![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Donatii/Adoptii Caini
Last Updated: Mar 17 2023 10:46, Started by
furbymurby
, May 16 2013 15:12
·
2

Posted 24 May 2014 - 10:16

Felicitari, Slai, pentru catel si sa creasca mare si sanatos! Ai mai avut caine pana acum? Sa-i faci o deparazitare interna si externa si vaccin (nu toate o data!), nu costa mult daca il duci la veterinarul din satul/ comuna respectiva.
in legatura cu adapostul, nu trebuie sa te mire sau sa te supere birocratia pentru ca se incearca un control asupra adoptiilor, ca fiecare cetatean sa fie responsabil pentru animalul adoptat, pentru ca au fost cazuri de oameni ce au "adoptat" de la adapost si apoi le-au dat drumul inapoi pe strada. |
Posted 05 June 2014 - 18:52

Multumesc. Era deparazitat de unde l-am luat, de vaccinat o sa fie vaccinat.
Dupa o noapte dormita la bloc, a doua zi si-a luat in stapanire curtea. De fapt nu e chiar el stapanul inca, momentan e curca-closca, dar si cand o sa creasca... E cuminte, curat, destept, din cati caini am avut, probabil e cel mai inteligent la varsta lui. Nu m-am asteptat, dar nu a scancit deloc, nu a dat semne de suparare ca l-am luat de langa ai lui... La catel nou am facut si cusca noua. ![]() Attached Files |
Posted 13 June 2014 - 16:47

se cauta stapan pt acest catel
are 7 ani, se numeste Rex, e foarte prietenos catelul e in Bucuresti Attached Files |
Posted 13 June 2014 - 21:25

Catelus abandonat pe marginea drumului. Nu are nici macar o saptamana din cate imi pot da eu seama... Nici ochi nu are inca... L-am luat acasa sa il hranesc si sa il feresc de masinile care treceau. L-am botezat Dodo si acuma isi cauta o casuta si o familie iubitoare. Are ciubotele albe si pieptul alb. Este in Iasi si daca ii poti oferi tot ce are nevoie sunt mai mult decat fericit sa il donez!
Attached FilesEdited by HEFE, 13 June 2014 - 21:25. |
Posted 01 August 2014 - 07:23

Donez caine rottweiler original talie medie, foarte cuminte si excelent caine de paza. Se da catre un crescator cu curte si cu caracter puternic. Conditiile o sa le verific personal. Cainele e rasa pura, voada taiata si crescut foarte bine. Nu vreau sa scap de el, ci il dau pt ca plec din tara. Poze pun pe mail-ul celor interesati. Ma gasiti pe yahoo Lngc_marius sau pe facebook Lungoci Marius.
|
Posted 01 August 2014 - 09:05

mar11drg, on 01 august 2014 - 07:23, said:
Donez caine rottweiler original talie medie, foarte cuminte si excelent caine de paza. Se da catre un crescator cu curte si cu caracter puternic. Conditiile o sa le verific personal. Cainele e rasa pura, voada taiata si crescut foarte bine. Nu vreau sa scap de el, ci il dau pt ca plec din tara. Poze pun pe mail-ul celor interesati. |
Posted 01 August 2014 - 11:58

mar11drg, on 01 august 2014 - 07:23, said: Donez caine rottweiler original talie medie, foarte cuminte si excelent caine de paza. Se da catre un crescator cu curte si cu caracter puternic. Conditiile o sa le verific personal. Cainele e rasa pura, voada taiata si crescut foarte bine. Nu vreau sa scap de el, ci il dau pt ca plec din tara. Poze pun pe mail-ul celor interesati. Ma gasiti pe yahoo Lngc_marius sau pe facebook Lungoci Marius. ![]() Edited by the1godfather, 01 August 2014 - 12:00. |
Posted 01 August 2014 - 23:01

Posted 22 August 2014 - 12:41

Johnny este un caine energic si sociabil de aproximativ 2 ani. Stie sa mearga in lesa. Se ofera spre adoptie deparazitat intern si extern, vaccinat, castrat si microcipat. Johnny are in jur de 60 cm inaltime si aproximativ 27 kg in greutate. Daca doriti sa aflati mai multe detalii: [email protected], 0722439919 (Bucuresti, Sector 1)
Attached Files |
Posted 17 September 2014 - 11:10

Va rog din suflet daca este cineva care poate adopta catelusa teckel din imagini un . Este abandonata si am gasit o in fata blocului. Este micuta, foarte speriata si frumoasa foc. Iarna se apropie si cu siguranta nu va supravietui. Sunt dispusa pentru viitoarea familie sa platesc vaccine, deparazitari, cip, etc. Va multumesc mult. Tel. 0720016001
Attached Files |
|
Posted 17 September 2014 - 11:51

E superba catelusa dar nu e teckel, are labutele prea mari si inca va creste. Cred ca e un frumos metis de Viszla. Bafta la adoptie, trebuie neaparat gasit un stapan pana da frigul fiindca nu va rezista la temperaturi prea scazute. Cam asa arata un pui de Viszla
Attached FilesEdited by Freddy12, 17 September 2014 - 12:06. |
Posted 17 September 2014 - 12:44

Orice ar fi in primul rand este un sufletel, Sper din suflet sa reusesc sa o adopte cineva. este adorabila
|
Posted 04 November 2014 - 20:58

Aseara am fost calcat de hoti! Am nevoie de un caine talie medie-mare,de preferat varsta sa fie maxim 18 luni.Zona Bucuresti-Ilfov!
|
Posted 12 November 2014 - 09:13

BUCURESTI. Caut foster pentru 3 cateluse, puiuti de 3 luni, deparazitate, vaccinate, cuminti si curate. Au fost salvate de pe strada acum 3 săptămâni si au fost ținute in carantina pana acum la veterinar. Va rog mesaj sau la 0745927816! https://www.facebook...57452059&type=3
|
|
Posted 11 January 2015 - 00:47

Ela211 daca mai e valabil trimite mi tr rog un mail pe [email protected] am pierdut eu un caine in zona aia. Metis rottweiler
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users