Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle
 Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik

Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...
 Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...

Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?
 A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?

Free streaming SkyShowtime de la ...

Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...
 

Cozmin Gusa in lupta cu reptilienii?

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
181 replies to this topic

#37
E-bomb

E-bomb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 179
  • Înscris: 16.07.2007
Breaking news: mesajul urmator a inceput sa circule atat pe mail, cat si pe unele forumuri:

"Dragele mele,

Asa cum poate unele voi stiti deja de la cursuri, are loc zilele acestea o actiune de strangere de semnaturi pentru ca 9 colegi ai nostri sa participe la alegerile europarlamentare. Aceasta actiune este sustinta de Grieg si este foarte important ca fiecare dintre noi sa devenim constiente de importanta obtinerii succesului in aceasta actiune.

Cei noua colegi ai nostri sunt sustinuti de catre un grup parlamentar de la Bruxelles, acelasi grup care a ridicat problema abuzurilor impotriva scolii noatre de yoga si a lui Grieg in Parlamentul European si care a avut un aport esential in acordarea pentru Grieg a azilului politic in Suedia. Aceasta este o sansa istorica pentru noi, deoarece aceste prime alegeri care vor avea loc pe 25 noiembrie sunt cele de care putem beneficia cel mai mult. aceasta sansa nu mai exista la urmatoarele alegeri.

Pentru ca acesti 9 colegi sa poata participa la alegeri este necesara strangerea a 100,000 de semnaturi, cerute de lege, care reprezinta acordul oamenilor ca PIN-ul - partidul pe listele caruia colegii nostri candideaza - sa participe la alegeri, pana joi, 13 septembrie.

Este nevoie de o mobilizare exemplara din partea tuturor si grupurile de shakti pot avea aici o contributie esentiala. Este necesar sa formam echipe de cate 3-4 fete care sa mearga in oras cu listele si sa obtina semnaturi, cel putin 1000 de semnaturi la o iesire. Avem nevoie de cat mai multe astfel de grupuri pentru ca nu mai sunt decat 3 zile: marti, miercuri si joi.

Atasat gasiti formularul, idei motivatoare pentru oameni si informatii despre PIN. E important ca aveti o credinta de nezdruncinat in succes si sa simtiti, ca la orice actiune de Karma Yoga, cum Dumnezeu actioneaza prin voi. Daca nu aveti posibilitatea sa tipariti formularele le puteti lua de la biblioteca.

Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede si cat mai multe, pentru a dovedi inca o data forta spirituala a lui Shakti."


si unul din formularele atasate:

"
ANUNT FOARTE URGENT!


In legatura cu tematica conferintelor sustinute de Mihai Stoian in Bucuresti (pe 28 iulie 2007) si in tara va anuntam ca:

9 persoane din grupul nostru sunt pe locuri fruntase pe lista celor 35 de candidati ai Partidului Initiativa Nationala (PIN) pentru alegerile europarlamentare din 2007.
Pentru detalii vizitati www.nip.ro

Primul pas a fost facut si urmeaza ca prin efortul nostru comun sa continuam acest inceput plin de succes!

Este necesar in continuare sa sustinem aceasta lista de candidati. Pentru aceasta trebuie ca pana pe 13 septembrie sa strangem 100.000 semnaturi care sa sustina candidatii PIN la alegerile europarlamentare din 2007 (DECI IMPLICIT SA II SUSTINEM PE COLEGII NOSTRII CARE SE AFLA PE ACEASTA LISTA DE CANDIDATI IN POZITII FRUNTASE).
Daca sunteti de acord cu aceasta initiativa a noastra puteti sa ajutati CONCRET sustinand participarea colegilor nostri la aceste alegeri europarlamentare prin SEMNAREA LISTELOR DE SUSTINERE!
Va rugam ca cei care doriti aceasta sa semnati chiar acum, pe formularele prezentate!

