Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Fast-food ambulant - flux tehnologic
Last Updated: May 27 2016 16:01, Started by
snipest
, May 24 2016 15:42
·
0
#1
Posted 24 May 2016 - 15:42
Buna,
As dori sa primesc niste sfaturi de la proprietarii de fast food mobile. Ma intereseaza in primul rand, niste "know-how" cu privire la relatia cu DSP & Co. Unitatea mea va produce burgeri in rulota sau chiosc. Am ales aceasta cale deoarece autoritatile sunt mai permisive cu astfel de amplasamente, in ceea ce priveste obligativitatea dotarilor. Astfel, as vrea sa stiu detalii gen: cate frigidere imi trebuie, ce trebuie sa am pe pereti (ex. faianta). Nu ma intereseaza pareri cu privire la profitabilitate, concurenta etc. Ma intereseaza sa asigur igiena in standarde si cum sa mobilez si dotez unitatea. Multumesc frumos. |
#2
Posted 24 May 2016 - 15:48
Baietii de la nu stiu care van, nu dau nume sa nu zica astia ca le facem reclama, sustineau ca primul van al lor, complet utilat, a costat 25 de mii de euro, fa-ti socotelile, si vezi unde te incadrezi, eventual ai putea merge sa vorbesti cu cineva din domeniu, ma cam indoiesc ca vei primi informatii complete, dar nu se stie
|
#3
Posted 24 May 2016 - 15:53
Cred ca stiu despre cine e vb. A costat mult masina la ei. Ca sa nu mai zic de publicitate. Eu am zona asigurata , ca sa zic asa. Ma intereseaza niste m8ci dedesupturi, as de inceput.
|
#4
Posted 24 May 2016 - 15:55
De ce ti-ar da cineva care face asta informatii?
Crezi ca ii place cuiva competitia? |
#5
Posted 24 May 2016 - 16:03
Skeptik, on 24 mai 2016 - 15:55, said:
De ce ti-ar da cineva care face asta informatii? Crezi ca ii place cuiva competitia? Credeam ca pentru asta e forumul. Schimb de date, pareri, poze funny etc. Fiind avocat de meserie, la randul meu am dat si eu destule informatii si sfaturi pe gratis, multe chiar pe aria juridica a acestui forum. Nu am considerat acele persoane clienti pierduti. Asa cum nu consider ca pot fi concurent pentru unul cu fast food in celalalt capat al tarii. Traiesc in Tm. Nu sunt concurent nici macar pt unul cu fast food la 100 m mai incolo, pentru ca e fiecare cu zona lui. De ce mi-ar da cineva sfaturi? Nu stiu... Poate din simpla pornire de a ajuta. Unii stiu ca o avem. |
#6
Posted 24 May 2016 - 16:12
#7
Posted 24 May 2016 - 16:19
Bine... am mancat de 2 ori de acolo si mi-a ajuns. Eu vizez alta nisa.
|
#8
Posted 24 May 2016 - 16:27
Adica mai scump? Mai gourmet, ca sa zic asa...? Pentru ca toneta ambulanta nu se impaca cu ceva mai mut de atat. Parerea mea!
|
#9
Posted 24 May 2016 - 16:36
Nu sint in domeniu , dar ma bag in seama deoarece am vazut si ma gindesc si eu cum ar putea asa ceva sa functioneze . Daca vrei calitate si mai mult de " doua felii cu salam " , cred ca ai nevoie prima oara de un spatiu de productie unde sa faci semifabricatele ce vor fi apoi definitivate la rulota . Numai asa poti sa oferi mai mult ...mai mult , daca exista piata , si ai ceva deosebit .
Uneori poate fi mai rentabil un sandvis cald cu salam sau cascaval si un pahar de iaurt ( asta este fost meniu din epoca de aur , care mergea belea ) |
#10
Posted 24 May 2016 - 16:39
Adica eu mai sunt si bucatar. Tanti acelea de la tonete ... stiu doar sa puna o chiftea pe plita. Nu merg pe gourmet. Merg pe bistro ca la carte. Evident, nu full bistro.
maximg, on 24 mai 2016 - 16:36, said:
Nu sint in domeniu , dar ma bag in seama deoarece am vazut si ma gindesc si eu cum ar putea asa ceva sa functioneze . Daca vrei calitate si mai mult de " doua felii cu salam " , cred ca ai nevoie prima oara de un spatiu de productie unde sa faci semifabricatele ce vor fi apoi definitivate la rulota . Numai asa poti sa oferi mai mult ...mai mult , daca exista piata , si ai ceva deosebit . Uneori poate fi mai rentabil un sandvis cald cu salam sau cascaval si un pahar de iaurt ( asta este fost meniu din epoca de aur , care mergea belea ) Ex.: burger- legume de la furnizor, chifla de la furnizor, carne de la furnizor. Punem carnea in batch de cca 10 kg si o condimentam. Apoi o punem in presa si facem chiftelele. O pastram la 0 grade, pt ca nu ne ajuta congelarea, si o scoatem cand o preparam. O plita e mai mult decat iti trebuie pt un burger. In plus, repet: I'm a cook. Edited by snipest, 24 May 2016 - 16:42. |
|
#11
Posted 24 May 2016 - 17:01
Azi am vazut la o " mincatorie " oferta de marti " burger cu sos special " !!!! Pe o farfurie , burgerul traditional , niste cartofi prajiti care aratau mizerabil , si un sos de o culoare cacanie indefinita ( serios ) . Ce era special , nou sau deosebit ????ei stiu , nimeni nu cumpara asa ceva . Nu trebuie sa mai spun ca burgerul prin definitie poate fi " mama " amestecurilor de resturi de carne pt " inmultire " , si prezinta cel mai mare risc de alterare .
