Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
The Useless Web

Yahoo! Mail in Outlook Express

Copiii de aur ai romaniei

primire mesaj
 Piscina decenta in Mamaia ?

Cazane normale, gazeificare ,peleti

Python Cookbook - merita citita?

se incalzeste procesorul
 achizitionare laptop developer

Salutare , un sfat , ajutor

Nu pot conecta samsung mini 2 la ...

Change Password yahoo mail
 distributie pentru un Fileserver

focus sat & digitv pe aceasi ...

expresie corecta in franceza

w 8.1, bluetooth
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Sagem my401ci

  • Please log in to reply
35 replies to this topic

#1
StaVAraSH

StaVAraSH

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 567
  • Înscris: 01.05.2005
  • ID membru: 35,786
  • Locație: Iasi

ce parere aveti de acest nou model lansat de Sagem? eu mi-am cumpart acest model de la cosmote, luat liber adica merge pe orice retea..din cate am vazut are soft original Sagem... ce pot sa fac cu el? pot pune jocuri prin cabu de date? vede carduri de 2giga? a-si f curios...
http://www.gsmarena....my401c-2140.php

Edited by Horia Sima, 10 November 2007 - 15:51.


#2
jafpefata

jafpefata

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,700
  • Înscris: 26.09.2007
  • ID membru: 230,715
Am și eu telefonul, foarte interesant, mai ales că are port usb și văd direct cardul fără alte soafte și tâmpenii. Vreau și eu un card mai mare dar nu știu cât duce :huh: și mai am probleme cu playerul care se oprește cum închid clapeta. Păi îl făcură să asculți doar cu clapeta deschisă? În ritmul acesta se face praf clapeta. Și am mai pățit ceva: m-a sunat cineva și a început să vibreze și nu puteam să mai fac nimic cu el, a trebuit să scot bateria. Bine barem că s-a salvat numărul. E semn de boală sau asta e, sagem, shit happens?

#3
vasilas_1

vasilas_1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,983
  • Înscris: 13.09.2006
  • ID membru: 96,857
  • Locație: Montreal,Qc,CA
Merge pana la 2Gb.Totusi eu as proba inainte.
N-am auzit de asa ceva(mp3 cu clapeta deschisa).E o problema.
Cand e nou,mai face fitze.Se rezolva...

http://www.my850sagem.com/

Edited by vasilas_1, 03 December 2007 - 01:41.


#4
StaVAraSH

StaVAraSH

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 567
  • Înscris: 01.05.2005
  • ID membru: 35,786
  • Locație: Iasi
1. De ascultat se poate asculta si cu clapa inchis
2. Si mie mi s-a intamplat sa-mi vibreze pana am scos bateria,asta doar o singura data de 2 luni de cand il am
3. La card nu stiu cat duce,in rest e ok telul

#5
jafpefata

jafpefata

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,700
  • Înscris: 26.09.2007
  • ID membru: 230,715
Deci pentru fza cu ascultatul muzicii cu clapa închisă să-l duc la service? Sau există ceva prin meniu?



#6
nick_bz

nick_bz

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 11.12.2007
  • ID membru: 258,977
  • Locație: buzau
cum pot sa imi resetez si eu softul la sagem my401ci? ca am foarte multe probleme cu el...garantie nu am... ce pot face?

#7
gremiro

gremiro

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 23.11.2007
  • ID membru: 251,530

View Postjafpefata, on Nov 30 2007, 16:38, said:

Am și eu telefonul, foarte interesant, mai ales că are port usb și văd direct cardul fără alte soafte și tâmpenii. Vreau și eu un card mai mare dar nu știu cât duce :huh: și mai am probleme cu playerul care se oprește cum închid clapeta. Păi îl făcură să asculți doar cu clapeta deschisă? În ritmul acesta se face praf clapeta. Și am mai pățit ceva: m-a sunat cineva și a început să vibreze și nu puteam să mai fac nimic cu el, a trebuit să scot bateria. Bine barem că s-a salvat numărul. E semn de boală sau asta e, sagem, shit happens?

Am si eu Sagem my401Ci si sunt foarte multumit de el. Suporta card de 1Gb sigur. Referitor la oprirea playerului cand inchizi clapeta, sigur asculti muzica pornind playerul sau asculti melodiile din meniul Multimedia? Daca le asculti din Multimedia este normal. B)

#8
StaVAraSH

StaVAraSH

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 567
  • Înscris: 01.05.2005
  • ID membru: 35,786
  • Locație: Iasi
fratilor,am impresia 99% ca pe telefonul asta nu se pot pune java am incercat de orice culoare si nu merge..la fel netul imi merge destul de rahat(nu-mi citeste toate paginile) folosesc orange pe el, el de fapt are JAVA Doja acuma nuj ce sa zik... am incercat sa fac transfer de pe net de joculete si nu mi le citeste...opinii ceva?

#9
gremiro

gremiro

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 23.11.2007
  • ID membru: 251,530

View PostHoria Sima, on Dec 28 2007, 11:49, said:

fratilor,am impresia 99% ca pe telefonul asta nu se pot pune java am incercat de orice culoare si nu merge..la fel netul imi merge destul de rahat(nu-mi citeste toate paginile) folosesc orange pe el, el de fapt are JAVA Doja acuma nuj ce sa zik... am incercat sa fac transfer de pe net de joculete si nu mi le citeste...opinii ceva?
Eu il am tot de la Cosmote, dar blocat in retea. Cred ca iti trebuie soft pentru asta. Eu am incercat sa pun jocuri pe el dar nu m-a lasat softul telefonului. Parerea mea e ca ei (Cosmote) vor sa intri pe I-mode si sa iei de acolo contra cost (sa intre banii in buzunarul lor).

#10
motanex

motanex

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 485
  • Înscris: 21.06.2006
  • ID membru: 83,093
  • Locație: Ieshi

Din cate stiu la mai multe sagem-uri merge doar daca trimiti prin bluetooth jocul si sa aiba extensia .jad si .jar

#11
jafpefata

jafpefata

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,700
  • Înscris: 26.09.2007
  • ID membru: 230,715
Mda, ascultam eu din meniu și nu din player și de aia se oprea.. Merge și card de 2 GB. Merită luat de 2, mai ales că mai nou costă doar vreo 70 lei. Un mizilic ;)

#12
Carturarul

Carturarul

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 29.12.2007
  • ID membru: 265,666

View Postgremiro, on Dec 28 2007, 16:22, said:

Eu il am tot de la Cosmote, dar blocat in retea. Cred ca iti trebuie soft pentru asta. Eu am incercat sa pun jocuri pe el dar nu m-a lasat softul telefonului. Parerea mea e ca ei (Cosmote) vor sa intri pe I-mode si sa iei de acolo contra cost (sa intre banii in buzunarul lor).
Totul pleaca de la faptul ca i-mode nu este egal cu tot internetul ci doar cu o bucatica (si e pe bani, nu gratis, vezi si replicile de mai jos). Singurul lucru pentru care cred ca este bun e ca primesti e-mail direct pe telefon la un cost convenabil.
Cat priveste sa pui altceva pe el nu uita ca are un Java modificat (Dojo) si de aceea nu poti pune decat ce descarci de pe site-urile i-mode.
Probabil ca daca reusesti sa instalezi Java normal pierzi i-mode-ul si nu cred ca iti convine.
           Sarbatori fericite, Carturarul

#13
StaVAraSH

StaVAraSH

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 567
  • Înscris: 01.05.2005
  • ID membru: 35,786
  • Locație: Iasi
totusi is dezamagit de telefonul asta, nu-mi mai cumpar sagem never <_<

#14
Carturarul

Carturarul

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 29.12.2007
  • ID membru: 265,666