CEI CARE DORITI SA NE AJUTATI CU ENTUZIASM, VA RUGAM sa luati unul sau mai multe formulare pentru a colecta semnaturi. Va puteti convinge astfel rude sau prieteni ca o sansa deosebita s-a deschis pentru binele acestei tari si pentru scoala noastra de yoga.
Sunteti rugati sa lasati cat mai rapid listele cu semnaturi la Biblioteca pana cel tarziu joi 13 septembrie!

Acum este momentul sa fructificam aceasta sansa unica care ni s-a deschis!
ESTE NEVOIE ACUM DE AJUTORUL CONCRET SI PROMPT AL TUTUROR CELOR CARE SUNT ALATURI DE NOI PENTRU A REUSI SA FIM REPREZENTATI IN PARLAMENTUL EUROPEAN!

ATENTIE!!! Va rugam sa va asigurati ca semnati doar O SINGURA DATA pe liste! Aceasta indicatie este valabila si pentru rudele si prietenii care doresc sa semneze pe aceste liste.
Fiecare formular va fi numerotat de la 1 la 10.

Aceste semnaturi sunt necesare conform legii pentru depunerea listei de candidati SI NU IMPLICA ADERAREA POLITICA SAU SCHIMBAREA SIMPATIILOR DVS POLITICE IN NICI UN FEL.

VA MULTUMIM ANTICIPAT!

Sugestii: Anuntul se face la sfarsitul cursului practic si inainte de lectia teoretica. In finalul lectiei teoretice listele de semnaturi ajung la instructor.
In finalul anuntului, va rugam sa puneti interviul cu deputatul europarlamentar Jens-Peter Bonde care vorbeste timp de 7 minute despre importanta participarii romanilor la alegerile europarlamentare din noiembrie 2007!
Interviul se poate downloada de la adresele de mai jos:
http://video.google....039068585037155 sau
http://rapidshare.co...BfaraM.avi.html


Acest mesaj are acordul lui Grieg si a fost trimis prin Mihai Stoian."


#38
E-bomb

E-bomb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 179
  • Înscris: 16.07.2007
Interesant este faptul ca ziarul care pare sa ii faca in mod constant propaganda favorabila lui Cozmin Gusa in prezent este tocmai Ziua, ziar considerat pe vremuri de unii "anti-reptilieni" ca fiind masonic si impotriva caruia gurile rele mai spun si ca s-ar fi organizat in trecut si unele meditatii mai speciale, avand ca scop desfiintarea ziarului, etc. :) Uite cum se intoarce roata. :D
Dar astea sunt doar povesti, nu-i asa? ;)

http://www.ziua.net/...-...2&id=226528

#39
Basarab

Basarab

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 6,374
  • Înscris: 13.07.2004
GUSA OMUL MOSCOVEI. PUNCT.

#40
E-bomb

E-bomb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 179
  • Înscris: 16.07.2007
Breaking news, again:

http://www.gardianul...ia-s100959.html

„Stiam ca am colege in MISA de acum cateva luni“
„Este o stire care ma bucura pentru ca, daca o organizatie asa de mare sustine candidaturile PIN, sansele cresc simtitor. Stiam ca o parte dintre colege fac yoga in cadrul MISA pentru ca mi-au spus asta acum cateva luni si ma bucur ca-si mobilizeaza colegii la strangerea de semnaturi“, ne-a declarat, ieri, Cozmin Gusa.

«Basescu nu a multumit MISA pentru voturile date»
„Le multumesc in avans pentru sprijinul acesta, spre deosebire de Traian Basescu, care, in ciuda faptului ca a ajuns presedinte cu voturile de la MISA, nu le-a multumit niciodata, iar dupa evaluarile noastre, de la acel moment, circa 200-300 de mii de voturi, in turul 2 de scrutin, pentru Basescu, au fost date prin sprijinul MISA, ceea ce a facut diferenta“, a spus Gusa.


#41
E-bomb

E-bomb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 179
  • Înscris: 16.07.2007
Cozmin Gusa e intr-adevar un om inteligent.:) Decat sa nege ceva ce ar fi putut fi dovedit destul de usor, a preferat sa spuna chiar el adevarul, dar intr-o modalitate care il avantajeaza. Si care il si pune pe Basescu intr-o postura un pic delicata. ;)
Chestia asta este peste nivelul obisnuit al politicienilor de Dambovita.

Pentru faza asta are respectul meu, desi nu sunt incantat de asocierea asta MISA-PIN.:)

Si cu asta, cred ca subiectul "Gusa si reptilienii" (pardon, anti-reptilienii  :bigwhitegrin: ) a ajuns deja la o concluzie, dat fiind faptul ca Gusa a recunoscut chiar el existenta asocierii.

#42
Basarab

Basarab

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 6,374
  • Înscris: 13.07.2004
GUSA le baga pe alea mici in Absolut, nirvana, karma.

Asa te vreau nene gusa, baga-le in absolut...........

#43
E-bomb

E-bomb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 179
  • Înscris: 16.07.2007
Cateva lucruri relatate de cineva pe un alt forum (nu dau link pentru a nu incalca regulamentul):

Ieri la statia de metrou Aurel Vlaicu (care este inainte de statia Pipera, unde e ashramul Pipera) am fost acostat de un 'evanghelist' care pun pariu ca era cursant (dupa mutra care emana o spiritualitate coplesitoare pe care o avea), care mi-a zis ca stringe semnaturi pentru Lavinia Sandru. Sunt convins ca de fapt stringe semnaturi pentru toti candidatii PIN, dar s-a ferit cu strasnicie sa spuna numele celorlalti de pe lista. Marii virasi de la MISA, se ascund in spatele Laviniei Sandru...

#44
E-bomb

E-bomb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 179
  • Înscris: 16.07.2007
Un citat din lucrurile povestite pe alt forum de cineva care posteaza si pe aici (Pralaya). Banuiesc ca el nu o sa se supere ca l-am citat:

Povesteam acum vreo luna despre prietena unui prieten de-al meu, care primeste scrisori de la Gregorian, in care acesta o implora sa depuna marturie la proces si ii ofera bani pentru aceasta.

Acum o saptamana mi-a mai povestit o faza, legata de propaganda PIN de la cursuri. Dupa partea practica de la sala, cursantilor li s-a spus sa nu plece pana nu li se serveste pastila cu Pee-N-ul si cat este de necesar sa fim reprezentati in UE si sa intram in politica. Si ca sa fie mai convingatori, au fost amenintati ca cei care ies din sala vor fi trecuti absenti la cursul respectiv, chiar daca au stat 4 ore si au facut asane, etc. Cu toate acestea, propaganda a fost atat de infecta incat prietenul meu si-a luat prietena de mana si au iesit de la curs in toiul indoctrinarii. Ulterior a aflat ca au mai fost si altii care au plecat, sfidind sansa istorica de a da Pee-N UE...

Edited by E-bomb, 28 September 2007 - 09:39.


#45
E-bomb

E-bomb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 179
  • Înscris: 16.07.2007
Cozmin Gusa ataca din nou. :)

http://www.mediafax....tml?4727;965779

Interesant e insa faptul ca DNA-ul pare sa nu stie nimic de dosarul de care pomeneste Gusa. :huh:

http://www.mediafax....tml?4727;966056

Dar (nu-i asa? ;) ) Gusa trebuie totusi sa gaseasca periodic astfel de subiecte bomba pe care sa le serveasca presei, ca sa nu il uite electoratul tocmai acum, in ajunul europarlamentarelor. :P
Si e chiar destul de interesant modul in care si el si Lavinia Sandru tot apar in ultima vreme foarte des ba prin ziare ba pe la diferite posturi TV. Ba sar amandoi cu parasuta, ba Lavinia Sandru trage cu arcul, ba mai face nea Cozmin o dezvaluire din asta bomba (ca asta cu DNA-ul si Vosganian - ce conteaza ca DNA-ul infirma existenta vreunui dosar in care Vosganian sa fie inculpat? daca cu asta nea Cozmin a atras atentia publicului, atunci el si-a atins scopul ;) ). De obicei o astfel de "omniprezenta" prin canalele media a unui politician denota ca exista o sustinere puternica, mai mult sau mai putin "pe fata", a respectivului politician din partea unora dintre actorii mari de pe scena financiara si a mass-mediei (culmea ironiei in acest caz e ca de obicei marii "moguli" ai mass-media, inclusiv cei autohtoni, sunt acuzati de "anti-reptilieni" cum ca ar fi masoni si membrii ai "ocultei" aservite reptilienilor :naughty:).
Ce sa fie oare, doar o alta poveste din ciclul "teoria conspiratiei"? :P

#46
Cafea_albastra

Cafea_albastra

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 393
  • Înscris: 08.02.2007

 E-bomb, on Oct 23 2007, 21:42, said:

Cozmin Gusa ataca din nou. :)

http://www.mediafax....tml?4727;965779

Interesant e insa faptul ca DNA-ul pare sa nu stie nimic de dosarul de care pomeneste Gusa. :huh:

http://www.mediafax....tml?4727;966056

Dar (nu-i asa? ;) ) Gusa trebuie totusi sa gaseasca periodic astfel de subiecte bomba pe care sa le serveasca presei, ca sa nu il uite electoratul tocmai acum, in ajunul europarlamentarelor. :P
Si e chiar destul de interesant modul in care si el si Lavinia Sandru tot apar in ultima vreme foarte des ba prin ziare ba pe la diferite posturi TV. Ba sar amandoi cu parasuta, ba Lavinia Sandru trage cu arcul, ba mai face nea Cozmin o dezvaluire din asta bomba (ca asta cu DNA-ul si Vosganian - ce conteaza ca DNA-ul infirma existenta vreunui dosar in care Vosganian sa fie inculpat? daca cu asta nea Cozmin a atras atentia publicului, atunci el si-a atins scopul ;) ). De obicei o astfel de "omniprezenta" prin canalele media a unui politician denota ca exista o sustinere puternica, mai mult sau mai putin "pe fata", a respectivului politician din partea unora dintre actorii mari de pe scena financiara si a mass-mediei (culmea ironiei in acest caz e ca de obicei marii "moguli" ai mass-media, inclusiv cei autohtoni, sunt acuzati de "anti-reptilieni" cum ca ar fi masoni si membrii ai "ocultei" aservite reptilienilor :naughty:).
Ce sa fie oare, doar o alta poveste din ciclul "teoria conspiratiei"? :P
Pai mai gaseste cate un "mason" cu care sa se lupte ca sa aiba sustinere electorala din partea triburilor insetate. Cate un "Prostamol" dom'ne, sa ajunga la toata lumea.

#47
E-bomb

E-bomb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 179
  • Înscris: 16.07.2007
Mai e putin timp pana la alegeri, asa ca nea Cozmin vad ca baga tare, ca sa il tina minte electoratul atunci cand va merge la urne. :naughty:

http://www.gandul.in...ml?3928;1029587

#48
E-bomb

E-bomb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 179
  • Înscris: 16.07.2007
Un articol nou interesant despre Cozmin Gusa:

http://www.gandul.in...ml?4237;1033957

Nu aflasem pana acum de participarea lui Cozmin Gusa la "Dansez pentru tine". :)
Avand in vedere faptul ca timpul ramas pana la alegerile europarlamentare este deja foarte scurt, poate se hotaraste sa mai participe si la "Din dragoste", "Iarta-ma", "Stupize, stupize" (pana nu intra Andreea Marin in concediu prenatal) etc.  :P Poate poate mai atrage ceva atentie si mai pescuieste niste voturi. :naughty:

#49
E-bomb

E-bomb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 179
  • Înscris: 16.07.2007
Si o stire de ultima ora in care nu apare Cozmin Gusa in persoana, ci altcineva de la PIN:

http://www.gandul.in...ml?3996;1034399

Liderul PIN Neamț, Adrian Chifu, care a participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la un marș în orașul italian Verbania, susține că la finalul manifestației a fost lovit cu pumnii și picioarele de mai multe persoane cu fețele acoperite, iar în urma incidentului a chemat Poliția.

Mai tineti minte cand a fost agresat Cozmin Gusa de un manifestant pro-Basescu la un miting de dinainte de referendumul pro/contra suspendare? Uite ca povestea se repeta oarecum.
Poate acum reuseste si PIN-ul sa atraga ceva atentie si cu lucruri mai serioase decat salturi cu parasuta sau participari pe la "Dansez pentru tine".

P.S. Sunt impotriva violentei fizice si imi displac profund faze de genul celei intamplate liderului PIN care a luat bataie in Italia. La faza asta sunt alaturi de respectivul lider PIN.
Insa mi se pare oarecum ciudat modul cum lideri ai PIN incearca cu tot dinadinsul sa se faca remarcati, uneori neluand in calcul si riscurile. Totul numai pentru a atrage un pic de atentie. Parerea mea..

#50
jihadu

jihadu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,377
  • Înscris: 19.01.2007

 E-bomb, on Nov 12 2007, 11:37, said:

Si o stire de ultima ora in care nu apare Cozmin Gusa in persoana, ci altcineva de la PIN:

http://www.gandul.in...ml?3996;1034399

Liderul PIN Neamț, Adrian Chifu, care a participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la un marș în orașul italian Verbania, susține că la finalul manifestației a fost lovit cu pumnii și picioarele de mai multe persoane cu fețele acoperite, iar în urma incidentului a chemat Poliția.

Mai tineti minte cand a fost agresat Cozmin Gusa de un manifestant pro-Basescu la un miting de dinainte de referendumul pro/contra suspendare? Uite ca povestea se repeta oarecum.
Poate acum reuseste si PIN-ul sa atraga ceva atentie si cu lucruri mai serioase decat salturi cu parasuta sau participari pe la "Dansez pentru tine".

P.S. Sunt impotriva violentei fizice si imi displac profund faze de genul celei intamplate liderului PIN care a luat bataie in Italia. La faza asta sunt alaturi de respectivul lider PIN.
Insa mi se pare oarecum ciudat modul cum lideri ai PIN incearca cu tot dinadinsul sa se faca remarcati, uneori neluand in calcul si riscurile. Totul numai pentru a atrage un pic de atentie. Parerea mea..

Si cine naiba baga-n seama papagali de astia? :naughty:

#51
aquariusrpro

aquariusrpro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 31.07.2007

 jihadu, on Nov 12 2007, 11:58, said:

Si cine naiba baga-n seama papagali de astia? :naughty:

Trebuie sa recunosti ca este o pata de culoare interesanta in pesiasj. Fie si numai pentru ca isi schimba culoarea de cate ori bate vantul :D

#52
jihadu

jihadu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,377
  • Înscris: 19.01.2007

 aquariusrpro, on Nov 12 2007, 12:03, said:

Trebuie sa recunosti ca este o pata de culoare interesanta in pesiasj. Fie si numai pentru ca isi schimba culoarea de cate ori bate vantul :D


doar sa se plimbe in curu gol cu lavinia sandru pe la Universitate, ar tot strange vreo 0,000000001% din voturi

#53
fracture

fracture

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,883
  • Înscris: 08.06.2006
DANA MIHAELA FRANTI, membră PIN din mai 2007, locul 2 pe listă la europarlamentare.
După cum se știe este și membră MISA, adică. Zice ea acolo că și-a câștigat locul pe listă prin concurs...ha ha ha
Dacă ne uităm la fața ei ne dăm seama că urinoterapia este singura metodă prin care își poate elimina suprima frustrările și complexele.

Attached Files



#54
gica_contra

gica_contra

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,474
  • Înscris: 29.06.2005
Păi ia să spicuim din programul politic PIN:

Quote

4. Societatea sa nu mai fie saracita, dezbinata si polarizata. Romania este, in acest moment, o societate polarizata. Pe de o parte, exista un segment foarte ingust de romani care o duc foarte bine, iar pe de alta parte, marea majoritate a romanilor care o duce foarte prost. Aceasta diferenta uriasa este efectul unor politici inechitabile de distribuire a venitului national. PIN este decis sa creeze un sistem de control asupra modului in care este creata si distribuita avutia tarii si sa construiasca mecanisme financiare si legislative care sa mentina justitia sociala. PIN isi propune sa stimuleze munca. PIN considera ca numai dezvoltarea economica poate asigura bunastarea cetatenilor romani. PIN sustine capitalismul productiv, adica acel sistem economic in care capitalul este pus „la munca”, reinvestit, in care accentul se pune pe productie si nu pe consum. Avem nevoie de oameni de afaceri austeri, creatori de dezvoltare economica, nu de oligarhi care sa-si risipeasca banii in lux si trandavie. Dezvoltarea trebuie sa se fundamenteze pe o componenta sociala consistenta, a carei piatra de capatai este echitatea sociala. Vrem instituirea unei taxe pe lux, a unei legi antimonopol si antioligopol. Prin acestea, PIN isi propune sa creeze un mediu social echitabil si un cadru legal care sa conduca la o competitie reala in societatea si economia romaneasca.
Cu excepția părții bolduite acest punct 4 definește socialismul iar "echitatea socială" se face, de regulă, cu impozite în trepte. Iar partea bolduită reflectă că se dorește "stimularea muncii". Cum??? Cu impozite progresive??? Greu cu gândirea tată, greu... Să te contrazici singur în cadrul unuia și aceluaiși punt din program e o contraperformanță de toată stima.

Quote

7. Locuinta sa nu mai fie un lux, iar pentru aceasta statul trebuie sa devina mult mai implicat in proiectele de infrastructura. Nu e normal sa solicitam sprijinul societatii in sustinerea reformelor care ne transforma intr-o tara europeana, dar in acelasi timp sa ignoram apelul celor care se simt lasati pe dinafara. Cei care vor sa isi cumpere o locuinta sunt sfidati de un stat pasiv la cresterile de preturi si la dezvoltarea unor afaceri de care profita doar sistemul oligarhic. Oamenii nu vor de la noi pomeni sau locuinte gratis, ci vor o sansa ca veniturile pe care le castiga sa le fie suficiente pentru achizitionarea, in timp, a unei locuinte decente.
Citiți vă rog, cele 2 texte bolduite. Adică oamenii nu vor pomeni, dar statul trebuie să devină mai implicat. Mai implicat? Cum? Cu bani, a se citi subvenții? Păi aia există deja și se numește POMANA A.N.L.!!! Nu cu bani? Dar cum altfel?  :huh:

Quote

9. Mediul rural sa nu mai fie izolat si rupt de restul tarii. Nu putem vorbi de Romania europeana fara investitii in mediul rural, fara asigurarea unor sanse egale pentru cei care se dezvolta acolo, fara cresterea calitatii vietii celor care aleg sa isi traiasca viata in afara orasului.
Sigur, trebuie să dezvoltăm mediul rural. La urma urmelor, în toate țările puternic industrializate populația rurală este majoritară ca proporție.  :death:

Și ăștia cică ar urma să fie SCHIMBAREA. Vai de capul lor!

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate