Rent a car in Portugalia (Lisabona)
Last Updated: Aug 28 2013 11:01, Started by
idneo
, Jun 09 2013 16:29
·
0

Posted 09 June 2013 - 16:29

Salutare,
Cu acordul gazdei ,propun sa deschidem un thread nou referitor la acest subiect in care sa impatim si sa centralizam impresii legate de inchirierea masinilor in Lisabona si de ce nu si in alte orase din Portugalia . Am citit tot felul de intamplari nefericite ale unor turisti ce au apelat la firme chiar si celebre in domeniul inchirierilor auto. Voi cu ce ati mers, ce "surprize" ati intampinat ? multumesc, |
Posted 27 August 2013 - 19:28

In perioada 25 Jul 2013 - 1Aug 2013 am fost in Lisabona. Am inchiriat pentru 3 zile un Chevrolet Spark cu 35E/zi de la Rupauto.
Primirea/ predarea a avut loc in parcarea hotelului in care am stat. Am fost multumit de serviciilor lor. www.rupauto.pt Edited by torres_23, 27 August 2013 - 19:29. |
Posted 28 August 2013 - 11:01

Salutare, Cu acordul gazdei ,propun sa deschidem un thread nou referitor la acest subiect in care sa impatim si sa centralizam impresii legate de inchirierea masinilor in Lisabona si de ce nu si in alte orase din Portugalia . Am citit tot felul de intamplari nefericite ale unor turisti ce au apelat la firme chiar si celebre in domeniul inchirierilor auto. Voi cu ce ati mers, ce "surprize" ati intampinat ? multumesc, Ca de obicei de cand am prins si gustul explorarilor cu masina, eu inchiriez de la AVIS pentru ca nu cer depozit, au preturi rezonabile si masini foarte bune. Anul trecut in septembrie am inchiriat un Mitsubishi Colt in Lisabona, pentru 4 zile, si l-am predat in aeroportul Faro. Totul ok, numai sa ai grija sa nu uiti de plata taxelor de autostrada in caz ca mergi in sudul Portugaliei! Nu au ghisee, ci camere deasupra drumului si este preferabil ca la inchirierea masinii sa faci si o deschidere de card pentru ca banii de taxe sa-ti fie luati automat, altfel trebuie sa alergi aiurea la iesirea din autostrada..... Noi nu am stiut de chestia asta si am avut noroc ca cei de la AVIS ne-au intrebat daca vrem sa platim cu cardul cu care am platit rezervarea. Masina a fost foarte ok, kilometraj mic, totul functional, nu am avut nici o problema. Nu mai stiu pretul, dar cu cat mai multe zile ai, cu atat scade pretul pe zi. Edited by fly_dream, 28 August 2013 - 11:02. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users