![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
N97 plug in pentru Carbide.ui
Last Updated: Aug 26 2014 16:24, Started by
BirsanLeonardo
, Aug 26 2014 16:24
·
0

Posted 26 August 2014 - 16:24

Buna ziua tuturor!
Am un telefon Nokia N97 (stiu, e vechi, dar e de suflet) si vreau sa ii fac o tema. Desigur vreau sa folosesc Carbide.ui 3.4 (cu care am mai facut teme pentru un E63) insa are nevoie (din cate am citit pe net) de un plug-in pentru N97. Problema mea este ca TOATE link-urile care le-am gasit pe net pentru a descarca respectivul plug-in sunt redirectionate catre aceasta adresa: http://developer.nokia.com/resources , unde eu nu pot sa gasesc resurse pentru S60 v5 9.4. Probabil nu mai ofera suport pentru o platforma asa veche. Asa ca VA ROG MULT pe cei care mai aveti acest plug-in prin pc-uri sa ma ajutati si pe mine. Sau daca stiti vreun site functional de unde il pot descarca v-as fii foarte recunoscator. Multumesc anticipat! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users