Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?

Idei cale de actiune recuperare g...
 Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...

Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012
 Baby Reindeer - 2024

Hotii voteaza hoti?!

Camera video masina

Zilele emailului din gospodaria n...
 Best gaming laptop?

Humane (2024)

Recomandare casti 100-150 lei

Schimbare bec far VW Touran 1T3
 

Ce profesori/invatatori violenti ati avut ?

- - - - -
  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1
zedicus

zedicus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,235
  • Înscris: 25.12.2013
Povestiti cu ce fel de dascali cretini ati avut de-a face in generala sau liceu?

#2
sftpdt

sftpdt

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,666
  • Înscris: 29.08.2013
Niciunul.

#3
xkos

xkos

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,627
  • Înscris: 23.07.2007
mai conteaza? Stai sa vezi mai departe ce va fi.

#4
FreeThinker

FreeThinker

    Mr.Nobody

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,627
  • Înscris: 16.08.2010
Profesori cretini am avut mai multi, dar violent doar unul (si cretin probabil - unui om lipsit de rabdare nu ar trebui sa i se permita sa fie profesor)
Ne-a batut (pe toti din clasa) la palma cu cureaua pana a rupt-o si apoi ne-a pus sa strangem bani ca sa-si cumpere alta. NICI UN PARINTE NU A PROTESTAT!. Au scos bani din buzunar ca boii fara o vorba...


edit: Asta s-a intamplat cu multi ani inainte de '89, daca se intampla in zilele astea probabil ca era dat afara.

Edited by FreeThinker, 04 June 2014 - 15:52.


#5
djl

djl

    Smrt fa¹izmu, sloboda narodu! Īmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,586
  • Înscris: 13.06.2004
Personal, dirigentele dintr-a VI-a (care e prof de sport şi acuma, din păcate); eram notaţi pe un caiet şi ne luam câteva nuiele; în schimb, individul se lăuda cum şi-a bătut băiatul "de a sunat apa în el" (genul de profesor care trebuie să aibă nota scăzută, precum alte hahalere). Mai erau profi violenţi (unul e acum director - a fost şi în trecut; luat elevii la palme, aruncat la o altă clasă cu legătură de chei în capul unui elev)... dar eu nu făceam cine ştie ce prostii, aşa că nu am avut de-aface cu violenţele lor.
În schimb, am văzut cu ochii mei/am auzit fde violenţă parentală de mi s-a acrit... cel mai elocvent caz, un coleg din clasele primare venit de 2 ori cu ochii vineţi ca drept pedeapsă de la unchiu' că nu a învăţat la matematică; păcat că nu a fost după lege mea - acel unchi chemat la şcoală şi bătut de faţă cu toţii copiii!
Reducerea pensiilor pentru toţi profesorii violenţi!

Edited by djl, 04 June 2014 - 15:56.


#6
dadi272

dadi272

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,301
  • Înscris: 09.06.2008
Nu am avut parte de asa ceva.
In generala cred ca nu aveau tupeu, taica-miu cam 2h-1l.
In liceu ii calcam in picioare daca aveau asemenea intentii.

#7
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Pana in '89 se manca cafteala ca lumea...mai ales in clasele 1-5. Aveam o invatatoare mereu rupea aratatoarele pe noi...ne batea la palma...si usturau ale dracu'. Mai stiu un caz de cretin de profesor, atat l-a tras pe unul de ureche ca ia rupt  putin lobul urechii. A fost mare caz in scoala atunci. Asa ca cretini...exista.

#8
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,812
  • Înscris: 26.11.2006
Diriginte, profesor de scrima, la dirigentie venea cu floreta, citea catalogul si ne "ardea" cateva varfuri de floreta la palma-ntinsa, pentru notele proaste.
Si ustura al dreaq´ de tare....

#9
dan-s

dan-s

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,699
  • Înscris: 02.07.2013
Și mai se plâng profesorii de salarii și de faptul că nu pot să îi controleze pe elevi...

Edited by dan-s, 04 June 2014 - 16:43.


#10
petre69

petre69

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,785
  • Înscris: 27.01.2009
Cretini am avut
Violenti ,nu

#11
FoxKids

FoxKids

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 553
  • Înscris: 18.05.2014
Ii putem baga in categoria profilor cretini si pe cei care fac diferente intre elevi? Eu ii bag! si nu numai in categoria cretinilor ii bag si de unde au venit.De egalitate unii n-au auzit si uite asa apar discutii intre elevi.In generala nu m-am confruntat cu astfel de debili,insa in liceu da,profi cu ochelari de cal.
Si ca tot a spus dan-s de salarii.Eu le-as da salarii dupa ceea ce presteaza,dupa realizari pen' ca multi profesori vin la scoala cu acelasi chef cu care vine elevul si isi da silinta in acelasi fel in care o face si elevul,ori asta nu mi se pare normal,cat timp ti-ai ales meseria asta,fa tot ce depinde de tine.Ei de bine de rau au un salariu,care vine lunar,fie ca-si fac sau nu orele,dar daca nu ar mai veni,daca s-ar lua masuri si in ceea ce priveste atitudinea profesorilor la clasa? oare ar mai fi aceeasi lipsa de interes? De la minister pana la elev,toti au partea lor de vina pentru tot ceea ce se intampla in invatamant.
Si cum ziceam si de diferente,ce chef sa ai sa te mai strofoci cand vezi ca unii iau note pe zembete si cadouri...

#12
dan-s

dan-s

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,699
  • Înscris: 02.07.2013

View PostFoxKids, on 04 iunie 2014 - 16:58, said:

Si ca tot a spus dan-s de salarii.Eu le-as da salarii dupa [...]  dupa realizari
În liceu când am fost la olimpiadă era un profesor de info foarte popular care m-a chemat la el să îmi dea o carte din care să învăț pentru olimpiadă. După chestia asta i-am spus și la profesoara de informatică că am primit respectiva carte și profesoara mi-a spus că e foarte rău că am făcut asta. Omul, la toți care se duceau la olimipiadă la informatică, le dădea câte o carte ca apoi să culeagă realizări dacă respectivul reușea la olimpiadă. Îmi spunea că și ei i-a făcut niște faze urâte respectivul profesor așa că nu cred că realizările sunt motiv după care să fie plătiți profesorii. Nu de altceva dar sunt și astfel de șmecherași. Mai degrabă după munca prestată la școală.

ON-TOPIC: Profesori violenți am mai avut dar nu așa cum am citit pe aici. Mai era un diriginte care avea vreo 50 de ani și în tinerețea lui a făcut box și i-a tras vreo două palme la un elev de l-a cam săltat pe băiat de pe loc. Dar elevul și-a meritat-o căci dirigintele i-a tras palmele când a primit o plângere de la profesoara de franceză că a fost bulgărită de respectivul elev (eu am probleme cu acești băieți care aruncă cu bulgări de zăpadă în persoane de gen feminin sau le "spală" fără voia lor). Sau a mai fost o profesoară de matematică care încerca să facă o demonstrație la o formulă și a văzut pe un coleg că se uita în cartea de matematică la formula finală și i-a dat cu cartea în cap. Dar acestea erau cazuri extreme și nu își permiteau profesorii să lovească în elevi. În schimb făceau o gură de te pierdeai la tablă și nu mai știai nimic. La mine a fost ușor că eram bun la matematică și de obicei am observat că la materii gen matematica erau cei mai ciudați profesori.

A fost o profesoară ce m-a lăsat cu răni adânci în clasa a VIII-a. Nimeni nu o îndrăgea pe respectiva profesoară. Când am dat examenul de capacitate puteam alege între istorie și geografie. Iar eu am ales istoria deoarece puteam să o înțeleg mult mai ușor decât geografia (cred din tot sufletul că era ceva genetic deoarece profu de istorie nu se prea chinuia să ne învețe istorie iar profa de geografie se chinuia să ne învețe geografie și eu tot istoria puteam să o învăț mai ușor). Iar de vreo 2 ori m-a ținut cam toată ora în cuvinte de gen: "trădătorule" sau "de ce m-ai trădat". Eram cel mai bun din clasă în perioada aia și eram un tocilar din ăla care stă toată ziua în casă așa că nu aveam curaj să zic nimic. Și din prostia mea nici la diriginte nu i-am spus nimic. Și regret enorm asta. Vai cât aș vrea să fiu acum acolo și să îmi zică așa să vezi ce glume aș face cu ea. Și apoi m-aș duce la directoare și i-aș spune că eu nu mai vin la nici o oră de geografie cât timp profesoara respectivă mă face trădător și aș face un scandal uriaș. Dar când ești copil prost și neștiutor alții pot să își bată joc de tine.

Mai știu că era în clasele I-IV învățătoarea care mai lovea copiii dar de obicei avea un băț cu care le dădea la copii în palmă dacă nu erau cuminți. Nu era o persoană foarte violentă încât să lase vânătăi. Deci am scăpat să nu am profesori foarte violenți.

Dar dacă vorbim de profesor cretin mi se pare că trebuie să fii profesor cretin ca tu să fii profesor de religie și să îi dai la un elev nota 5 la oră. Adică nu pot să înțeleg ce era în capul acelui om. Se gândea că respectivul elev (care și el era printre cei mai buni din clasă) va iubi mai mult pe Dumnezeu după ce a luat un 5 la religie? Mai ales că e vorba că atât eu cât și colegul respectiv vedeam în note un dumnezeu și nu puteam să acceptăm ideea să luăm o notă mică. Era oribil. Iar acum când sunt în anul IV și mă gândesc că am avut și restanțe și nu era sfârșit de lume... :lol: Cât de mult m-am schimbat...


În liceu nu au fost probleme cu profesori și mi se pare ciudat ca să fie profesori violenți în liceu. Adică hai că în general pot să accept că la copii pot fi mai ușor manipulați să accepte bătaia dar în liceu atunci când vrei să îi dai una peste cap la un elev te poți trezi că poți primi și tu înapoi. Deși, chiar și aici am văzut o bătaie dată de un profesor la un coleg de liceu. Iarăși nebunul era profesorul de matematică (oare de ce profesorii de matematică sunt cei mai nebuni la cap?). Era respectivul coleg (care era ceva rock-er care își punea inele în limbă și altele de genul ăsta) la tablă la matematică. Profesorul îl întreabă: "Ai fumat?". Elevul îi răspunde: "Nu". Profesorul îi dă o palmă și îl întreabă din nou: "Ai fumat?" Elevul îi răspunde: "Da". Și profesorul îi mai trage o palmă și îi spune: "Asta pentru că ai mințit". Și era chestia asta în fața clasei. Acum palmele nu cred că au fost foarte puternice dar a fost puțin amuzant. Sau a mai fost o chestia ce ne-am prăpădit de râs cu profesorul ăsta de matematică. Omul era moldovean de loc și noi eram din Ardeal. Și după cum știm moldovenii sunt mai aprigi din fire. Și era la matematică și profesorul era stresat să facem cât mai multe exerciții. Și cheamă la tablă pe un coleg foarte înalt. Și băiatul se mișca încet, scria la tablă încet și profesorul făcea spume la gură: "Hai mai repede. Mă, ești ca o mămăligă! Hai mă scrie mai repede". Toți eram pe jos de râs. După ore tipul era eroul nostru. Că săracul băiat nu se enerva sau ceva ci era blând și se mișca cu viteza lui. A fost mișto.

#13
cristyz

cristyz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,988
  • Înscris: 28.08.2008
Am avut o profa de mate in cls a 9-a care ne zicea cum ne-ar bate cu funia uda la fundul gol, daca am fii copiii ei doar apa cu paine ne-ar da. Am avut profesori care nu au ce cauta in invatamant din cauza ca nu stiau cum sa ne controleze, de exemplu daca faceai ceva te ameninta ca iti da 2, dar nciodata nu facea asta, deci puteai face orice la ora ei. Am avut si o profesoara care vorbea toata ora la telefon.

Edited by cristyz, 04 June 2014 - 17:50.


#14
carpathos

carpathos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,298
  • Înscris: 07.01.2014
In clasele I-IV am avut o invatatoare care a facut armata cz noi.Aproape in fiecare saptamana trebuia sa cumparam un aratator nou ca il rupea pe noi.Nu cred ca a scapat cineva nealtoit , nici macar fruntasii clasei. In clasa patra ma selectase pentru olimpiada si ne punea sa facem exercitii suplimentare si tot felul de prostii. Cu o zi inainte de olimpiada iar au apucat-o crizele de nervi si a spus "Sa indrazniti sa nu faceti nimic la olimpiada ca naiba va ia". De frica nici nu m-am mai dus.


#15
driftking91

driftking91

    Freak on a leash

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,736
  • Înscris: 28.12.2008
În clasele 1-4 mai luam câte o castană de la învăţătoare, în gimnaziu ţin minte şi acum când profesoara de engleză mi-a tras o lopată peste faţă de mi-a ţiuit urechea. Un coleg a avut parte de acelaşi tratament. Sau odată am vrut să arunc cu o rezervă de cerneală după un coleg şi era să-l nimeresc pe profesorul de muzică care tocmai ieşea pe uşă, m-a urecheat puţin. :)
În liceu nu am avut incidente de genul însă am întâlnit destui profesori retardaţi.

#16
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,024
  • Înscris: 31.07.2007
Tovarasa invatatoare pusca in noi pana obosea. Era idee naspa sa ai penar de lemn.

#17
djl

djl

    Smrt fa¹izmu, sloboda narodu! Īmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,586
  • Înscris: 13.06.2004
Da' eu am o întrebare: dacă aţi avut parte de profi violenţi de-a binelea (nu tras 2 palme sau 4 linii), de ce nu i-aţi "rezolvat" când aţi crescut. Meritau bătaie + tunsoare idioată, ca să se facă de ruşine în faţa lumii!

#18
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,537
  • Înscris: 30.10.2003
Asta inseamna sa te intorci la mentalitatea comunista. Chiar daca diriginta de clasele V-VIII ne batea cu batul la palma, mai tarziu o salutam cu respect cand ma intalneam cu ea.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate