jpg 202.33K
38 downloads
IMG_20150222_141412.jpg 260.12K
43 downloads
lângă doi Petreuș mai răsăriți IMG_20150222_151657.jpg 246.99K 45 downloads , nu a lipsit un vin alb de Streșinică... |
#6744
Posted 22 February 2015 - 21:08
nicu_gh, on 22 februarie 2015 - 18:37, said: Păine cu ceapă lângă doi Petreuș mai răsăriți , nu a lipsit un vin alb de Streșinică... Ești mai grăbit ca mine ?!? Ce era in farfuriile acelea ? Am fost și eu cu familia la Carrefour. Se gătește acolo niște pîini gigantice. 1 m lungime cred. Am luat și noi aproape 1/2m și avea 1,1 kg. uploadfromtaptalk1424631466292.jpg 86.55K 32 downloads Cum poate cîntări această pîine de 40 cm tot atît cît pîinea mea de 20 cm ? |
#6745
Posted 23 February 2015 - 10:02
în farfurii e ceapa prăjita apoi dată prin făină să se poată îngloba...
|
#6746
Posted 23 February 2015 - 13:05
#6747
Posted 23 February 2015 - 20:21
Si o alta paine la fel de crocanta !
E meritul masinii!😉 Paine cu ceapa vreau si eu sa incerc, am facut mai demult cu masline si s-a terminat intr-o zi asa ca ma feresc de chestiile foarte gustoase ca nu le rezist.✌ Attached FilesEdited by GEORGE1976, 23 February 2015 - 20:26. |
|
#6748
Posted 23 February 2015 - 23:04
GEORGE1976, on 23 februarie 2015 - 20:21, said: Si o alta paine la fel de crocanta !✌ Uite, te văd că scrii de pe mobil. Ia apk asta. Cu ea poți edita pozele. Întîi le răsucești să le vezi tu bine, apoi le încerci pe forum. � � . |
#6749
Posted 24 February 2015 - 09:53
camsonat, on 20 februarie 2015 - 15:35, said:
Voi incerca si eu sa obtin "unt clarificat" la 20gC si sa ramana asa. Logica imi spune sa nu incerc. Pe mine m-a tinut o petarda de 150 de lei 3 ani si ceva. E drept ca am mai confectionat o saiba, am mai gresat un lagar dar tot si-a facut treaba peste limite. Nu cred ca trebuie sa te temi ca se va strica doar pt ca o folosesti la capacitate nominala. Facea cumva zgomot cind amesteca/framanta? Am si eu una de la Metro si a inceput sa faca astfel de zgomote si nu stiu daca e rulmentul sau altceva. N-am desfacut-o inca pt ca termina programul si painea iese ok. |
#6750
Posted 24 February 2015 - 10:25
Mai trosnea uneori, dar nu era de la rulmenti ci de la lagarele care prinsesera joc si peletele mai atingeau cuva.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users