Sint si la tv , zeci de emisiuni care prezinta mincare stradala in toata lumea , dar vad ca nimeni nu se inspira sa aduca si ceva nou . Sincer , crenvurstii cu mustar , sint mai bine primiti . Sint mai siguri , chiar daca sint facuti cum sint facuti , fac mai putin rau la stomac , rezonabili la pret . |
#12
Posted 24 May 2016 - 17:14
maximg, on 24 mai 2016 - 17:01, said:
Azi am vazut la o " mincatorie " oferta de marti " burger cu sos special " !!!! Pe o farfurie , burgerul traditional , niste cartofi prajiti care aratau mizerabil , si un sos de o culoare cacanie indefinita ( serios ) . Ce era special , nou sau deosebit ????ei stiu , nimeni nu cumpara asa ceva . Nu trebuie sa mai spun ca burgerul prin definitie poate fi " mama " amestecurilor de resturi de carne pt " inmultire " , si prezinta cel mai mare risc de alterare . Sint si la tv , zeci de emisiuni care prezinta mincare stradala in toata lumea , dar vad ca nimeni nu se inspira sa aduca si ceva nou . Sincer , crenvurstii cu mustar , sint mai bine primiti . Sint mai siguri , chiar daca sint facuti cum sint facuti , fac mai putin rau la stomac , rezonabili la pret . Uite, nu ma cunosti si deja imi dai de inteles ca impresia ta despre mine e ca as dori subliminal sa otravesc in masa populatia. Imi deschid un fast food, OK? Nu vreau sa trag nicio teapa, nu vreau sa omor pe nimeni. Topicul asta e pe aria de Afceri, nu pe cea de Dezbateri. Nu dezbat zvonuri legate de ce fac unii sau altii, nici legat de calitatea produselor si serviciilor. Am adresat o intrebare specialistilor. Observ ca nu esti unul dintre ei. Mi se pare de bun simt sa raspund pe totpicul pornit de mine si de aceea o fac. Dar, te rog, incearca sa te rezumi la subiectul deschis fara a devia inutil, pentru ca imi mananci timpul de pomana. |
#13
Posted 24 May 2016 - 17:36
Cred ca te-ai pripit si poti cere stergerea postarilor .
Eu nu te acuz de nimic , nici n-am motive , ci doar iti arat cam care este opinia unui consumator ... Daca tu zici ca nu conteaza , si timpul tau este pretios , scuze , dar zic eu acum , nici nu ma mira ca n-ai ce minca ok pe strazile noastre . ...si poate nu sint in domeniu , dar ma lovesc de n bucatarii prin natura meseriei , de bucatari si " sefi " vad multe , cum se procedeaza , prepara .... mai discutam , ne dam pareri ... si nu toti sint de la restaurante de " gara " ci chiar de top ... fara suparare . |
#14
Posted 24 May 2016 - 18:27
Vezi a doua postare din link-ul de mai jos.
Ai toate informatiile acolo. Succes ! http://forum.softped...d/page__st__108 Edited by titacodita, 24 May 2016 - 18:27. |
#15
Posted 24 May 2016 - 18:35
nu conteaza ce ai pe pereti si cate frigidere ai
importante sunt retetele... trimite-mi pe privat cateva din retete si iti zic daca dai sau nu faliment... unde vrei sa incepi treaba, timisoara? |
|
#16
Posted 24 May 2016 - 18:35
titacodita, on 24 mai 2016 - 18:27, said:
Vezi a doua postare din link-ul de mai jos. Ai toate informatiile acolo. Succes ! http://forum.softped...d/page__st__108 Edited by snipest, 24 May 2016 - 18:36. |
#17
Posted 24 May 2016 - 18:37
In primul rand trebuie sa vezi normele sanitare : http://www.rompan.ro...rmaOrdin122.pdf *textul poate fi neactualizat, nu am acces la sintact de acasa* precum si normele de igiena : http://www.legex.ro/...-1995-8035.aspx si sa ai produse de carne cu trasabilitate verificata .
Analizele sanitare ale salariatilor trebuie sa fie la zi -carnet de sanatate vizat. Deschizi un SRL, PFA sau II cu locul desfasurarii activitatii - comert ambulant. Daca te impotmolesti, dai o fuga la DSP si te lamuresc ei. SUCCES ! |
#18
Posted 24 May 2016 - 18:39
snipest, on 24 mai 2016 - 16:03, said:
Credeam ca pentru asta e forumul. Schimb de date, pareri, poze funny etc. Fiind avocat de meserie, la randul meu am dat si eu destule informatii si sfaturi pe gratis, multe chiar pe aria juridica a acestui forum. Nu am considerat acele persoane clienti pierduti. Asa cum nu consider ca pot fi concurent pentru unul cu fast food in celalalt capat al tarii. Traiesc in Tm. Nu sunt concurent nici macar pt unul cu fast food la 100 m mai incolo, pentru ca e fiecare cu zona lui. De ce mi-ar da cineva sfaturi? Nu stiu... Poate din simpla pornire de a ajuta. Unii stiu ca o avem. Ai spus bine, noi putem sa te ajutam cu pareri, cu niste degustari (daca ne chemi) cu sfaturi legate de cum ne-ar placea sa fie un anume burger, dar dedesubturi nu ai sa le afli, toti sunt muti, pentru ca intr-adevar concurenta distruge afacerile |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users