![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Cazare Insula Corfu
Last Updated: May 02 2018 10:42, Started by
marylenac
, Jan 21 2014 15:03
·
0

Posted 10 November 2016 - 08:42

Vreau la inceputul lunii iulie 2017 sa dau o fuga in Corfu pentru 6-7 nopti. Ma intereseaza o cazare intr-o zona cu plaja de nisip (cat mai lata), dotata cu paturi de plaja si umbrele, intrare in mare lina si cu nisip, poate cu ceva posibiltati de snorkeling, terase, restaurante. Aici vrea sa stabilesc baza de plecare spre alte destinatii de pe insula. Multumiri Plaje late, cu nisip și intrare lină în apă, cu șezlonguri și umbrele găsești pe partea de vest, venind dinspre Lefkimmi, la Gardenos, Santa Barbara, Marathias și Agios Georgios Argirades. Cea mai ofertantă la capitolul terase, taverne, baruri și, în general posibilități de petrecere a timpului este Agios Georgios. Inconvenientul este că nu este atât de aproape de obiectivele turistice pe care toată lumea vrea să le atingă (Corfu Town - 35km, Achilion cam tot așa). Cel mai aproape sunt dunele de nisip de la Issos și lacul Korission și se mai poate ajunge repede la Paleiokastritsa. Sidari - Canal dAmour e cam departe. |
Posted 10 November 2016 - 13:11

Plaje late, cu nisip și intrare lină în apă, cu șezlonguri și umbrele găsești pe partea de vest, venind dinspre Lefkimmi, la Gardenos, Santa Barbara, Marathias și Agios Georgios Argirades. Cea mai ofertantă la capitolul terase, taverne, baruri și, în general posibilități de petrecere a timpului este Agios Georgios. Inconvenientul este că nu este atât de aproape de obiectivele turistice pe care toată lumea vrea să le atingă (Corfu Town - 35km, Achilion cam tot așa). Cel mai aproape sunt dunele de nisip de la Issos și lacul Korission și se mai poate ajunge repede la Paleiokastritsa. Sidari - Canal dAmour e cam departe. Pe coasta estica care ar fi cele care s-ar potrivi ?? Am citit undeva ca pe coasta estica apa ar fi mai calda si fara vant comparativ cu cea vestica. Este reala stirea ?? Multzam Edited by judas, 10 November 2016 - 13:11. |
Posted 10 November 2016 - 14:54

Pe coasta estica care ar fi cele care s-ar potrivi ?? Am citit undeva ca pe coasta estica apa ar fi mai calda si fara vant comparativ cu cea vestica. Este reala stirea ?? Multzam Pe partea estică apa este mult mai caldă și nici vântul nu bate pentru că distanța dintre Corfu și Epir este mult mai mică decât distanța dintre Corfu și Italia. Pe est este practic o strâmtoare adăpostită, dar lipsită de plaje cu nisip. Ar fi un compromis la Moraitika - Messongi, nisip cu pietricele. Avantajul aici este că ești cam la jumătatea insulei, între nord și sud și te deplasezi ușor în orice direcție. |
Posted 10 November 2016 - 18:25

Din câte ştiu eu, Glifada îndeplineşte toate condiţiile, şi e şi mai pe centru situată.
Sănătate şi toate cele bune ! |
Posted 11 November 2016 - 12:21

Din câte ştiu eu, Glifada îndeplineşte toate condiţiile, şi e şi mai pe centru situată. Da, am vazut ca e cotata ca cea mai buna plaja din Corfu, dar totodata vad ca este destul de limitata la capitolul taverne/entertainment iar daca stabilesc aici baza, optiunile pentru masa de seara sunt putine si/sau repetitive. As vrea ceva, sa zicem, ca Skala Potamia din Thassos unde erau vreo 10-12 taverne (dintre care 5-6 bune) sa am de unde alege. |
Posted 11 November 2016 - 14:54

... este destul de limitata la capitolul taverne/entertainment ... Atunci orientează-te către Sidari, sau ar mai merge Roda/Acharavi, ultima are conformaţia ţărmului cam ca la Skala Potamia, dar în oglindă (aka are digul în partea vestică). Sănătate şi tcb ! |
Posted 02 May 2018 - 10:42

Prin Corfu oare se gasesc targuri traditionale de legume fructe etc.
|
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users