Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
De unde cumpărăm vin adevărat?
Last Updated: Jun 03 2024 17:16, Started by
Digix
, Mar 09 2012 19:53
·
91
#4303
Posted 30 March 2017 - 14:49
In general persoanele conservatoare nu agreaza acest tip de dop metalic filetat- screw cap
- dispare romantismul desfacerii unei sticie de vin - dopul de pluta reprezinta autenticitatea vinului (desi si astea sunt pe calitati) - inviti o gacica si incepi sa desurubezi sticla, e aiurea Parti bune: Nu necesita tirbuson (am stricat o gramada, plus era sa fac o hernie de disc). Poate fi luat si in drumetii ca se desface usor. Nu exista defect de dop, adica vinul nu se strica si nu are gust si miros de carton umed. De aceea cunoscatorii cand desfac o sticla de vin miros dopul. P.S. prefer pluta chiar daca dau de un vin stricat. Portugalia este principalul furnizor de dopuri de pluta. Arborele de pluta creste doar in Portugalia, sudul Spaniei, Corsica si in africa; tunisia, algeria, maroc. Mai exista dop de elastomeri adica un fel de cauciu plastifiat cum au cei de la Domeniile Anastasia. Vinul , la fel, nu se strica ca la pluta. Dezavantaj este ca nu poate fi dopul pus la loc in sticla ca este prea mare. Edited by cristian_e, 30 March 2017 - 14:50. |
#4304
Posted 30 March 2017 - 21:35
Am gustat iar Pelinul. Cu toata prietenia o spun celor care au baut in ultimele luni si il laudau pe aici, ca e amar. Nu mai cumpar
|
#4307
Posted 31 March 2017 - 11:55
bai, an auzit ca e goodwine si n-am nici o invitatie
si imi place la salonul lor de VIP |
#4308
Posted 31 March 2017 - 16:46
Fost-am la vinvest, dezgustat tot ce am prins, la limita să țin telefonul, cumpărat sample, sunt mangă, vb mai încolo, etc.
PHOTO_20170331_173915.jpg 70.31K
43 downloads
Surprins? DA, plăcut! |
#4312
Posted 31 March 2017 - 20:09
Sa ai grija.
Azi mi-am dat seama că nu mai am 20 ani, ci 47. |
|
#4314
Posted 01 April 2017 - 08:11
#4315
Posted 01 April 2017 - 23:12
In seara asta, spre ghinionul meu am baut: Muscat Ottonel sec, Domeniile Urlati si Chateau Vartely - Sauvignon Blanc. Aproape dezgustatoare.
Singurul vin ok: Feteasca Alba, S.E.R.V.E. - Vinul Cavalerului. Trist peisaj. |
#4316
Posted 02 April 2017 - 20:43
Eu am baut o Zghihara de Husi - "Povestesti", sec, produs de vinurideaveresti, pret 10 lei, 12,5% alcool, an 2014...bun la banii astia...
Capitolul 2 a fost o Sarba din gama "Livia" de la Crama Garboiu, sec, 13,5% alcool, an 2016, pret 20 de lei...bun si asta (de remarcat dopul cu filet de care s-a scris mai sus) Attached FilesEdited by cristian_e, 02 April 2017 - 20:44. |
#4317
Posted 03 April 2017 - 07:54
Sarba mai produc si cei de la Senator wine, in gama Monser precum si cei de la Casa Panciu. Ambele sub cea de la Garboiu, dar sunt mai ieftine.
|
|
#4318
Posted 03 April 2017 - 22:12
Mustoasa de Maderat de la Balla Geza a baut cineva?
Edited by Hitmaker, 03 April 2017 - 22:12. |
#4319
Posted 04 April 2017 - 08:12
E buna, dar vezi sa fie proaspata.
Intr-un timp aveau si Recas la gama Cocosul dintre vii, acum au doar Cadarca-spumant roze. Mustoasa de Maderat mai fac si Cramele Pancota-jud. Arad https://ro-ro.facebo...74347956056327/ Attached FilesEdited by cristian_e, 04 April 2017 - 08:18. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users