View PostHoria Sima, on Dec 29 2007, 20:47, said:

totusi is dezamagit de telefonul asta, nu-mi mai cumpar sagem never <_<
Te inteleg perfect, singura lui calitate este ca are cel mai bun raport cost / performanta dintre telefoanele i-mode.
Ai cumva idee daca e nevoie de un soft special ca sa descarci agenda si celelalte date din telefon pe calculator?
Prin cablul USB am inteles ca vezi cardul lui si deci poti copia tot ce este acolo, dar aici este vorba de memoria propriuzisa a telefonului si de formatul in care rezulta pe calculator ca sa poti prelua datele si sa le transferi pe cele din calculator in telefon.
               Multumiri anticipate, Carturarul

#15
StaVAraSH

StaVAraSH

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 567
  • Înscris: 01.05.2005
  • ID membru: 35,786
  • Locație: Iasi

View PostCarturarul, on Dec 30 2007, 09:04, said:

Te inteleg perfect, singura lui calitate este ca are cel mai bun raport cost / performanta dintre telefoanele i-mode.
Ai cumva idee daca e nevoie de un soft special ca sa descarci agenda si celelalte date din telefon pe calculator?
Prin cablul USB am inteles ca vezi cardul lui si deci poti copia tot ce este acolo, dar aici este vorba de memoria propriuzisa a telefonului si de formatul in care rezulta pe calculator ca sa poti prelua datele si sa le transferi pe cele din calculator in telefon.
               Multumiri anticipate, Carturarul
da cred ca poti,dar ai nevoie de wellphone ca sa descarci agenda,o sa ti-l dau ca-l am cu tot cu licenta ;)

Edited by Horia Sima, 31 December 2007 - 10:45.


#16
Carturarul

Carturarul

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 29.12.2007
  • ID membru: 265,666

View PostHoria Sima, on Dec 31 2007, 10:45, said:

da cred ca poti,dar ai nevoie de wellphone ca sa descarci agenda,o sa ti-l dau ca-l am cu tot cu licenta ;)
Multe multumiri si un An Nou fericit, Carturarul

#17
gremiro

gremiro

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 23.11.2007
  • ID membru: 251,530

View PostCarturarul, on Dec 29 2007, 05:44, said:

Totul pleaca de la faptul ca i-mode nu este egal cu tot internetul ci doar cu o bucatica (si e pe bani, nu gratis, vezi si replicile de mai jos). Singurul lucru pentru care cred ca este bun e ca primesti e-mail direct pe telefon la un cost convenabil.
Cat priveste sa pui altceva pe el nu uita ca are un Java modificat (Dojo) si de aceea nu poti pune decat ce descarci de pe site-urile i-mode.
Probabil ca daca reusesti sa instalezi Java normal pierzi i-mode-ul si nu cred ca iti convine.
           Sarbatori fericite, Carturarul
Cui ii trebuie I-mode -ul? As prefera Java simplu, ca nu l-am luat pentru i-mode, ci pentru celelalte performante, si am sute de jocuri java pe care le pun pe Motorola V220 pentru ala mic. daca stie careva cum se schimba cu Java normal sa-mi spuna si mie.

#18
Carturarul

Carturarul

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 29.12.2007
  • ID membru: 265,666

View Postgremiro, on Jan 3 2008, 09:20, said:

Cui ii trebuie I-mode -ul? As prefera Java simplu, ca nu l-am luat pentru i-mode, ci pentru celelalte performante, si am sute de jocuri java pe care le pun pe Motorola V220 pentru ala mic. daca stie careva cum se schimba cu Java normal sa-mi spuna si mie.
Nu merita sa iti bati capul cu schimbare de la Doja la Java, foarte probabil ca vei obtine ceva nefunctional (pentru jocuri). Eu am vazut un Nokia "decodat" si nu ii functiona scrierea perdictiva, il puteai folosi ca telefon si atat.
Solutia este sa il vinzi si sa iti cumperi un alt Sagem dar fara i-mode.
            Multa sanatate, Carturarul

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users