Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Cremă pt prăjituri
Last Updated: Dec 30 2012 12:04, Started by
Adelina-Selaru
, Dec 28 2012 18:25
·
0
#1
Posted 28 December 2012 - 18:25
Seara bună! Vreau și eu să fac o prăjiturică, și cum sunt la început mi-am cumpărat niște cremă instant de la Dr Oetker,de vanilie și de cacao, am mai folosit-o, mă gândesc însă să adaug la cea de vanilie niște ananas sau portocală tocate mărunt și la cea de cacao niște nuca (sunt 2 prăjituri separate, de vanilie și cacao). Ar fi o idee bună? Vreau să fac și o glazură din ciocolată de menaj și puțin ulei, însă nu știu cam câtă ciocolată să folosesc pentru cele doua prăjituri (fiecare e aprox cât o coală A4). Mersi anticipat!
|
#2
Posted 28 December 2012 - 18:41
Nu stiu cata ciocolata de menaj poti folosi, dar am alt sfat: sa scurgi bine zeama din fructe, le tai si le lasi la scurs in strecuratoare pt ca zeama aia `taie` crema.
Topeste si tu initial o bucata de cioco si vezi pe ce suprafata o poti intinde, apoi poti ajusta cantitatea in functie de ce ti-a iesit. Succes! PS> nu ma pricep la prajituri, doar la mancare gatita |
#3
Posted 30 December 2012 - 12:04
De ce ai cumparat chimicale si nu ai facut tu crema? E mult mai buna si e foarte simplu. La fel faceti si cu asa zisa frisca. Cumparati toate porcariile de chimicale iar cea adevarata( cat de cat) sta pe rafturi si nu o baga nimeni in seama.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users