Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
De ce vor atația politicieni...

ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir
 Succesiune notar versus instanta ...

Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa
 Experiente cu firme care cumpara ...

joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...

Pompa de apa HEPU ?!
 Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA
 

Erore Metin2

- - - - -
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
5m3ch3ra5uu

5m3ch3ra5uu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 16.01.2014
Buna seara. Am si eu o eroare la un joc , stie cineva ce inseamna ? " There is no disk in the drive . Please insert a disk into Drive D: " Am reinstalat jocul, si tot asa, nu merge.. Aseara mergea totul bine, si azi primesc eroarea asta. Stie cineva ce inseamna? Multumesc anticipat .

#2
Sempiternal

Sempiternal

    // Mastermind \\

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,646
  • Înscris: 05.05.2013
Bad post.

Edited by Sempiternal, 16 January 2014 - 21:53.


#3
B1u2eyes

B1u2eyes

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 593
  • Înscris: 12.10.2010

View Post5m3ch3ra5uu, on 16 ianuarie 2014 - 21:48, said:

..." There is no disk in the drive . Please insert a disk into Drive D: " ...

... măcar foloseai translatorul de pe goagle ca să nu te mai faci de râs !!!

#4
5m3ch3ra5uu

5m3ch3ra5uu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 16.01.2014
Sa raspunda cineva va rog care stie..  Nu doar " obsedati " de post-uri.. Multumesc , apreciez..

#5
Sempiternal

Sempiternal

    // Mastermind \\

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,646
  • Înscris: 05.05.2013

View Post5m3ch3ra5uu, on 16 ianuarie 2014 - 21:55, said:

Sa raspunda cineva va rog care stie..  Nu doar " obsedati " de post-uri.. Multumesc , apreciez..
Nu stiu cum sa iti spun... MT2 foloseste Digital Download, adica nu iti trebuie CD/DVD.

Nu are ce sa caute "eroarea" aia acolo, decat daca tu vrei defapt sa instalezi altceva Posted Image .

#6
WindyZ

WindyZ

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,451
  • Înscris: 15.08.2013
CRECA ala nu ii metin :))

Cum a spus Sempiternal metin-ul nu necesita CD / DVD pentru instalare.

Poate l-ai luat de undeva crezand ca e metin si cine stie ce instalezi tu acolo.  Posted Image

#7
Sempiternal

Sempiternal

    // Mastermind \\

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,646
  • Înscris: 05.05.2013

View PostWindyZ, on 16 ianuarie 2014 - 22:08, said:

CRECA ala nu ii metin Posted Image)

Cum a spus Sempiternal metin-ul nu necesita CD / DVD pentru instalare.

Poate l-ai luat de undeva crezand ca e metin si cine stie ce instalezi tu acolo.  Posted Image
Eu am impresia ca vrea sa instaleze un joc tras de pe net si are nevoie de instructiuni.

In inteligenta lui superioara sa gandit sa mascheze acel joc cu MT2, probabil ca se asteapta la un crack sau bypass.

#8
5m3ch3ra5uu

5m3ch3ra5uu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 16.01.2014
Multumesc de raspunsuri.. Asta este problema . Eu am fost acasa, unde aveam wi-fi, am instalat jocul, totul era bine. Cand am ajuns aici , a mers sa intru pe cont, dar cand dau sa intru si pe caracter primesc eroarea asta.. Intelegeti ce spun ?

Pentru toti disperati de post-uri " Sempiternal "  , caruia doresc sa ii amintesc ca "sa gandit" , se scrie defapt " s-a gandit" , am urcat pe imageshack o imagine cu eroarea.. poate va ajuta..   https://imageshack.com/i/mh3m3ej

Edited by 5m3ch3ra5uu, 16 January 2014 - 22:22.


#9
Sempiternal

Sempiternal

    // Mastermind \\

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,646
  • Înscris: 05.05.2013

View Post5m3ch3ra5uu, on 16 ianuarie 2014 - 22:18, said:

Multumesc de raspunsuri.. Asta este problema . Eu am fost acasa, unde aveam wi-fi, am instalat jocul, totul era bine. Cand am ajuns aici , a mers sa intru pe cont, dar cand dau sa intru si pe caracter primesc eroarea asta.. Intelegeti ce spun ?

Pentru toti disperati de post-uri " Sempiternal "  , am urcat pe imageshack o imagine cu eroarea.. http://imagizer.imag...90/809/3m3e.jpg
Atat de bine e uploadata de nici nu pot sa o deschid Posted Image .

1100 de postari si 0 puncte, crezi ca fac useless spam Posted Image Posted Image .

Uh uh, 5m3ch3ra5uu... foarte interesant numele.

I'm very sorry but I'm posting from a friend which has a french keyboard on his laptop, is quite difficult for me to write perfect.

Edited by Sempiternal, 16 January 2014 - 22:28.


#10
WindyZ

WindyZ

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,451
  • Înscris: 15.08.2013
Eu am avut lista cu toate erorile posibile si imposibile din metin , din client.
Eu imi tai o vena daca exista eroarea aia...

Cel mai probabil clientul era chinezesc , german , sau cine stie in ce limba si cu gogu translate s-au tradus erorile.... Si din cauza asta poate ala nu a stiut ce sa scrie si a scris asta.. (CEL CARE A TRADUS )

#11
5m3ch3ra5uu

5m3ch3ra5uu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 16.01.2014
Si atunci de ce aseara mergea, si acum  primesc eroarea asta? Asta nu inteleg Posted Image)

Off topic : Sempiternal,  te rog sa nu mai postezi aici ..

Edited by 5m3ch3ra5uu, 16 January 2014 - 22:26.


#12
WindyZ

WindyZ

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,451
  • Înscris: 15.08.2013
Pai poate eroarea aia " There is no disk in the drive . Please insert a disk into Drive D: " e o eroarea ca nu ti-a mers net-u , sau ma rog , sunt zeci de erori de genu care apar si dispar.
Am spus , a fost (poate)  tradus de un inteligent care a tradus cu gogu translate...

#13
5m3ch3ra5uu

5m3ch3ra5uu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 16.01.2014
Bine, bine Posted Image) Explicatia e mai putin folositoare, o solutie ar fi de ajutor Posted Image

Just stop writting here , this is the only thing i want from you Posted Image Thx    "Sempiternal"

Edited by 5m3ch3ra5uu, 16 January 2014 - 22:39.


#14
Sempiternal

Sempiternal

    // Mastermind \\

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,646
  • Înscris: 05.05.2013

View Post5m3ch3ra5uu, on 16 ianuarie 2014 - 22:38, said:

Bine, bine Posted Image) Explicatia e mai putin folositoare, o solutie ar fi de ajutor Posted Image

Just stop writting here , this is the only thing i want from you Posted Image Thx
Well If you have a bare understanding of english you probably get that an online downloadable game it's asking you for a CD.

Which makes exactly 0 sense, try to reinstall it, anyways private servers are usually pretty trashy.

Erore Posted Image .

#15
5m3ch3ra5uu

5m3ch3ra5uu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 16.01.2014
I already tried to reinstall it, but i get the same error. I really dont know what cause me this kind of error.. Really..

#16
Sempiternal

Sempiternal

    // Mastermind \\

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,646
  • Înscris: 05.05.2013

View Post5m3ch3ra5uu, on 16 ianuarie 2014 - 22:45, said:

I already tried to reinstall it, but i get the same error. I really dont know what cause me this kind of error.. Really..
Try to uninstall it, use CCleaner to clear up your DLL files even tough probably it did not created any such files, also you should ask for help on their forums since they made the client and they probably know what it means.

#17
5m3ch3ra5uu

5m3ch3ra5uu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 16.01.2014
Ok Sempiternal, thx for your time. Also i want to add this, this account was taken from a friend cause i wanted to write about my error  , so this is the cause for the name. Thx for your answers. Have a good night :)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate