Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La mulți ani @A_Stere!

Vrabia a infundat cosul centralei

Lipsa semnal decodor Kaon NA1000B

Recomandare sursa!
 Avanti Delta Vox

20 de miliarde de euro ingropati ...

Costuri PUZ

Varsta Biologica vs Varsta Fizica
 Disjunctor maxilar - lipsa aparit...

Mutare sediu PFA

Recomandare clinica/medic pentru ...

Imbatranire prematura
 Ranjetul la oameni

recomandare AC 2 dormitoare mici

Ce femeie are si zahar si miere

Vas wc care nu inchide
 

Dan Iosif - terorist de frunte al "Revolutiei" Romane

- - - - -
  • Acest subiect este blocat Acest subiect este blocat
41 răspunsuri în acest subiect

#1
BaciulSatelitilor

BaciulSatelitilor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 118
  • Înscris: 25.08.2010
Dan Iosif - terorist de frunte al "Revolutiei" Romane

Am citit zilele trecute niste articole de ziar care descriu fapte de care personal nu am mai auzit niciodata. In ipoteza cind relatarile martorilor sunt adevarate atunci notiunea de Revolutie este aruncata in aer.

Romania Libera citeaza niste declaratii facute la Parchet de un sportiv, Corneliu Stoica, campion internațional la tir-talere din care redau un fragment:  
Citat Corneliu Stoica (referitor la actiunile sale si ale lui Dan Iosif din 22 decembrie 1989)
"În sediul CC m-am întâlnit cu Dan Iosif, care m-a dus într-o cameră la etajul 1 (...) A precizat că va fi război în CC și că pistolul nu îmi este suficient. M-a întrebat dacă vreau armă automată sau de precizie și, în urma alegerii mele, mi-a dat o pușcă semi-automată cu lunetă, calibru 7,62 mm. (...) După aproximativ două ore, am fost anunțat să merg pe balcon (etajul 1, CC al PCR - n.n). Ajuns acolo, am constatat că se trăgea asupra CC-ului dinspre Palat (colțul dinspre Biserica Krețulescu, ultimul etaj). Arăt că se trăgea în rafale scurte (...) fără a lovi oameni sau în ferestre. Se trăgea numai în ziduri. (...) Am văzut că înapoia ferestrelor de unde se trăgea erau trăgători de elită, cu fețele acoperite. I-am făcut semn lui Dan pentru a deschide și eu focul, dar acesta mi-a răspuns negativ, făcându-mi semn că totul este în regulă și, mai târziu, recunoscând că acei oameni erau acolo tocmai pentru a crea panică, fiind instruiți pentru a nu răni pe nimeni. După ce m-a asigurat că nu se va trage asupra noastră, mi-a zis să supraveghez din balcon piața, pentru a nu trage cineva în manifestanți, cu specificația că dacă se întâmplă, să-l împușc pe cel care trage."

Nu stiu care este credibilitatea acestui Corneliu Stoica sau cit de autentice sunt citatele atribuite lui, totusi daca intr-adevar spune adevarul atunci dezvaluirile sale sunt o dovada a existentei unor diversionisti care executau operatiuni total nerevolutionare.
Oricum ai incerca sa explici actiunile de inducere a panicii in demonstranti, prin tragere cu arme automate in ziduri, nu ai cum sa le gasesti justificate, cel putin din perspectiva a ceea ce se stie despre evenimentele din 22 Dec. 1989.

Articolele cu declaratiile lui Corneliu Stoica care descriu o serie de fapte extrem de interesante (citatul de mai sus este doar un fragment) in care ar fi fost implicat acesta:
1) http://www.romaniali...tie-210385.html

2) http://www.romaniali...sif-210417.html

3) http://www.romaniali...lor-210544.html

CV Dan Iosif

Declaratie a poetei Ana Blandiana, martora oculara la plecarea lui Nicolae Ceausescu, de pe cladirea CC, pe 22 Dec. 1989 ora aproximativa 12

