Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Probleme multiple sau problema un...

Ati manca asa ceva?!

vesnica tencuiala decorativa
 Erori la tastare pe telefon mobil

Intrebare: de ce era mai bine pe ...

Vase adecvate pentru..plita cu in...

Echivalare P6KE200A cu P6KE200
 Materiale de constructii si inter...

Material de studiat:Canepa, mater...

Cum ați ajuns sa lucrați in domen...

Wifi-conectat dar fara internet
 Recomandare service aer condițion...

Trenuri MD in Spania

Care a fost cea mai lunga calator...

Statie de dedurizare
 

Cum pot dezinstala TOATE codecurile?

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
10 replies to this topic

#1
BIGphAntom

BIGphAntom

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,206
  • Înscris: 30.11.2001
MA confrunt cu o problema destul de mare!
Am instalat o serie de codec-uri si nu mai merg bine filmele, si as vrea sa le dezintalez pe TOATE si apoi s-o iau de la capat!
Se poate face asa ceva? cu ce program ...

Am instalat codecurile pt Media player de la M$ (am XP), pachetul cu codec-uri aparut pe SN, care contine "TOATE codec-urile necesare" si tot nu-mi merg toate filmele

Media playeru` se inchide automat cand deschid unele filme, la fel si BSplay, dezinstalat si instalat iar, doar RADlight merge sa deschida filmele buclucase, dar acolo o ia sunetul inaintea imaginilor !

#2
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
hehe, ce nu as da sa pot dezinstala si eu tot la un moment dat...din pacate pt asta folosesc format si ghost
ce vrei tu e un pic ideal, poti sa te duci la control panel, multimedia si la video sa dai disable la majoritatea codecurilor, sa vezi de unde provine conflictul, dar nu le vei putea niciodata scoate la fel ca la inceput decat cu un re-instal de SO, altfel nu era Windows asa un jaf la capitolul manager de fisiere ....
gandeste-te ca unele chestii s-au suprascris iar de alte dll-uri sau cai de acces efectiv "uita" (nu-si noteaza nicaieri), daca nu ii reuseste ceva aborteaza orice proces de copiere/stergere lasand "alandala" toate celelalte fisiere cum au cazut la setup,  ba de multe ori te intreaba ceva si indiferent cum raspunzi el tot de capul lui (aiurea) procedeaza
si asta e regula generala la orice soft instalat/dezinstalat, nu numai la codecuri video

#3
BIGphAntom

BIGphAntom

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,206
  • Înscris: 30.11.2001
ok, am inteles, o eventuala solutie exista totusi?
Nu prea am chef sa sterg inca XP!

#4
Crash

Crash

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,066
  • Înscris: 27.08.2002
:) :) :) :) :)
de un format c: /s/q ce zici???
trebuia sa te gandeshti cand ai bagat la greu codecuri
probezi odata vezi care tzi se pare ca merge mai bine shi pe ala il foloseshti

#5
BIGphAntom

BIGphAntom

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,206
  • Înscris: 30.11.2001
de format NU am chef sa aud (eu cu manutza mea sa dau format, dupa ce m-am chinuit sa pun la punct tot sistemu`)

Am gasit 2 solutii:
1. Ma uit de pe linux
2. Merg la un prieten

Decat formatu`, care e "programat" de craciun! - poate o sa apara paan atunci un soft care imi va rezolva problema :)

#6
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
incearca sa folosesti norton ghost, un program care-ti "cloneaza" partitia cu windows, cu configuratia si setarile de la un anumit moment (inainte de a instala tot ce-ti trece prin cap pe partea de codecuri video, de pilda) si intregul format/reinstall va fi inlocuit cu 1 min si 30 de secunde de restaurare SO, timp in care te poti uita pe geam ;)

#7
bibicu

bibicu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,341
  • Înscris: 28.11.2001
La ce ti-a trebuit jdemii de codec-uri? Eu folosesc vreo 3 (sau 4?) si vad ORICE film, indiferent de format.

Daca stii cum si de unde sa le stergi/dezinstalezi se poate face FARA reinstalare (numai bobocii fac reinstalare de sistem pentru o chestie asa simpla, MAI ALES pe un W2k/XP... :D :drac: )

Dar daca NU te pricepi BINE la Windows (si dupa ce intrebi se pare ca, din pacate, nu prea) atunci nu te sfatuiesc sa o faci. In caz contrar vei ajunge in situatia de reinstall...

PS. Sfatul cu format bla bla bla e al celor care NU stiu CE inseamna Windows (si in general sistem de operare...). Si care cred ca orice zboara se maninca...  :drac:  :D No offenece pentru cei ce se simt cu musca pe caciula :drac:  :D  :cya:

#8
Crash

Crash

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,066
  • Înscris: 27.08.2002
lolzzzzzz
se pare ca ma simt dar nu cu musca pe caciula ci cu un reply la ce ai spus tu m-ai sus..........potzi sa umbli tu unde vrei shi cum vrei ca rezultatul va fi de genul..........ori nu faci nimik shi te consideri noroc ori faci muci tot os-ul shi o rezolvi de tot
asha ca numai da sfaturi dinastea de il trimitzi pe sarakul  om sa-shi mucizeze singur windozele...........il trimitzi la moarte nu altceva
iar daca tu crezi ca shtii tot despre windoze te insheli amarnic .........o sa ai de invatzat o viatza de acum incolo ca de altfel shi aia care l-au facut .........pt ca nici ei nu shtiu ce monstru au creat

#9
bibicu

bibicu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,341
  • Înscris: 28.11.2001
Noroc cun experti ca tine... :D

#10
Crash

Crash

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,066
  • Înscris: 27.08.2002
nu ai decat sa fii ironic(ma doare sufletu` de ce crezi shi vb tu)
shi nici nu m-am laudat ca shtiu tot..........ba chiar recunosc ,ca sunt un pik mai prost  adika ....un pic peste medie......... iar din ce am observat tu crezi ca shtii mai multe........dar una e sa te crezi shi alta sa fiii
mai departe no comment ca deviem de la subiect shi ne apucam de ce le place mai mult unor useri de pe forum.......


P.S: faza intr-un magazin de comp.
clientu`-- domne imi da numai ecrane albastre calcu. asta .... mi-atzi vandut  un calc. defect care cred ca nici nu e nou
eu -imi pare rau softul este de vina..........sistemul nu are nici o problema hardware asha ca nu face obiectul garantziei
clientu`- cum adika domne eu sant programator imi zici mie ca e windousu` de vina
eu-- bun nici o problema (desfac sistemul shi ii arat omului ce are in calculator)dar daca sistemul are problema doar de soft o sa platitzi service.........
clientu`-- nici o problema
reinstalez sistemul mergea brici la care ii spun omului :va costa
10$
clientu`--   aaaaa..........paaaaiiii......laaaaaa.........mineeeeee......nuuuu.....mergeeeea
aaaa.......(pe urma shi-a inghitzit limba ca se facuse de kakao cu atata lume de fatza)

concluzie:multzi vor da de-a impresia ca shtiu tot dar de fapt vb. gura fara ei

#11
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
pentru flame-uri si devieri offtopic coborati la prima statie

scuze BIGphAntom ca ti-au stricat topicul, sper ca ai tras deja o concluzie pana sa se deraieze

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate