![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Croaziera Fiordurile Norvegiei sau Capitalele Baltice
Last Updated: Jul 09 2013 07:17, Started by
vetrisoaia
, Jul 02 2013 19:04
·
0

Posted 02 July 2013 - 19:04

A fost cineva in una din aceste croaziere si poate povesti despre asta? Intentionez sa merg intr-o croaziera si una din acestea ar fi cel mai la indemana pentru ca locuiesc destul de aproape de Kiel...
|
Posted 02 July 2013 - 20:13

Inca nu am am fost in fiorurile norvegiene, dar ce am vazut pe Travel, jur ca mi-ar placea sa o fac.
Anul trecut m-am "aruncat' din Helsinki cu feribotul de dimineata pana seara in Estonia si am vizita cateva ore Talinul. A fost interesant, desi in nici 7 ore, ce parere sa iti faci/ Concluzia si sugestia mea. Croaziera prin fiorduri daca urla Jules Verne in tine.. Daca esti shoping/man, tarile baltice.. Oricum ambele inseamna turism. HAVE FUN si VREME buna si insotitori OK Edited by Prien, 02 July 2013 - 20:14. |
Posted 02 July 2013 - 21:45

Ooo, esti aproape de Puttgarden, iei feribotul, cu Scandinavia si imediat ai ajuns in danemarca
![]() |
Posted 04 July 2013 - 11:18

@Prien: speram sa le facem pe amandoua in urmatorii 2 ani... sau poate chiar la anu, cine stie...
@mercur68: suntem f aproape de Flensburg, si muncim in danemarca ![]() @Quantum: 5000 ron, dar si asa e mult ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users