“La un moment dat, o basculantă plină cu copii între 10 și 15 ani a trecut prin mulțime, cu riscul de a accidenta pe cineva, și s-a oprit în treptele CC, acolo unde apărea Ceaușescu în ajunul anului nou împreună cu un copil simbolizând noul an. Copiii au coborât din basculantă și au intrat, fără să întâmpine nici o rezistență, în clădire.
Și în următoarele minute au început să apară la geamurile de la etajele succesive, aruncând portrete de-ale lui Ceaușescu, lozinci, steaguri roșii și ajungând în cel mai scurt timp sus pe clădire. Nu pot să spun câte minute a durat.Țin minte că, în clipa în care au ajuns pe acoperiș, am fost mirată cât de mari erau pe lângă ei literele care formau “Partidul Comunist Român”. Nu le ajungeau nici la un sfert din înălțime. În timp ce țopăiau și fluturau steaguri tricolore, i-am văzut deodata alergând cu toții într-o altă parte a acoperișului de unde s-a ridicat un elicopter.
Tot ce povestesc are doi timpi: Sentimentul de atunci de exaltare, când copiii erau gata-gata să îl aresteze pe Ceaușescu, și întrebarea de acum: cine i-a urcat pe copii în basculantă, cine i-a dus acolo, cine i-a lăsat să intre pe ușa principală și cine i-a ajutat să ajungă pe acoperiș.


Sursa: http://www.romaniapr...i-cu-copii.html

Intrebarea ar fi daca poate si altcineva sa confirme evenimentul cu basculanta si revolutionarii de 10-15 ani sau marturiile lui Corneliu Stoica?

Editat de BaciulSatelitilor, 29 decembrie 2010 - 23:39.


#2
ady1981

ady1981

    Numai o minte diabolica mai poate crede in dreptate. in Romania&

  • Grup: Banned
  • Mesaje: 3.466
  • Înscris: 11.11.2009
Dan Iosif nu este singurul terorist. stai sa vezi ca dupa ce crapa matele in iliescu.roman.dinescu.marele regizor al revolutiei. si alti se va descoperi ca au fost teroristi.

Nu este un secret asta.

#3
Lipsum

Lipsum

    Moderator extrem de rău

  • Grup: Moderators
  • Mesaje: 4.722
  • Înscris: 29.01.2008

 BaciulSatelitilor, on 29th December 2010, 23:25, said:

Nu stiu care este credibilitatea acestui Corneliu Stoica sau cit de autentice sunt citatele atribuite lui, totusi daca intr-adevar spune adevarul atunci dezvaluirile sale sunt o dovada a existentei unor diversionisti care executau operatiuni total nerevolutionare.
Buna dimineata!  :roflmaofast: Altceva nou, n-ai?
Dar nu numai in randul populatiei, si in randul armatei s-au strecurat tot felul de alarme false. Ca exemplu, pe 22 Dec, la Comandamentul Marinei Militare, la un post telefonic NOU instalat, a sunat o "batranica" si-a spus cum ca "barci pneumatice de asalt" pline cu teroristi se plimba pe lacul Techirghiol. De unde stia "baba" de asa ceva, e o enigma.
Ca sa nu mai spun de Reataua 246 subordonata direct M.St.M, care aveau in pregatire sabotajul si raspandirea de informatii false in vederea crearii panicii pe teritoriul "vremelnic ocupat".

Editat de Lipsum, 29 decembrie 2010 - 23:50.


#4
BaciulSatelitilor

BaciulSatelitilor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 118
  • Înscris: 25.08.2010
Stiam de generalul Nicolae Militaru ca a chemat securitatea sa apere MAPN de teroristi imaginari dupa care a dat ordine armatei sa traga in securisti deci, in concluzie,  Militaru poate fi considerat un terorist al "Revolutiei".
Marturiile lui Corneliu Stoica ca si ale Anei Blandiana sunt elemente noi neaparute public pina acum in Dec 2010. Cei care zic ca stiau de ele din presa demult mint!

In ceea ce priveste stirile cu o batrinica care a dat telefoane anonime sau mai stiu eu ce individ care l-a adapostit 2 zile pe Nicolae Ceausescu intr-o gluga de coceni sau unul care a plecat cu trenul de la Slatina la Timisoara si s-a intors inconstient intr-o masina frigorifica incarcata cu morti din care in final a reusit sa scape tocmai la Slatina (chiar acasa la el), sigur asemenea stiri circula insa atita timp cit nu exista nume concrete, dovezi cit de cit palpabile nu pot fi luate in consideratie ca adevaruri ci doar ca zvonuri sau relatari ale unor bolnavi psihici.

#5
alexa32

alexa32

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 9.295
  • Înscris: 12.08.2006
Pe 23 decembrie la radio se chema populatia sa apere cladirea radio care era atacata de iranieni.

#6
BaciulSatelitilor

BaciulSatelitilor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 118
  • Înscris: 25.08.2010

 alexa32, on 30th December 2010, 01:01, said:

Pe 23 decembrie la radio se chema populatia sa apere cladirea radio care era atacata de iranieni.
Nu am auzit asa ceva, cel putin la televizor. La radio nu am ascultat.
Exista un zvon despre niste teroristi arabi, s-a zis ceva insa vag, fara amanunte. Populatia era pusa in garda.

Si despre Dan Iosif s-a scris mai demult prin ziare ca "impusca tot ce misca in cladirea CC" insa afirmatia nu era sustinuta de nimic.

Poate si acest Corneliu Stoica minte, insa prea da multe amanunte (a se citi cele trei articole din Romania Libera) si sunt fapte care il incrimineaza personal, pentru asa ceva se poate alege cu dosar.

#7
mviorel

mviorel

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 824
  • Înscris: 29.06.2009
Multe lucruri nu se stie si multi sunt prost informatii, la un singur lucru sa fiti atenti numa: cine arata cu degetul in 90 ca is asa si asa si ce rele au facut? (dadeau vina de exemplu pe securisti) ca ei au tras in populatie bla bla cine s-a urcat la balcon in Timisoara si a strigat in gura mare?, pe respectivii nu ia mai intrebat nimeni ce rol au avut ei pana la revolutie si in timpul ei si au aruncat vina pe cine a putut din nou dau exemplu fosta securitate si de ce?pentru ca ei stiau cine is si ce au facut. Si sa fie si mai frumos inca mai suntem condusi de ei, bine mersi. Pana la urma s-a schimbat numa varful piramidei restu a ramas. Dumnezeu sa ii ierte pe cei care au murit pentru a ne oferii noua libertate.
P.S Mai trec vreo 10-20 de ani si dupa aia o sa stie lumea ce a fost, cum a fost daca o sa mai intereseze pe cineva atunci.

#8
BaciulSatelitilor

BaciulSatelitilor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 118
  • Înscris: 25.08.2010
Plata pentru servicii, dupa ce a tras si omorit cel putin un om la Revolutie

Declaratii Corneliu Stoica:
"Se trăgea atât din TVR înspre TAB-uri, cât și invers. Știu că doi militari au fost împușcați de către cei care trăgeau din TVR (...) Am intrat la parterul TVR. Imediat, din vila aflată vizavi s-a deschis foc asupra TVR, am urcat la etaj și am ripostat cu arma cu lunetă pe care o aveam, împușcându-l în gât pe cel aflat în vilă, care trăgea asupra noastră (...)
...
Dan Iosif m-a introdus într-un birou separat în care mi-a dat: 600 de dolari americani, 1.200 mărci germane și 5.000 de lei, spunându-mi că asta este prima de început pentru ceea ce am făcut (...) De asemenea, (...) a precizat că pentru a rămâne trebuie să mă înscriu în Frontul Salvării Naționale. Am refuzat și am plecat acasă, având asupra mea pistolul și legitimația (...)"


Ca ai omorit pe cineva la Revolutie poate trece ca o actiune revolutionara ca ia luat bani pentru asa ceva in mod sigur nu. Corneliu Stoica este de fapt un terorist platit. Atita vreme cit a acceptat banii nu poate fi altceva decit un criminal.

#9
gabicen

gabicen

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 8.889
  • Înscris: 27.06.2006
[quote name='BaciulSatelitilor' post='9242222' date='29th December 2010, 23:25']Dan Iosif - terorist de frunte al "Revolutiei" Romane

Dan Iosif a murit de cancer pulmonar...sa nu ii vorbim de rau pe morti.

"Altii" de pe vremea "aia" de lovitura neocomunista de stat traiesc...inca...nepedepsiti nici de Dumnezu nici de istorie nici penal.

Editat de gabicen, 30 decembrie 2010 - 01:02.


#10
BaciulSatelitilor

BaciulSatelitilor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 118
  • Înscris: 25.08.2010
Faptul ca Dan Iosif a murit intr-un spital din Rusia ma duce la ideea ca a avut legaturi cu KGB-ul. La vremea cind a incetat din viata erau la moda ca si acum tratamente in clinici de la Viena sau din Vest, nicidecum prin Rusia.

Editat de BaciulSatelitilor, 30 decembrie 2010 - 01:08.


#11
flovio

flovio

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 6.386
  • Înscris: 07.07.2010
Copiii aceia reprezentau motivatia neaplicarii uzului de arma pentru paza si garda din CC, intrucat legea si reglamentele interziceau.
Cei din Dierctia a 5-a stiau de ei si ii asteptau. Surpriza a fost cand s-au trezit ca sunt tratati altfel decat cei din armata.

 BaciulSatelitilor, on 30th December 2010, 00:53, said:

Ca ai omorit pe cineva la Revolutie poate trece ca o actiune revolutionara ca ia luat bani pentru asa ceva in mod sigur nu. Corneliu Stoica este de fapt un terorist platit. Atita vreme cit a acceptat banii nu poate fi altceva decit un criminal.

Sa fim seriosi. Pe cine a terorizat? Cum probezi omorul. Actiunea era militara, fiind considerata a fii condusa de armata. La ora aceea, oficial televiziune era inca obiectiv militar.

Editat de flovio, 30 decembrie 2010 - 01:05.


#12
gabicen

gabicen

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 8.889
  • Înscris: 27.06.2006

 BaciulSatelitilor, on 30th December 2010, 00:59, said:

Faptul ca Dan Iosif a murit intr-un spital din Rusia ma duce la ideea ca a avut legaturi cu KGB-ul. La vremea cind a incetat din viata erau la moda ca si acum tratamente in clinici de la Viena sau din Vest, nicidecum prin Rusia.


"Altii" de pe vremea "aia" de lovitura neocomunista de stat traiesc...inca...nepedepsiti nici de Dumnezu nici de istorie nici penal.

Rusia ca si Europa sunt mamele tuturor "ranitilor"...in diverse variante... nu ma refer la aspectul "pur medical".

#13
BaciulSatelitilor

BaciulSatelitilor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 118
  • Înscris: 25.08.2010

 flovio, on 30th December 2010, 02:10, said:

Cum probezi omorul.
Cu marturiile lui Corneliu Stoica.
Daca minte, atita vreme cit declaratiile au fost date la Parchet, Stoica poate fi acuzat de fals in declaratii, deci fapta este tot penala.

#14
BaciulSatelitilor

BaciulSatelitilor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 118
  • Înscris: 25.08.2010
Pe de alta parte, un articol din Gandul (anul 2006 - nu murise inca Dan Iosif) dezvaluie fata de bisnitar a acestuia dupa cum singur Dan Iosif se autocaracterizeaza:

Despre suma-soc din declaratiile sale de avere, Iosif spune ca "recunosc ca i-am dat un imprumut echivalent cu 360.000 de euro lui Marian Iancu". Despre acesti bani - dati in perioada `94 - `95 - Dan Iosif spune ca ii avea dintr-un fond personal. Provenienta banilor zice ca poate sa o demonstreze cu martori. Asta, mai ales ca "pe timpul lui Ceausescu am fost bisnitar si stiu cum mergea treaba". Dan Iosif nu poate insa sa spuna de ce in declaratia de avere din 2004 nu a specificat suma exacta trecand doar 50.000 drept creanta. "Legea nu ma obliga si am scris acolo ce mi-a venit mie. Nu ca mi-e de fereala sau ca-mi e tarseala, dar asa mi-au zis si juristii, asa am avut si eu chef".
Sursa: http://www.gandul.in...ian-ianc-256369

Aceeasi caracterizare "bisnitar" i-o face si Corneliu Stoica:

"Potrivit lui Stoica, după terminarea liceului, Dan Iosif a făcut o școală de subofițeri de Securitate, dar n-a apucat să profeseze pentru că ar fi fost arestat pentru șmen cu valută."

Citat Corneliu Stoica:
"„După ce ne-am așezat pe scările Teatrului Național să bem berea, Dan a început să-mi explice ceea ce îmi spusese din septembrie, după ce a precizat că are nevoie de mine ca luptător (...). Am întrebat la ce vrea să mă folosească și mi-a răspuns că voi sta lângă el. Datorită unei condamnări mai vechi pentru deținere de armament (...), i-am atras atenția că sunt vizat de Securitate. Mi-a spus că știa și că are nevoie de mine începând cu 22 decembrie 1989. După aceea mi-a explicat că echipa lor urmează să-l înlocuiască de la putere pe Nicolae Ceaușescu. Am înțeles că este vorba de o lovitură de stat și i-am spus că totuși Securitatea este foarte puternică. Dan Iosif mi-a spus că nu este nici o problemă deoarece totul este dinainte stabilit și controlat, aspect de care mă voi convinge a doua zi."
...
„Între timp, am remarcat că la aproximativ 20 metri de noi se aflau doi cunoscuți comuni, doi bișnițari, dintre care unul poreclit Sampunică din Floreasca, și un cascador al cărui nume nu mi-l amintesc, fost coleg de serviciu (...). După aproximativ o oră, a mai apărut lângă noi un cunoscut, cascador și bișnițar în zona Athenee Palace (...). Știu că era poreclit Blondu'. (...) Îmi amintesc perfect că purta pistol. Spre deosebire de ceilalți, Blondu' m-a salutat. (...) Am terminat discuția cu Dan Iosif în jurul orei 12.00 și am plecat acasă știind că, la nevoie, mă va contacta telefonic logodnica lui, Marina. Pe drumul spre casă am trecut pe la unchiul meu Mihai Stoica, fost secretar adjunct de Externe al CC-UTC (...), apropiat al lui Nicu Ceaușescu. Și acesta mi-a zis că nu e bine să fiu pe stradă. (...) Pe seară, am fost sunat de Marina, care m-a rugat să merg în centru să văd ce se întâmplă cu Dan Iosif. Am plecat (...) și l-am văzut în Piața Romană, așezat pe construcția din rond, în jurul lui fiind câțiva necunoscuți, mulți cascadori (cunoscuți bișnițari) și multe persoane din lumea interlopă bucureșteană (de ex.: frații Sanadic din Colentina). Am fost văzut de Dan, care mi-a făcut semn să plec, arătând spre scutierii aflați în jurul grupului."

Sursa: http://www.romaniali...sif-210417.html

#15
CristianZ

CristianZ

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 774
  • Înscris: 01.12.2006

 BaciulSatelitilor, on 30th December 2010, 00:53, said:

Plata pentru servicii, dupa ce a tras si omorit cel putin un om la Revolutie

Declaratii Corneliu Stoica:
"Se trăgea atât din TVR înspre TAB-uri, cât și invers. Știu că doi militari au fost împușcați de către cei care trăgeau din TVR (...) Am intrat la parterul TVR. Imediat, din vila aflată vizavi s-a deschis foc asupra TVR, am urcat la etaj și am ripostat cu arma cu lunetă pe care o aveam, împușcându-l în gât pe cel aflat în vilă, care trăgea asupra noastră (...)
...
Dan Iosif m-a introdus într-un birou separat în care mi-a dat: 600 de dolari americani, 1.200 mărci germane și 5.000 de lei, spunându-mi că asta este prima de început pentru ceea ce am făcut (...) De asemenea, (...) a precizat că pentru a rămâne trebuie să mă înscriu în Frontul Salvării Naționale. Am refuzat și am plecat acasă, având asupra mea pistolul și legitimația (...)"


Ca ai omorit pe cineva la Revolutie poate trece ca o actiune revolutionara ca ia luat bani pentru asa ceva in mod sigur nu. Corneliu Stoica este de fapt un terorist platit. Atita vreme cit a acceptat banii nu poate fi altceva decit un criminal.

Apreciez efortul tau de a aduce elemente noi in legatura cu mizeria in care ne-a bagat grupul Iliescu.
Daca a impuscat pe unul care tragea la randul lui si fiind stare asimilabila razboiului nu cred ca poate fi acuzat. Mai ales ca este propria lui declaratie pe care si-o poate retrage oricand.

#16
BaciulSatelitilor

BaciulSatelitilor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 118
  • Înscris: 25.08.2010
Tocmai asta am zis citeva mesaje mai sus. Chiar daca actiunea sa de omorire a unei persoane poate fi considerata revolutionara totusi banii pe care i-a luat pentru actiunile din decembrie 89 il descalifica si il transforma in mercenar, tragator platit care executa niste ordine si nu actiuni din convingeri (politice) personale.

Pe de alta parte este foarte posibil (a se vedea citatul de mai jos) ca Dan Iosif sa-i fi dat banii lui Stoica pentru serviciul efectuat de acesta impreuna cu un soldat de a duce o geanta grea acasa la el. Aici nu putem decit specula insa este foarte plauzibil ca sacosa respectiva sa fi continut bani ai statului sustrasi de Dan Iosif din CC sau alta locatie. Atita vreme cit era asa darnic cu Stoica nu vad de ce Dan Iosif nu ar fi fost mult mai ingaduitor cu el insusi furind banii statului.

„Imediat ce am ajuns la CC, Dan Iosif mi-a luat arma cu lunetă și mi-a dat un pistol, rugându-mă să mă duc la el acasă și să-i aduc haine. La CC se trăgea din toate direcțiile, în special focul fiind concentrat spre Palat, dar trasoarele în mare parte erau trase în plan vertical. Am plecat acasă la Dan Iosif împreună cu un soldat cu un autoturism Dacia de culoare neagră, fără numere. Când am ajuns acolo, militarul a luat geanta(...) i-a dat-o personal Marinei (logodnica de atunci a lui Dan Iosif), fără a-mi permite să-l ajut. Nu știu ce conținea geanta, dar părea grea (...) Mi-a dat hainele și am plecat. Imediat ce m-am întors, Dan Iosif m-a introdus într-un birou separat în care mi-a dat: 600 de dolari americani, 1.200 mărci germane și 5.000 de lei, spunându-mi că asta este prima de început pentru ceea ce am făcut (...) De asemenea, (...) a precizat că pentru a rămâne trebuie să mă înscriu în Frontul Salvării Naționale. Am refuzat și am plecat acasă, având asupra mea pistolul și legitimația (...)"
Sursa: http://www.romaniali...tie-210385.html

Editat de BaciulSatelitilor, 30 decembrie 2010 - 04:36.


#17
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 33.295
  • Înscris: 21.04.2004
serios, oameni buni, terminati cu aberatiile. oricine poate sa zica orice, asta nu ajunge. de exemplu, eu la revolutie am omorit 10 oameni si am primit 50.000 de dolari. cacat. unde e ala impuscat in git? de unde stim ca a murit, chiar daca a existat cineva impuscat in git? cum se dovedeste existenta banilor? etc etc

revolutia lu peste si misterele ei sint ingropate pentru totdeauna. se poate numai specula despre una sau alta, dar speculatul este numai o laba trista. numai labagiii simt satisfactie speculind

#18
flovio

flovio

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 6.386
  • Înscris: 07.07.2010

 BaciulSatelitilor, on 30th December 2010, 04:11, said:

Tocmai asta am zis citeva mesaje mai sus. Chiar daca actiunea sa de omorire a unei persoane poate fi considerata revolutionara totusi banii pe care i-a luat pentru actiunile din decembrie 89 il descalifica si il transforma in mercenar, tragator platit care executa niste ordine si nu actiuni din convingeri (politice) personale.

Nu se poate proba comiterea niciunei infractiuni. Oricum cele mai multe ar fi prescrise.

Ce vrei sa demonstrezi? Ca a fost o lovitura de stat? Stim.

Editat de flovio, 30 decembrie 2010 - 20:41.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate