Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Golf IV sau Mini Cooper R50

Cum sa trec peste prima mea relat...

Schema amplificator Awaline - ILX...
 This app can not run on pc

Caut apartament cu 3 camere Pta R...

Emisiuni pentru tineri in Romania...

Reviste pentru tineri in Romania ...
 Achizitie televizor Philips 43PUS...

Cum se numesc aceste mici parti d...

Foișor dimensiune stalpi

Tipele care te baga in seama, dar...
 S10e se incinge si cu baterie sch...

Alimente care pot sa fie depozita...

Winamp 2022

Curs electrician - cat este de ne...
 

The Film Machine (avi to DVD)

- - - - -
  • Please log in to reply
342 replies to this topic

#37
Ageamiu

Ageamiu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,916
  • Înscris: 05.10.2003
Ai tot ce-ti trebuie, cum ar fi XP pe NTFS ? Masina are si ea, acolo, cel putin 1 GHz ?
Daca ai totul, merge o reinstalare de TFM. El instaleaza AviSynth 2.5.6 si n-ar avea de ce sa mai apara probleme. N-am mai vazut eroarea pe care ai prezentat-o, dar parca miroase a ce ziceam mai sus...

#38
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005
La dvd-uri din cate stiu suntul trebuie sa fie in 48k. Daca cumva ai transferat materialul de pe camera cu sunetul in 32k poti sa incarci avi-ul respectiv in orice soft de prelucrare audio si ii dai un resample la 48k. Abia apoi te apuci sa-l faci cu ce vrei tu ca sa-l pui pe dvd. ;)

#39
box2005

box2005

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 05.10.2005

marca_inregistrata, on Oct 7 2005, 22:14, said:

salutare oameni buni , am incercat sa fac si eu un dvd cu film machine
dar dupa cateva ore mi-a iesit un film de 550 mega (intradevar in directorul VIDEO_TS) dar care are o eroare rosie sus  ceva legat de AviSynth,
imi pare rau ca am sters filmul ca asa va aratam si eroarea
stie cineva ce s-a intamplat ? are idee ...
va multumesc pentru un eventual raspun
toate cele bune .

<{POST_SNAPBACK}>

Am intilnit si eu chestia asta dar cred ca e de la filmul avi pe care ai dorit sa-l transformi.repet:si eu intalnesc eroarea asta n felul urmator:dupa ce termina de transformat dau drumul la film merge normal la inceput,si dupa cateva min. ecranul este negru si un mesaj sus, rosu spune ceva despre o eroare .Chestia asta se intampla o data la cateva zeci de filme transformate;deci nu ma supara prea mult !Nu folosesc versiuni beta niciodata.(deocamdata folosesc TFM 1.4 )si consider ca e pierdere de timp sa fac dvd.Imaginea e foarte buna la (s)vcdi.Rar cand fac  dvd  folosesc winavivideoconverter6.3 care face dvd-uri bune si in timp rapid 40-50min(depinde si de pc-ul tau)

#40
box2005

box2005

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 05.10.2005

Ageamiu, on Sep 26 2005, 22:46, said:

Cum eu sunt nebunul care a aruncat piatra in lac, să va spun si concluzia: la mine, TheFilmMachine, 1.5.0.11 beta, adica ce-i mai nou, face niste fetze verzi de te-ngrozesti. Culmea e ca are o setare: ''Switch UV if the faces are green'' (ma rog, cam asa ceva).
Am setat-o si au o culoare... Asa ca, la mine, nu se poate folosi. Pacat, ca, sub asta, mergea si D2SRoBa.

<{POST_SNAPBACK}>

in momentul cand dai:``make vcd``si apare un mesaj de genul:``filmul este dvx(nu mai stiu de care) doriti sa-l transform in dvx(nu mai stiu care) ``trebuie sa bifezi USE SWAP IF THE PEOPLE IN THE OTPUT HAVE BLUE FACES.
Doar in acest caz trebuie bifata!!! Altfel vei avea niste actori cu pielea albastra nu verde.

#41
Ageamiu

Ageamiu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,916
  • Înscris: 05.10.2003
Multumesc mult, box2005, informatia e foarte pretioasa ! Pur si simplu il rugam pe Mtz s-o bage in ghid, daca e adevarata. Habar n-aveam ce e cu aia si mult m-a chinuit. Ce mare lucru ar fi daca flacaii astia minunati, care fac asemenea softuri, ar scrie si un mic, micut, ghid...

#42
Ageamiu

Ageamiu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,916
  • Înscris: 05.10.2003
OBSERVATII FOARTE IMPORTANTE:
Am facut noaptea trecuta un DVD dupa captura. Filmul are 1:51:43.
Dimineata, am gasit un DVD de 2.5 GB (in loc de 4.38) si cu sunetul gajait.
Masuri de luat:
1. Mergeti in C:\Program Files\TheFilmMachine\CCEFront si deschideti ccefront.exe !
Asta e ca in ghid, dar acolo nu se vorbeste despre tab-ul RoBa.
Acolo, sub ''Sizing pass mode'' era setat default ''0-no sizing pass''. De aici vine dimensiunea mult mai mica. Setarea corecta (pe toata viata) e 5-Encode if undersize or Q>limit, transcode if oversize''
Asta pune ROBa in serviciul pentru care a fost creat si anume sa puna OPV pentru CCE si sa asigure dimensiunea finala perfecta. E setarea care apare, mai putin ascunsa, si in D2SRoBa.  
Pentru ca ageamiii mei sa stie, il rugam pe Mtz sa fie bun si sa faca sublinierea asta in ghid !
2. Pentru sunet, am gasit pe forumul lui TFM: ca sa fie bun, trebuie dat Disable la ffdshow, Audio Decoder Filter.
N-am verificat inca, va fac doar semnalarea. Daca e adevarat... ne-am scos !
Desi ne aflam pe un thread TFM, va marturisesc si ca l-am pus imediat la refacut cu DVD2SVCD - metoda ''Ageamiu'', prezentata pe threadul dedicat - si a iesit Dumnezeieste. Sa nu dam cu piciorul la D2S si sa-l respectam si pe TFM !
Ageamii din tot IT-ul uniti-va !

#43
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Am o rugaminte pentru cand mai ai timp de experiente pentru punctul 1 cu acelasi film: incearca sa maresti doar "sample percent".
Pentru ca din cate tin eu minte, daca bifezi optiunea 5 iti mai face un pas de recodare si atunci nu prea mai are rost OPV.
Si vezi poate Tylo intre timp recomanda alte setari pentru CCEFront.

enjoy,
Mtz

#44
Ageamiu

Ageamiu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,916
  • Înscris: 05.10.2003
Imi pare tare rau ca am aruncat captura respectiva pentru ca ocupa HDD, dar sigur voi experimenta cu altele.
Foarte adevarat ca mai face un pass, dar mi-am facut urmatorul calcul: daca Tylo nu exista, eu encodam in 2 pasi, adica CCE facea 3 treceri egale cam cu 80% RT.
Un film de 2 ore il facea în 4.5 ore. Cu setarea asta, sunt 2 treceri si vreo 15 min in care se zbate sa gaseasca Q-ul. Tot castig vreo 2 ore. Tylo ne promite de vreo 3 saptamani ca vine cu noua Roba. Oricum, mai e mult de lucru la ea.
Deabia astept sa incerc cu ''sample percent'' majorat !

#45
box2005

box2005

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 05.10.2005

View PostAgeamiu, on Oct 13 2005, 02:55, said:

Imi pare tare rau ca am aruncat captura respectiva pentru ca ocupa HDD, dar sigur voi experimenta cu altele.
Foarte adevarat ca mai face un pass, dar mi-am facut urmatorul calcul: daca Tylo nu exista, eu encodam in 2 pasi, adica CCE facea 3 treceri egale cam cu 80% RT.
Un film de 2 ore il facea în 4.5 ore. Cu setarea asta, sunt 2 treceri si vreo 15 min in care se zbate sa gaseasca Q-ul. Tot castig vreo 2 ore. Tylo ne promite de vreo 3 saptamani ca vine cu noua Roba. Oricum, mai e mult de lucru la ea.
Deabia astept sa incerc cu ''sample percent'' majorat !
sal Ageamiu`.Cu ce versiune ai facut dvd-ul ala:cu beta?a iesit un un dvd cu audio si video_ts,cu VOB-uri?sau un mpeg de 2,...giga?
La vers. beta nu are butonul de meniu .Cand faci un dvd cu TFM (versiunea 1.4 pana apare 1.5)daca nu bifezi si butonul de meniu nu iese decat un fisier mpeg de dimensiune mai mica decat un dvd normal.AUDIO si VIDEO_TS (cu vob-uri cu tot) gata de pus pe disc ,face numai bifand MENU!!!
Si oricum de cand lucrez cu TFM am ajuns la concluzia ca e foarte incet la dvd.E SUPER PTR VCD-URI CU SUBTITRARE .LA DVD DUREAZASI 5-6-7 ORE.(intel p 4 .proc 2,8  ,512ddram)la vcd in jur 25min si supercalitate!!!Ma surprinde acest WINAVIVIDEOCONVERTER 6.3 ; face un dvd in 40-45 min gata de ars pe disc si e calitate buna.la vcd, film avi de 2 ore il face si pe un cd,e drept ca mai slab calitativ dar unii il prefera.(timpul e foarte scurt indiferent de nr de cd).totusi raman fidel calitatii lui TFM,care acum lucreaza credincios la un film avi to vcd.

#46
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Cum bagi subtitrarea pe film cu WinAvi Video Converter?

enjoy,
Mtz

#47
viktoras

viktoras

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 211
  • Înscris: 31.08.2005
Din cate imi aduc aminte cu WinAvi Video Converter trebuie sa ai instalat Direct VobSub si se lanseaza subtitrarea automat.Acelasi lucru e valabil si la Cucusoft AVI to VCD/DVD care a ajuns la v.7.02
Si cu Mainconcept MPEG Encoder se poate face conversia in VCD/DVD cu sub. permanenta numai ca aici trebuie sa ai insalat numai si numai FFDShow INSTALAT,nici un alt codec nu mai trebuie instalat.Avantajul ar fi ca poti pune la convertit mai multe filme.
Apropo, Mainconcept MPEG Encoder a ajuns la versiunea 1.5.0.
Mai e si VSO DivXToDVD care lucra foarte rapid in versiunea free.N-am testat noua versiune,la care porti adauga si subtitrarea,care nu mai e free.

#48
box2005

box2005

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 05.10.2005

View PostMtz, on Oct 14 2005, 05:32, said:

Cum bagi subtitrarea pe film cu WinAvi Video Converter?

enjoy,
Mtz
Subtitrarea intra  automat dar trebuie setat la d.vobsub ``central european``.Altfel la vizionarea pe un dvd player, randul 2 din subtitrare nu prea se vede. Am facut astazi un dvd cu el (in 38min).in dvd player-ul meu (pixell view)se vede super bine la inceput si apoi numai in pauze merge.se opreste intruna.la un prieten pe panasonic merge super.in schimb dvd lucrat cu TFM nu face nici o problema ca dealtfel si vcd-urile. Vcd-ul facut cu TFM ruleaza bine pe orice dvd player iar cele facute cu winavi videoconverter la multi prieteni nu merg bine.(si sunt de ``firma``.Am ajuns la concluzia ca mai bune sunt aparatele ieftine care ``mesteca tot`` decat cele cu renume .

#49
Ageamiu

Ageamiu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,916
  • Înscris: 05.10.2003
Da, am lucrat cu beta: 1.5.0.13. Cand ai scris, mi-am amintit ca la 1.4 aveam butonul MENU.
O sa-l pun iar. M-am bucurat ca are si Roba, dar daca imi face probleme de size...
Eu am probleme si la sunet. Gajaie, paraia. Ce sa fie? Imi amintesc ca nu le aveam la 1.4.
Ca sa nu ma-ntrebati de unde provine sunetul, raspund: din captura cu tuner Leadtek Expert si acelasi sunet e perfect scos cu VDM si prelucrat separat cu BeSweet. Dupa muxing da un DVD aproape perfect, sunetul fiind decalat cam cu 250 milisecunde. Nu e constant, ci progresiv spre final, de aia nu-l pot ''trage'' cu VDM.

#50
box2005

box2005

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 05.10.2005

View PostAgeamiu, on Oct 14 2005, 20:47, said:

Da, am lucrat cu beta: 1.5.0.13. Cand ai scris, mi-am amintit ca la 1.4 aveam butonul MENU.
O sa-l pun iar. M-am bucurat ca are si Roba, dar daca imi face probleme de size...
Eu am probleme si la sunet. Gajaie, paraia. Ce sa fie? Imi amintesc ca nu le aveam la 1.4.
Ca sa nu ma-ntrebati de unde provine sunetul, raspund: din captura cu tuner Leadtek Expert si acelasi sunet e perfect scos cu VDM si prelucrat separat cu BeSweet. Dupa muxing da un DVD aproape perfect, sunetul fiind decalat cam cu 250 milisecunde. Nu e constant, ci progresiv spre final, de aia nu-l pot ''trage'' cu VDM.
chiar acum am luat 1,5 min de film avi am facut dvd cu TFM si a iesit super,fara gajaituri,paraituri.Nu imi explic ce se intampla la tine.Daca descoperi te rog sa imi spui (sunt curios sa aflu care poate sa fie problema)

#51
Ageamiu

Ageamiu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,916
  • Înscris: 05.10.2003
Cu ce-ai lucrat cu 1.4 sau 1.5.0.13 ?

#52
box2005

box2005

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 05.10.2005

View PostAgeamiu, on Oct 15 2005, 01:35, said:

Cu ce-ai lucrat cu 1.4 sau 1.5.0.13 ?
cu TFM 1.4. nu suport (imi fac rau!!!)versiunile beta

#53
Ageamiu

Ageamiu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,916
  • Înscris: 05.10.2003
Cum spuneam, cu 1.4 n-am avut nici eu probleme...

#54
cristian_sen

cristian_sen

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,578
  • Înscris: 21.08.2003
Am increcat  sa fac un dvd ptr un player stand alone cu TFM si QuEnc si  mi-a dat eroarea de mai jos...cum procedez mai departe??? Va rog sa nu radeti,eu unul habar n-am ce inseamna ,poate e ceva simplu pentru voi ...am incercat ambele vesiuni ale TFM,atat 1.4 cat si ultima beta....la fel!
Multumesc

Attached Files


Edited by cristian_sen, 19 October 2005 - 06:53.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate