Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
se incalzeste procesorul

achizitionare laptop developer

Salutare , un sfat , ajutor

Nu pot conecta samsung mini 2 la ...
 RIP Puferiu !

Change Password yahoo mail

distributie pentru un Fileserver

focus sat & digitv pe aceasi ...
 expresie corecta in franceza

w 8.1, bluetooth

Obsesia pentru "trait sanatos...

[CUM] Ma scuz ca am plecat
 INFIINTARE CULTURA AGRICOLA

pool party

Sony Ericsson K200i

Configuratie PC-2500
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Samsung i900 Omnia

  • Please log in to reply
1759 replies to this topic

#1585
daemcee

daemcee

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 115
  • Înscris: 12.02.2007
  • ID membru: 141,777

:))) da ,am cerut pentru hd ,am dat repede ca se termina bateria si am nimerit prost topicu :))

am gasit de la http://www.modaco.co...0-normal-m2dv2/ ale lui steff direct cu exe,este ok sa fac doar asta sa dau cu un click pe exe sau tre intrat sters ce am avut si apoi pus ce e acolo?

#1586
flipdascript

flipdascript

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,079
  • Înscris: 10.11.2008
  • ID membru: 387,313

View Postdaemcee, on 26th May 2010, 23:10, said:

:))) da ,am cerut pentru hd ,am dat repede ca se termina bateria si am nimerit prost topicu :))

am gasit de la http://www.modaco.co...0-normal-m2dv2/ ale lui steff direct cu exe,este ok sa fac doar asta sa dau cu un click pe exe sau tre intrat sters ce am avut si apoi pus ce e acolo?
Citeste aici:  http://www.modaco.co...00-omnia-phone/
Rom-urile custom in general sunt . exe  Instaleaza  Samsung Modem Driver XP si  Microsoft ActiveSync 4.5 si pe urma dublu click pe .exe.

#1587
cristee

cristee

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 265
  • Înscris: 13.02.2007
  • ID membru: 142,075
Am si eu o noua problema. Am comandat un digitizer(original Samsung omnia i900) cel putin asa scrie la ei, ###, http://www.gsmnet.ro...original--10012
Problema este ca in partea de jos este putin mai lung decat cel dp tel.L-am probat si merge impecabil , este incredibil de sensibil, dar nu pot monta tel din cauza ca este mai lung,loveste in tasta. Am sunat la relatii clienti la gsmnet si m-au intrebat daca nu cumva am copie de i900. Eu stiam ca acele replici au dual sim nu au gps . Al meu nu este dual sim si am si gps pe el.Procesorul dp el este ARM920T PXA312
Exista si replici identice i900 original?

#1588
cristee

cristee

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 265
  • Înscris: 13.02.2007
  • ID membru: 142,075
L.E.
S-a rezolvat problema, m-au sunat sa-mi spuna ca au cateva digitizere care sunt mai mari decat cele originale. In cursul zilei de azi o sa vina  curierul sa ridice pachetul pt retur si o sa-mi trimita altul.

PS Fring voi a-ti reusit sa instalati pe tel. Mie imi ramane blocat cu cautarea conexiunii.

#1589
bybyky

bybyky

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 22.02.2009
  • ID membru: 421,883
  • Locație: Iasi
salut!
Am si eu un omnia i900 si nu mai pot sa instalez rom'ul pe el. Am incercat mai multe versiuni dar nu mai  merge nici unul. Dau drumul la rom, bag cablul de date dau start  si cand se incarca se blocheaza. Uneori merge pana la (3%,10%,15%,40%) si se blocheaza. Asa face mereu. Am o saptamana de cand incerc sa il instalez dar nimic.
Stiti cumva ce ar putea fi? poate avea probleme pe partea hardware?
app. erau zile cand il instalam de 5-6 ori pe zi si mergea fara probleme.



#1590
FackDuck22

FackDuck22

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 92
  • Înscris: 01.03.2009
  • ID membru: 423,651
Ieri m-am decis sa imi schimb si eu sa imi flashuiesc telefonu pt ca mi se luase de rom-ul ala,am bagat primu rom si nu mi-a placut pt ca dupa 10 15 minute imi arata ca nu mai am cartela in telefon,am incercat altul si acum dau de alta problema nu pot sa intru in memoria telefonului.am atasat o poza sa vedeti cum imi arata

Attached Files

  • Attached File  123.JPG   111.78K   49 downloads


#1591
daemcee

daemcee

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 115
  • Înscris: 12.02.2007
  • ID membru: 141,777
recomand DXHL3-u,nicio problema si la baterie vad ca se tine mai bine

#1592
cristee

cristee

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 265
  • Înscris: 13.02.2007
  • ID membru: 142,075
In sfarsit mi-a venit si mie noul digitizer. Se potriveste si functioneaza impecabil. Zici ca este capacitiv :)

Edited by cristee, 31 May 2010 - 19:25.


#1593
constantinmilea

constantinmilea

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 11.01.2009
  • ID membru: 406,584
am si eu o problema cu samsung omnia i900. nu ma pot conecta wireless.  cauta  reteaua si nu o gaseste  desi exista

#1594
valzz123

valzz123

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 09.02.2007
  • ID membru: 140,237

View PostFackDuck22, on 27th May 2010, 17:48, said:

Ieri m-am decis sa imi schimb si eu sa imi flashuiesc telefonu pt ca mi se luase de rom-ul ala,am bagat primu rom si nu mi-a placut pt ca dupa 10 15 minute imi arata ca nu mai am cartela in telefon,am incercat altul si acum dau de alta problema nu pot sa intru in memoria telefonului.am atasat o poza sa vedeti cum imi arata

salut i-mi pare rau sa-ti zic dar cred ca gresesti tot punand alt rom pe omnia ca sa mearga bine telefonul trebuie sa gasesti un rom care se potriveste pe modelul tau de telefon  
asta se potriveste cu telefonul tau pt ca versiunea veche de rom la mine e e XIHJ3  se potriveste i900XIIB3_updater_vista
degeaba descarci alte romuri pt ca sunt facute pt alte telefoane omnia i900
sunt pe tari si tipuri de windows incercati sa instalati garmin mobile xt si vedeti codul memorei interne si o sa vedeti ca toate sunt la fel au acelasi cod pe memoria interna singura diferenta e codul imei (ar putea fi diferenta pe aceiasi tara daca vorbim de cele care sunt blocate pe vodafon sau range pt ca au fimware dedicate)

intra pe adresa asta si vezi ce ti se potriveste  

http://www.samsungmo...omnia/index.jsp

dupa care sa zicem ca ti se potriveste  XIIB3 trebuie sa cauti pe net o versiune cu acelasi cod daca vrei sa apara ca un win 6.5 sau cu skin manilla etc intra pe youtub si cauta omnia win 6.5 si ai sa vezi destule

ca sa nu te mai chinui cu firmware nou tot timpul cauta skinul   SPB Mobile Shell v3.5.Build.9593 - (Malestrom)  SpbMobileShellSkins   sau  SPB Mobile Shell 5 demoed

#1595
kytty58

kytty58

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 166
  • Înscris: 17.10.2007
  • ID membru: 237,786

View Postvalzz123, on 5th June 2010, 09:34, said:

salut i-mi pare rau sa-ti zic dar cred ca gresesti tot punand alt rom pe omnia ca sa mearga bine telefonul trebuie sa gasesti un rom care se potriveste pe modelul tau de telefon  
asta se potriveste cu telefonul tau pt ca versiunea veche de rom la mine e e XIHJ3  se potriveste i900XIIB3_updater_vista
degeaba descarci alte romuri pt ca sunt facute pt alte telefoane omnia i900
sunt pe tari si tipuri de windows incercati sa instalati garmin mobile xt si vedeti codul memorei interne si o sa vedeti ca toate sunt la fel au acelasi cod pe memoria interna singura diferenta e codul imei (ar putea fi diferenta pe aceiasi tara daca vorbim de cele care sunt blocate pe vodafon sau range pt ca au fimware dedicate)
@valzz123, site-ul respectiv este cel oficial Samsung, neoficial au mai aparut destule ROM-uri. Poti sa pui ce ROM vrei, telefoanele sunt toate aproape la fel (difera prin faptul ca sunt doua tipuri de procesor: ARM920T si ARM922T, la al doilea tip s-au vaietat unii ca s-a prajit placa de baza dupa update, pentru primul tip care este si cel mai raspandit nu sunt probleme la flashuire), codul IMEI are legatura cu reteaua in care functioneaza (si in care este posibil sa fie blocat) nu are legatura cu tipul de ROM. Pe site-ul oficial sunt numai ROM-uri WM 6.1, neofocial multi folosesc WM 6.5 si sunt multumiti (singura buba nerezolvata este mousul).

#1596
tatarduka

tatarduka

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,634
  • Înscris: 30.10.2006
  • ID membru: 105,911
  • Locație: Timisoara

View Postkytty58, on 6th June 2010, 09:03, said:

codul IMEI are legatura cu reteaua in care functioneaza

Detaliaza te rog ca nu prea vad legatura intre IMEI si un furnizor de servicii mobile.

#1597
kytty58

kytty58

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 166
  • Înscris: 17.10.2007
  • ID membru: 237,786
Scuze, am gresit, ma gandeam la codul MCC MNC cand am postat, oricum nici IMEI nu vad ce legatura poate avea cu ROM-ul.

#1598
cristee

cristee

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 265
  • Înscris: 13.02.2007
  • ID membru: 142,075
Stie cineva ultima harta pe romania pt IGO?? Sau care este cel mai bun soft de gps pe roamania.?/

#1599
tatarduka

tatarduka

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,634
  • Înscris: 30.10.2006
  • ID membru: 105,911
  • Locație: Timisoara

View Postcristee, on 6th June 2010, 23:11, said:

care este cel mai bun soft de gps pe roamania.?

ROAD e cea mai buna harta. Din pacate e pentru Garmin care nu e cel mai bun soft pentru mobile.

#1600
Laur3ntyu

Laur3ntyu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 24.04.2007
  • ID membru: 171,869
  • Locație: onesti
Salut!!!tocmai am facut si eu rost de un samsung i900 Omnia!!!ma poate lamuri si pe mine cineva cum fac update la soft...care e cel mai ok si alte cateva chestii.las aici un id de mess laur3ntyu2000@yahoo.com.Multumesc

#1601
kytty58

kytty58

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 166
  • Înscris: 17.10.2007
  • ID membru: 237,786
Despre cum se flashuieste vezi aici. Iar ROM-uri gasesti aici.

#1602
Laur3ntyu

Laur3ntyu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 24.04.2007
  • ID membru: 171,869
  • Locație: onesti
care ar fii cel mai bun ROM la ora actuala???la mine spre exemplu cat e telefonul la incarcat se cam incalzeste....destul de tare zic eu,a mai patit cineva?jocuri sau aplicatii in genul resco bubbles??multumesc!

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users