Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K
 Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...
 Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade
 Probleme accesare nr test telefon

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...
 

România – istoria unei democrații cu circuit închis

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
22 replies to this topic

#1
Bijaz

Bijaz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,701
  • Înscris: 24.02.2010
Thread-homage, lectie de istorie recenta.

Incep eu cu un articol epic, cred ca cel mai misto lucru scris in presa romaneasca (cel putin din ce am citit pana acum). E scris in 2012, in timpul suspine nr 2 a lui TB, or lovitura de stat (pentru care nu a fost nimeni acuzat/condamnat, curios) la mustata evitata de Curtea Constitutionala dupa cum spune o anumita parte a presei. Savurati :

Bucuraţi-vă, fraţilor, că au înnebunit. De la veninosul Băsescu via Fălci Blaga, la varanul Felix, somnoriciul Antonescu şi până la juvenilul Ponta, toţi au înnebunit. S-au luat de la o plimbare la Bruxelles şi de la un plagiat, ce mai conteaza că zilele astea Angelica bate cizma în pas de raţă pe ceafa României, ca să priceapă iapa? Ori că pulifriciul ăla marxist de la Internaţionala Socialistă i-a pişat cu boltă pe socialiştii români, ocupaţi mai mult cu pachetele de pârnaie pentru colegul Năstase, decât cu doctrina stângii democrate, nu aia bolşevică.

Chiar şi ambasadorul american s-a băgat în încăierare, fluturând Constituţia României deasupra capului pe post de usturoi, pentru a ţine departe vârcolacii grăbiţi ai USL-ului. Şi chiar aşa, de ce frenezia asta? Nu puteau guverna ridicând capacul de pe oala cu căcat a PDL-ului din când în când, ca să arate poporului ce s-a ales din ăia 25% beliţi din salarii ori din pensiile mizere? Ponta nici nu avea nevoie să mai dea măriri şi alte mizilicuri la prostimea nehalită, indignarea poporului era suficientă pentru ca oştenii lui Băsescu să ia tăvăleală prin nămolul alegerilor, precum turcii la Călugăreni.

În loc să ne întrebăm cu ce am greşit ca să fim luaţi la rangă de doamna comisar Viviane Reding, ca să se prabuşească leul ca MIG-ul şi să-l vedem din nou pe animalul politic Băsescu în
campanie electorală, mai bine să ne uităm pe sub fusta politicii dâmboviţene, curva ce şi-a pus poalele în cap pe centura de la Bruxelles. Şi ce vedem noi acolo? Perversiunile legilor constituţionale? Orgasmul vinovat al sumelor de bani cu multe zerouri? Bolile venerice ale corupţiei?

Nu fraţilor, vedem carcalacii justitiei colcăind ca şi cum cineva le-a pus insecticid pe antene şi microfoane. Pentru că asta e realitatea, nu dăm cu ochiul în găozul politicii române, ci într-un tomberon plin de gunoaie. Şi ceea ce ne învaţă zoaiele democraţiei româneşti este că degeaba ajungi la guvernare dacă nu ai slugile în funcţii la CSM, Parchet şi DNA. Pentru că hoţilor nu le este frică decât de dosare, preludiul prelungit al pârnăilor scurte.
Ceea ce se întâmplă acum ţine de exercitarea puterii mai mult de un mandat. Ţine de obişnuinţa  de a bea din paharul cu whisky la Cotroceni conştient că eşti românul cel mai puternic, cetăţeanul numărul unu. Apoi este partidul care trebuie să treacă prin procesul predării caşcavalului conform mecanismului alternanţei la putere, ca aşa-i în democraţie.

De cealaltă parte PSD-ul este un cameleon care a schimbat culorile precum numele. FSN, PDSR şi PSDR au fost titulaturile sub care Ion Iliescu a fost la pupitrul puterii trei mandate, timp în care a împânzit serviciile secrete, Curtea Contituţională, CSM-ul şi Parchetul cu oameni care i-au jurat credinţă şi care au clădit practic SISTEMUL. Acel sistem de sorginte comunistă, o adevărată conjuraţie reformată a fostei Securităţi, care l-a învins pe Emil Constantinescu numai după un mandat şi care a lăsat ciunga dreaptă românească. PDL-ul, fătat de PSD ca un copil rebel al stângii botezat PD, a eliminat prin această titulatură socială şi a pregătit astfel ocuparea locului lăsat liber de eutansierea prin guvernare a PNŢCD-ului, un partid care a înteles prea târziu că poţi câştiga în România alegerile, nu şi puterea.

Visul de aur al PCR-ului, regrupat imediat după înlăturarea lui Ceauşescu în jurul lui Ion Iliescu, a fost coagularea unui partid care să conducă singur proaspăta democraţie românească prin faptul că reprezintă toate orientările politice, de la stânga la dreapta. Pentru hipsterii de astăzi interesati – între un pub şi un club – de politică, trebuie spus că partidele istorice PNŢ, PNL şi PSD (ăla adevarat, trimis la Canal de comunişti), cu ai săi membri care au supravieţuit temniţelor comuniste, au zădărnicit acest proiect şi au dat migrene puterii instalate după 1989, migrene care nu au trecut nici cu mineriade. Planul a fost simplu: îmbrăcarea lupului PSDR în blana oiţei PSD, preluarea numelui, spălarea trecutului comunist bolşevic şi afilierea la Internaţionala Socialistă europeană. Chestie ce s-a şi întâmplat prin fuziunea celor două partide, cu largul consimţământ al dosarelor de turnători inflitrati în conducerea micului partid istoric.

La rândul său misiunea PD-ului a fost să devoreze PNL, ultimul supravieţuitor al dreptei veritabile româneşti, misiune realizată parţial prin ruperea unei hălci venite pe filiera "Dragă Stolo". Uite aşa, PD a suferit o operaţie de schimbare de sex, de pe cracul stâng pe mijloc şi în final pe cel drept, luându-şi nume de vagaboantă dreptace – PDL. Se închide în acest fel paranteza spectrului politic românesc, de la social democraţie la liberalism, iar FSN-ul anilor de început '90 îşi găseşte maturitatea democratică. PNL a făcut ce era normal să facă, a fugit de dracul şi a dat de mama lui, în braţele larg deschise ale PSD.

Acapararea dreptei româneşti nu ar fi fost completă fără circoteca lui Traian Băsescu de condamnare a comunismului, o trimitere în derizoriu a acestui subiect peste care Băsescu a avut privilegiul de a arunca prima lopată de pământ. Ca să întelegeţi că bătaia de joc a preşedintelui suspendat nu are limite, haideţi să insistăm asupra unui detaliu: specia legislativă prin care Băsescu a condamnat comunismul este identică cu cea prin care Ponta l-a blocat pe Băsescu la manţinela Bruxellului şi care a fost reclamată chiar de către acuzatorul comunismului ca lipsită de orice valoare executivă. Atacul la Regele Mihai nu a fost decât gestul reparatoriu instinctiv al unui individ căruia comunismul i-a dat tot, de la bani la funcţie şi până la grad.

Atunci, dacă PDL şi Băsescu fac parte din aceeaşi familie politică cu Ponta şi PSD, de ce această luptă pe viaţă şi pe moarte acum, când au învins împreună? Răspunsul este simplu şi de data aceasta: pentru că nimic nu este întâmplător. Trecerea de la comunism la democraţie nu ar fi fost posibilă fără actul de tradăre al Securităţii ceauşiste la adresa Partidului Comunist. Ura populară faţă de Securitate şi comunism a făcut ca aceste două pelagre ale României moderne să lase puterea în mâinile artizanilor politicii cu aparenţă democratică. Adrian Năstase, în postura de premier cu puteri absolute, i-a călcat pe cap în numele partidului pe băieţii cu ochi albaştri, atunci când aceştia au vrut să pună umărul la clădirea capitalismului de la noi.

Păi, tocmai din cauza asta, Adriene, Securitatea l-a dat jos pe Ceauşescu, pentru că pe de o parte se săturase să fie sluga activiştilor de partid, şi pe de altă parte pentru că nu avea dreptul să pună botul la caşcaval. Şi cine se pricepe mai bine la caşcaval decât baieţii care deţin informaţia? Adrian Năstase, sigur pe puterea eternă a partidului, neîmpărţind potul cu oamenii din Servicii, a făcut probabil cea mai mare greşeală din cariera sa politică, greşeala pe care celălalt pretendent la preşedinţia României în 2004 – Traian Băsescu – a speculat-o imediat. Spre deosebire de Emil Constantinescu, care pozase şi el în om de dreapta într-un peisaj politic suprasaturat de corupţia stângii aflate la putere, Băsescu a fost nu numai învingător în alegeri, ci şi alesul Serviciilor pentru a le reprezenta interesele financiare la nivelul puterii politice din România.


Instalat la Cotroceni, Traian Băsescu şi-a pus slugile în poziţii cheie ale statului, aşa cum a făcut şi Ion Iliescu, cu siguranţă singurul politician profesionist post-decembrist, dacă acceptăm că Băsescu este doar un animal politic. Aservirea Justiţiei şi actul de justiţie declanşat la ordin politic, mai ales în cazul combaterii corupţiei la nivel înalt, sunt mecanisme de bază în exercitarea puterii în România, de care Băsescu a abuzat cu cinism. Asta pentru că astfel îţi asiguri cât eşti la putere, ţie, partidului şi clientelei politice imunitate, indiferent de cum şi cât furi. Pe de altă parte reprezintă un instrument de şantaj şi intimidare pentru haiducii din opoziţie care se simt cu musca pe caciulă, cât şi o pârghie prin care poţi da drumul la show pentru prostimea de acasă şi de afară, punând şi scoţând cătuşe la tot felul de papagali pe post de ţapi ispăşitori.

Arestarea lui Năstase este simbolică pentru întreaga clasă politică dâmboviţeană, pentru că este semnalul dat de Servicii că ele conduc, nu partidul. Este un gest politic perceput ca sacrilegiu de PSD şi acoliţii săi, care au respectat o lege fundamentală a SISTEMULUI – totul până la pârnaie.

Joaca de-a democraţia, de-a alternarea la putere se încheie odată cu instalarea lui Băsescu la Cotroceni. Băiat de spriţ, gagicar şi miştocar, acesta introduce în politica de la noi perversa. Lovitura golănească care nu ţine cont de nimic, inclusiv de propriul partid. A început prin a ameninţa corupţii PSD cu ţepe în Piaţa Universităţii şi a sfârşit prin a tăia salarii  amăraţilor pentru a mai avea bugete din care să fure lotrii PDL. A înjurat Rusia şi a guvernat România ca un mic Putin, din postura de preşedinte jucător.

A acuzat mogulii de presă de manipulare şi a sfârşit prin a acapara mai mult de jumătate din presa de la noi. Şi mai ales a început prin a schimba en-gros legile pesediste, iar acum consideră lovitura de stat întoarcerea la legile pe care PDL le-a schimbat prin aceleaşi OUG-uri. Ceea ce se întamplă acum pe fast forward s-a întâmplat în toţi aceşti opt ani de voievodat băsescian, iar occidentul este agasat de viteza schimbărilor şi nu neapărat de profunzimea lor. Pentru că ceea ce se întamplă acum în România  are aerul instalării unei junte militare într-o ţară sud-americană.

România este exemplul perfect de democraţie cu circuit închis, o ţară capitalistă în care sistemul de valori a fost creat artificial astfel încât supremaţia economică, financiară şi politică să fie doar pentru cei iniţiaţi, pentru ei, membrii din interiorul sistemului – informatori, securişti, nomenclaturişti, pupincurişti, rudele lor şi tot felul de interlopi meteoritici. Să nu ne facem iluzii, America şi Europa au avut o reacţie mult mai puternică zilele astea la răfuiala dintre cele două tabere născute la umbra lui Ion Iliescu decât la venirea minerilor în Bucureşti pe vremea când abia mijeau zorii democratiei româneşti. Dacă, în iunie 1990, înaintașii PSD aveau o tentativă de anihilare fizică a opoziţiei, devastare de sedii de partide, totul soldat cu crime, violenţe fără precendent, reţineri şi anchetări ilegale în regim de lagăr, în 2012 urmaşii lor forţează Constituţia pentru a-şi duce la bun sfărşit ceea ce pare până la urmă un fratricid.

Băsescu a devenit fără să-şi dea seama duşmanul SISTEMULUI care l-a creat pentru că prin tendinţa lui autocratică, aş spune uşor paranoică, se află pe punctul de a lua pe cont propriu puterea, ignorând cu bună ştiinţă arhitectura politică parlamentară la care colegii lui din PDSR au lucrat înca de acum 22 de ani.
Indiferent de rezultatul referendumului, eu zic că avem o mare şansă şa ne simţim răzbunaţi. Toţi aceşti ani în care au acumulat averi şi şi-au bătut joc de viitorul României, de speranţele românilor, vor fi răzbunaţi. Pentru că vom asista la răfuieli de tip mafiot-instituţional, cu arestări, cu dosare secrete scoase în presă, cu defăimări. Sper ca imaginea băiatului acela cu faţă de autist, şeful ISPI Ilfov, care a început să alerge ca un idiot din faţa presei după ce a ieşit de la DNA, să fie leit motivul lunilor care vor urma.

Sper să-i văd cum fug din faţa camerelor de filmat, din faţa microfoanelor. Să-i văd pe magistraţi cum se bagă cu schimbul la pârnaie, cum se târăsc parlamentarii prin tribunale, cum îşi confiscă averile, cum se dau în urmărire generală. Vreau să-i văd cum îşi dau cu dosarele de corupţie în cap, cum îşi deconspiră reciproc dosarele de ofiţeri de securitate şi de informatori, cum se dau în gât că sunt homosexuali. Vreau să-i văd terorizati de filaj, de interceptări telefonice, de microfoane şi de camere ascunse. Vreau să-i văd cum se denunţă unul pe celălalt, cum îşi pun ştreangul de gât, singuri, în podul vilei cu piscină. Cutia Pandorei a fost deschisă. Din acest moment alternanţa la putere va fi un adevărat spectacol.


Dincolo de analizele jurnaliştilor mîncatori de căcat aflaţi cu simbrie într-o parte sau în alta a baricadei, să ştiţi că e bine. E bine pentru că nu mai suntem în '90, când Iliescu a dat repede telefon la ruşi să le spună cine sunt cei care au preluat puterea şi ce vor ei, ca să nu-l supere pe Gorbaciov şi pe tratatul pulii de la Varșovia. Acum Ponta se duce la Bruxelles să-i pupe mâna doamnei Reding şi sutana de marxist a domnului Martin Schulz. Băse, după ce aproape două mandate s-a plimbat pe la Consiliul Europei ca un chelner care a greşit sala, e sunat de Angela Merkel personal. Iar ambasadorul SUA ne apară Constituţia de zici că e părintele ei, Antonie Iorgovan, fie-i ţărâna materialist-dialectică uşoară. Europei, Americii le pasă de noi. Posibilitatea unui derapaj, în cazul în care poporului i se cam pune pata şi pe Băse şi pe Ponta, şi pe pedelişti şi pe uselişti, cu Miron Cozma pe post de guvernator al Băncii Naţionale, cu Dan Diaconescu preşedinte, Gigi Becali ministru de externe, Vadim la Sănătate şi Ciorbea la Agricultură nu mai este luată în calcul.


Securiştii şi nomenclaturiştii lui Ceaşcă sunt bătrâni. Până şi comandanţilor de navă li se înmoaie la un moment dat cârma. Pentru copiii lor, şcoliţi prin strainătăţuri şi adăstaţi la branduri de lux ale capitalismului putred, e greu să mai facă dictatură. Păi, în dictatură, nene, trebuie să stai în ţară cu lăbărimea, să-i dai peste bot, nu mai ai timp să te plimbi cu plictis în Lamborghini între Monte Carlo şi Saint Tropez. Acum pe bune, o vedeți pe EBA, aşa cum e ea cu fața tumefiată de silicon şi botox, dictatoare? Eu nu, nici macar în Bamboo.

#2
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,296
  • Înscris: 13.01.2011
Nu mai am nevoie să fiu luminat de nimeni, la ora actuală.

#3
n-amname

n-amname

    Brain Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,729
  • Înscris: 10.11.2013
Descrie fidel anumite chestii ..dar atat, nimic extraordinar in articol, nimic din ce n-am mai auzit pana acum dar cu mult peste nivelul presei "mainstream" romanesti, in care cu exceptia danei grecu, victor ciutacu, dragos patraru si mircea badea restul ziaristilor macane doar de unii si nu zic niciodata nimic de rau de ceilalti..

#4
Kyth

Kyth

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,012
  • Înscris: 22.05.2013
Bun articol, una peste alta. Cu un amendament.

Din deja clasica incaierare ale celor doua jumatati feseniste nu au decat ei de castigat. Nici macar alternativ, ci chiar concomitent. Pentru restul lumii, e un
zero sum game.

Simplificand putin lucrurile, PSD-ul a fost dintotdeauna politrucul, PDL-ul a fost shpionul. Mereu s-au urat sincer si din ficati, din tensiunile dintre aceste doua creaturi ale tenebrelor a plecat si lovitura de stat din '89.

Apropo de creaturi ale tenebrelor...Mereu le-am comparat adversitatea cu cea a unor personaje clasice de film. See below.



#5
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,572
  • Înscris: 13.06.2004
Se numeşte pur şi simplu rotaţia cadrelor.

#6
Tomaso

Tomaso

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 57,714
  • Înscris: 11.04.2005
Oricum veti vota cu psd.
Asa ca texte de genul acesta sunt doar smiorcaieli de pesedisti care nu au inca puterea de a-si asuma identitatea.


#7
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,296
  • Înscris: 13.01.2011
Tomaso, nu poți să spui (adică poţi, dar nu este așa), că votează cu psd-ul cei care nu votează sau cei care anulează votul, nici măcar colateral.

A, dacă vorbeşti așa... poetic, ori filozofic, poate ai dreptate.

#8
poadol

poadol

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,104
  • Înscris: 13.12.2010

View PostKyth, on 22 august 2014 - 07:36, said:

Bun articol, una peste alta. Cu un amendament.

Din deja clasica incaierare ale celor doua jumatati feseniste nu au decat ei de castigat. Nici macar alternativ, ci chiar concomitent. Pentru restul lumii, e un
zero sum game.
zero sum game. ???Posted Image

In realitate este de multi ani minus sum game datorita faptului ca au invatat sa utilizeze Deficitele = bine pentru ei si prost pentru marea majoritate a cetatenilor Romaniei.  Posted Image Posted Image

#9
SucreBolivar88

SucreBolivar88

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,263
  • Înscris: 03.03.2012
Pana la urma 90 % din politicienii de astazi vin de la tata comunism. Corect articol !

#10
rinser

rinser

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,606
  • Înscris: 03.11.2010

View PostBijaz, on 22 august 2014 - 01:44, said:

Thread-homage, lectie de istorie recenta.

Incep eu cu un articol epic, cred .....

Vorbiti de democratie dar nu aveti habar ce e aia! Ce a facut USL-ul atunci la demiterea lui TB a fost un exemplu clasic de democratie. Democratia ar trebui lasata sa aiba doar un rol de exprimare a doleantelor boborului si niciodata de a atribui putere absoluta. Teoretic Romania este republica, dar atunci cu suspendarea s-a demonstrat ca republica este foarte slaba in Romania si foarte usor putem aluneca intr-o mizerabila democratie. Cel mai bine explica acest filmulet in engleza:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/JdS6fyUIklI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#11
Alecsandru010

Alecsandru010

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,227
  • Înscris: 29.06.2011

View Postrinser, on 22 august 2014 - 12:22, said:


Asta-i veche; SUA nu este o democratie ci o republica; ceea ce pare o idee buna, deoarece masele sunt usor de influentat si in multe cazuri needucate..

Edited by Alecsandru010, 22 August 2014 - 12:28.


#12
sarac.lipit

sarac.lipit

    Cînd ești condus de proști, toate merg prost

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,828
  • Înscris: 14.06.2006
well... textul ca textul...
important este ca
oricine va guverna in continuare, va fura exact la fel ca predecesorii. In fond este esenta politicii... imbogatirea la 4 ani.
cine inca n-a inteles asta...
vorbe vine, vorbe trece ... proverb tiganesc national.

#13
rinser

rinser

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,606
  • Înscris: 03.11.2010

View Posttomaso, on 22 august 2014 - 08:15, said:

Oricum veti vota cu psd.
Asa ca texte de genul acesta sunt doar smiorcaieli de pesedisti care nu au inca puterea de a-si asuma identitatea.

Sau si mai simplu, veti vota cu sistemul. Cu oricine ati vota, votati de fapt sistemul care sta in spatele tuturor partidelor. Votand (cu oricine) de fapt validati sistemul. Validati pe cei care va baga in datorii pe voi si copiii vostri. Ati auzit de "tax farming"? Noi si copiii nostri suntem sclavii care sunt "cultivati" de catre acest sistem si care va produce valoare pentru "stapanii nostri". Hasta la vista, baby Posted Image

Edited by rinser, 22 August 2014 - 15:07.


#14
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,296
  • Înscris: 13.01.2011

View PostAlecsandru010, on 22 august 2014 - 12:28, said:

Asta-i veche; SUA nu este o democratie ci o republica; ceea ce pare o idee buna, deoarece masele sunt usor de influentat si in multe cazuri needucate..

Practic ca la noi !

De ce mai balim la America nu inteleg !

View Postsarac.lipit, on 22 august 2014 - 13:07, said:

well... textul ca textul...
important este ca
oricine va guverna in continuare, va fura exact la fel ca predecesorii. In fond este esenta politicii... imbogatirea la 4 ani.
cine inca n-a inteles asta...
vorbe vine, vorbe trece ... proverb tiganesc national.

Probabil, dar unii boboreni chiar doresc asta, degringolada produce si ea bani, ori le convine sa se lipeasca ca cocosatul de gard de unii cu bani care...

... da da, ciordeles de la buje'.

View Postrinser, on 22 august 2014 - 15:06, said:

Noi si copiii nostri suntem sclavii care sunt "cultivati" de catre acest sistem si care va produce valoare pentru "stapanii nostri". Hasta la vista, baby Posted Image

Deci ne intoarcem la Matrix pe celebrele vorbe ale Terminatorului (Arnold)  :  )

Edited by crisstonne, 22 August 2014 - 17:36.


#15
Bijaz

Bijaz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,701
  • Înscris: 24.02.2010
Orice sistem are winners si losers. Doar ca loserii intr-un sistem cu mai multe grade de libertate o duc mai bine decat winnerii intr-un sistem inchis.

#16
Rosebud09

Rosebud09

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,634
  • Înscris: 02.10.2009
Mie mi se pare semnificativ ca articolul ala scris intr-un limbaj a la Badea, a avut "like" de la numitii... etc.

#17
Tomaso

Tomaso

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 57,714
  • Înscris: 11.04.2005

View PostRosebud09, on 26 august 2014 - 04:15, said:

Mie mi se pare semnificativ ca articolul ala scris intr-un limbaj a la Badea, a avut "like" de la numitii... etc.

Un tip care se screme să pară independent, dar care folosește limbajul politic al antenelor.

#18
hunor66

hunor66

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 15,413
  • Înscris: 23.11.2006

View Postrinser, on 22 august 2014 - 12:22, said:


Vorbiti de democratie dar nu aveti habar ce e aia! Ce a facut USL-ul atunci la demiterea lui TB a fost un exemplu clasic de democratie.

Iar ceea ce n-a facut parlamentul in 2007, adica sa-si dea demisia dupa incercarea ratata de demitere a presedintelui, n-a fost un exemplu de democratie. Deloc.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate