Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema token semnatura electron...

Incarcator diy China

Unde au disparut tancurile federa...

RMN Decontat
 Jgheab clasic forma "U"- ...

Reparatie plafoniera LED

Problema PC - se blocheaza sau re...

Notebook HP 840G2 - Upgrade RAM, ...
 Defect ciudat Videorecorder Panas...

lege de reglementare a shrinkflat...

Care este cota parte la succesiun...

Camera auto DVR PNI Voyager S2600...
 Cartelul din Carpati - mafia PNL ...

Trecut: Europa versus S.U.A. la c...

Garantie apartament dezvoltator

Aplicație GPS cu zoom automa...
 

samsung galaxy s vs iphone 4

- - - - -
  • Please log in to reply
282 replies to this topic

#253
haskell444

haskell444

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,032
  • Înscris: 19.12.2010

View Postxxz, on 23rd April 2011, 13:50, said:

Florinbv si mur_ionut, internet tethering-ul ERA cu bani la iphone si asta doar la orange. Dar acum e gratis, asa ca inainte sa dati sfaturi omului, interesati-va. ^_^
A, pai in cazul asta, super. Dar tot nu poti sterge doar o singura intrare din lista de apeluri si tot nu aveti texte reflow in Safari :harhar: Internet-oriented device zici, hmm? :naughty:

#254
xxz

xxz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 455
  • Înscris: 21.01.2010
Daaaa, dar avem jailbreak si puteeeem.  :coolspeak:

#255
haskell444

haskell444

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,032
  • Înscris: 19.12.2010

View Postxxz, on 23rd April 2011, 13:59, said:

Daaaa, dar avem jailbreak si puteeeem.  :coolspeak:
Sa ce? Sa inchideti o convorbire in curs fara sa luati telefonul de la ureche? Da, recunosc, feature-ul asta il are doare iPhone 4 :first:

[ http://walyou.com/wp-content/uploads/2010/07/iphone-4-end-call-antenna-decal-parody-image.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#256
daddy

daddy

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,914
  • Înscris: 08.02.2004
Ehe, pai vedeti? Era nevoie de un jailbreak ca sa puteti multe. Doar asta e cel mai deranjant la acest OS, implicit la iPhone.

View PostPapillon_, on 23rd April 2011, 13:35, said:

Adobe Flash 10.2 a creat probleme si pe Firefox...

Sunt "renumiti" cei de la Adobe pentru producerea unor plugin-uri de calitate. :deadtongue:
Si culmea e ca faceau cele mai bune softuri pentru OS-urile lui Jobs. Dar asa s-a gandit el ca e mai bine fara. Daca asa a gandit omul nu ne putem pune cu mintea lui (geniala dealtfel, fara mistouri).

#257
xxz

xxz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 455
  • Înscris: 21.01.2010
Bine, pe mur_ionut il inteleg ca o da pe mistouri ca de obicei cand nu are ce sa zica, dar tu, daddy, nu stiu de ce te legi tu de jailbreak, ca si la android ca sa il faceti asa "dumnezeiesc" aveti nevoie de root...

#258
daddy

daddy

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,914
  • Înscris: 08.02.2004
Pai nu ma legam. Era o chestie legata de "atat e suficient, imi ajunge, e bun asa cum e etc.". Ei uite ca nu e chiat atat de suficient si de bun fara jailbreak. Ca mai simtiti si voi nevoia "de mai mult". Si nu e nimic rau in asta, ba chiar e foarte bine sa profiti la maxim de tot ce poate un device/un SO.
Eu nu am negat niciodata necesitatea de root la Android doar ca aia nu trebuie facuta crakuind telefonul ci instaland un simplu kernel customizat. Asta e avantajul unui OS open source, ai libertatea de a alege dintr-o multitudine de versiuni ale acelui SO si sa ramai cu cea care ti se potriveste cel mai bine.

#259
haskell444

haskell444

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,032
  • Înscris: 19.12.2010

View Postxxz, on 23rd April 2011, 14:30, said:

Bine, pe mur_ionut il inteleg ca o da pe mistouri ca de obicei cand nu are ce sa zica...
Pai s-a cam zis ce era de zis, lucrurile sunt clare: iPhone e mai bun la materialele din care e facut (dar mai scump de inlocuit ceva, daca-i cazul) dar cu o gramada de lipsuri care afecteaza sau nu user-ul.
Galaxy S e din plastic (dar mai ieftin si mai usor de schimbat cam orice la el) dar fara lipsurile iPhone-ului, practic da user-ului posibilitatea sa aleaga: vrei sa folosesti un card sau nu? Vrei sa-i pui baterie mai mare sau nu? Vrei sa faci x/y/z sau nu? Daca vrei le faci, daca nu, nu, dar functiile sunt acolo, in stand-by.
Vrei exemplu? Radio-ul. Eu il scot din absolut orice firmware (oficial sau nu) pt ca nu ma intereseaza, nua scult radio niciodata. Dar sunt altii care probabil asculta cand merg la munca etc. Pt acei care folosesc functia respectiva, ea este acolo, cum am mai zis, in stand-by.

Eu astept cu interes urmatorul model de iPhone, sa vad ce minusuri au mai scos fata de actualul model, si sa vad cu ce arme se prezinta in fata lui SGS 2.

PS  Recunoaste ca a inchide o convorbire in curs doar atingand cu degetul laterala telefonului e o chestie revolutionara, gandita...

View Postdaddy, on 23rd April 2011, 14:37, said:

Ei uite ca nu e chiat atat de suficient si de bun fara jailbreak.
Nu stiu daca ai avut iPhone (sa-l folosesti ca telefon principal, zi de zi) dar tin sa-ti spun ca mie mi se pare extrem de plictisitot. Pur si simplu il scoti din buzunar, raspunzi la apel si-l bagi la loc. Si cand il conectezi la iTunes si-ti da mesaj ca se poate actualiza, bine, pana atunci, pauza.
Nu tu rom-uri diferite, nu tu customizari, nu tu interfete, nimic... foarte sec.

Mie unul mi s-a luat sa ma tot uit la patratelele vietii, sa le mut din stanga-n dreapta. :D

#260
xxz

xxz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 455
  • Înscris: 21.01.2010
Daddy, uite eu de exemplu nu am jailbreak pentru ca pur si simplu nu am nevoie, ce imi ofera telefonul asa cum este perfect. Si daca am nevoie de vreo aplicatie, mai mult ca sigur o gasesc in appstore. Dar tie ca user, ce ti se pare mai usor sa faci, jailbreak la iphone, sau root la android?
Mur_ionut, eu te cred ca in visele tale umede cu Samsung care bate la popou orice pe lumea asta, pentru simplul fapt ca ai tu Samsung, poate se inchide convorbirea la iPhone, dar la mine, care am iPhone nu se intampla asta. :D Ia, zi-mi si mie daca tot esti asa dispus sa discuti, ce minusuri gasesti tu la SGS tau? Sau e perfect? :lol:

LE: Discutia despre customizarea vizuala de la iphone a mai fost si acum cateva pagini, cand mi-ai aratat tu o tema si un efect de plimbat prin homescreen, iar eu ti-am aratat ca alea sunt si la iPhone. Deci, daddy, plictisitor este pentru mur_ionut pentru ca probabil nu stie sa caute la sectiunea "themes" din Cydia, unde gaseste teme de nu are timp sa le incerce pe toate.
Apropo, Ionut, tu cand scoti Galaxy din buzunar, ce faci cu el, ca la iphone vad ca doar raspunzi si il bagi la loc? :blush:

Edited by xxz, 23 April 2011 - 15:52.


#261
Florinbv

Florinbv

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,800
  • Înscris: 28.05.2006

View Posttkd29, on 23rd April 2011, 14:05, said:

Astea sunt cuvintele mele sau ale tale?  Mai apoi, e diferenta marem intre un UI prietenos si unul prost/greu/aproape deloc customizabil.
Tu incerci sa ma convingi pe mine ca UI de pe iphone care imi place f mult , este prost si greu?

Am trecut de varsta copilariei cand eram atrasa de customizari, acum prefer cat mai simplu si sa isi faca treaba cat mai bine.
Mama ce ui interesant. Ai si foldere iti dai seama? Asta-i revolutie nu alta :) ce poate fii mai practic decat organizarea icoanelor pe categorii in diverse foldere?
Se pare ca ios 4 e revolutionar :) Bai cum transforma marketingul apple o banalitate ca asta, intr-un lucru cu care se mandresc fanaticii apple.

View Postxxz, on 23rd April 2011, 15:50, said:

Florinbv si mur_ionut, internet tethering-ul ERA cu bani la iphone si asta doar la orange. Dar acum e gratis, asa ca inainte sa dati sfaturi omului, interesati-va. ^_^
Te referi la optiunea asta? Eu vad ca tot 4 euro costa.

Edited by Florinbv, 23 April 2011 - 15:56.


#262
haskell444

haskell444

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,032
  • Înscris: 19.12.2010

View Postxxz, on 23rd April 2011, 14:48, said:

Dar tie ca user, ce ti se pare mai usor sa faci, jailbreak la iphone, sau root la android?
Iti raspund eu si iti va raspunde orice user de Android: root-ul. De ce? Pt ca dureaza 3 secunde si nu trebuie rescris rom-ul.

View Postxxz, on 23rd April 2011, 14:48, said:

Mur_ionut, eu te cred ca in visele tale umede cu Samsung care bate la popou orice pe lumea asta, pentru simplul fapt ca ai tu Samsung...
Pt simplul fapt ca eu am Samsung? Man, cand aveam 3G-ul si 3GS-ul mai aveam si HTC HD2, vreo 2 Samsung-uri si vreo 2 Nokia si pt asta tot de Aifoane m-am scapat primele. Ce tot bagi tu la inaintare ca am eu Samsung? Specificatiile sunt acolo, pe foaie, nu le-am pus eu...

Si de Samsung-uri care nu m-au incantat m-am scapat, de ex Omnia 2, sau Samsung Wave. Le-am cumparat, le-am folosit 1 luna si le-am dat.

Baga la cap un lucru: daca pe Galaxy S scria Apple si pe iPhone 4 scria Samsung, alegeam Apple. Sper ca ai prins ideea...

Deocamdata, am mai zis, eu astept sa vad cu ce vine Apple in intampinarea SGS 2-ului, ca deocamdata asta face regulile pe piata, si nu o zic eu, o zic site-urile de specialitate.

View Postxxz, on 23rd April 2011, 14:48, said:

Ia, zi-mi si mie daca tot esti asa dispus sa discuti, ce minusuri gasesti tu la SGS tau? Sau e perfect? :lol:
Minusuri? Bineinteles ca are, ca orice alt telefon. Principalele ar fi legat de materiale, dar iarasi intram in alt domeniu. Daca tie-ti place sticla, altuia ii place plasticul si viceversa.

Sa nu uitam ca pana anul trecut Aifoanele erau din plastic, si existau destule telefoane din metal pe vremea aia. Pt aia eu inca nu am auzit posesor de HD2 sa rada de posesor de 3GS pt ca cel din urma era din plastic. Asta o faceti numai voi, si numai cand ii vb de iPhone 4 vs SGS.

Edited by MUR_I0NUT, 23 April 2011 - 16:12.


#263
xxz

xxz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 455
  • Înscris: 21.01.2010
Florinbv, pe site nu este actualizat, poti sa dai un telefon la Orange sa vezi. In fine...
Ionut, bag la inaintare, pentru ca tu consideri ca SGS era cel mai bun telefon din 2010, si acum SGS 2 este cel mai bun telefon din 2011, chiar acum cateva zile ziceai ca SGS 2 nu o sa aiba rival. Eu cand iti ziceam ca la tine conteaza doar ce e pe foaie, nu conteaza si cum se comporta... Daca Nokia ar scoate dual-core de 2GHZ, ecran de 4,5", 2GB de ram si camera foto de 15MPX, ti-ai lua Nokia? Eu cred ca nu...

#264
haskell444

haskell444

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,032
  • Înscris: 19.12.2010

View Postxxz, on 23rd April 2011, 15:10, said:

Ionut, bag la inaintare, pentru ca tu consideri ca SGS era cel mai bun telefon din 2010, si acum SGS 2 este cel mai bun telefon din 2011, chiar acum cateva zile ziceai ca SGS 2 nu o sa aiba rival.
Pai man, repet, nu o zic eu asta, o zic site-urile de specialitate. Deocamdata standard-ul il impune SGS 2 si toate telefoanele de anul asta (dual-core-uri, cel putin) vor fi comparate cu el. Ai sa vezi, mai vb peste vreo 2-3 luni.

View Postxxz, on 23rd April 2011, 15:10, said:

Daca Nokia ar scoate dual-core de 2GHZ, ecran de 4,5", 2GB de ram si camera foto de 15MPX, ti-ai lua Nokia?
Bineinteles, maine. Fara nici un dubiu. :D  Tu (si altii) asta nu intelegi, ca nu ma intereseaza marca in principiu, dar, drace, cum p__a mea se face ca in ultimii ani tot Samsung iese la inaintare cu tehnologii noi si ridica standard-ul?

Ii vad pe cei de pe topic-ul Nokia ca se bucura ca niste copii mici ca le merg divx-urile direct pe telefon, cu subtitrare, fara nevoie de conversie. Pai eu astea le faceam acum 2 ani pe i8910, culmea si pe un ecran mai mare. ;)  Deci, care e in fata la faza asta, Samsung sau Nokia? Asta ca mic exemplu, sa nu mai vb de altele.

Uite, Samsung a anuntat deja ca la anul va avea in portofoliu telefoane cu procesoare la 2Ghz si probabil 2 Gb de Ram. Bun, deci de-acuma incolo pt firme gen LG, Apple, Nokia, HTC timpul e o cursa contracronometru. Ei stiu ca Samsung nu au anuntat asta fara sa aiba back-up, probabil deja au telefonul respectiv functionabil. La faza asta cine pe cine alearga sa prinda din urma, Samsung pe restul sau restul pe Samsung? :naughty:

Pe de alta parte, la tablete Samsung fuge dupa Apple, eu macar ma bucur ca o fac bine, nu fara cap. Aseara ma uitam la prezentarea iPad 2 si am ras cand am auzit ca zicea Steve Jobs ca iPad 2 este si va fi pt mult timp cea mai subtire tableta din lume. Ai vazut cat a durat, 1 luna, pana sa vina Samsung cu altceva mai bun. :D

#265
tkd29

tkd29

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 5,231
  • Înscris: 01.09.2003

View PostFlorinbv, on 23rd April 2011, 16:53, said:

Mama ce ui interesant. Ai si foldere iti dai seama? Asta-i revolutie nu alta :) ce poate fii mai practic decat organizarea icoanelor pe categorii in diverse foldere?
Se pare ca ios 4 e revolutionar :) Bai cum transforma marketingul apple o banalitate ca asta, intr-un lucru cu care se mandresc fanaticii apple.

Asai ca LG Optimusu tau e mult mai ciumeg ca are android? Cand o sa iti cumperi un telefon de oameni mari sa mai treci pe aici la o discutie.

Te referi la optiunea asta? Eu vad ca tot 4 euro costa.

La Orange si Cosmote este gratuita , la Vodafone nu exista, dar o poti face cu un program din Cydia MyWi.


#266
haskell444

haskell444

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,032
  • Înscris: 19.12.2010
Ce tupeu ai... mai deunazi te tot bagai si tu pe-aici in seama cu prastia aia de Nokia 5800. :lol:

Asa-i cand uita omul de unde a pornit...

#267
654321

654321

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,817
  • Înscris: 12.03.2007

View PostMUR_I0NUT, on 23rd April 2011, 21:28, said:

Ce tupeu ai... mai deunazi te tot bagai si tu pe-aici in seama cu prastia aia de Nokia 5800. :lol:
Da' io poci sa ma bag? :huh:

#268
Florinbv

Florinbv

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,800
  • Înscris: 28.05.2006
@tkd
Asa-i ca doare adevarul? Cand n-ai argumente tot imi bagi placa asta. Ghici ce? Amaratul ala de optimus one ruleaza froyo si te asigur ca stie mai mult decat niste foldere amarate ;)
Data viitoare scuteste-ma de raspunsuri genul celui de mai sus ;)
Sa inteleg ca orange nu si-a actualizat site-ul? Dupa cum vezi optiunea apare pe site la pretul de 4 euro + TVA.

Si ca sa terminam cu figurile astea, eu am ales sa-mi cumpar un telefon cu banu jos si sa pastrez abonamentul pe care il am fara sa-l prelungesc.
Tu ti-ai luat iPhone de la cosmote cu ~aceeasi bani pe care i-am dat eu pe O1 dar platesti un fel de rata lunara la el pe un abonament impus de ei ;)
Deci practic tu ti-ai luat un iPhone in rate ceea ce e cam penibil. Eu am ales sa-mi iau o prastie cu banu jos fara sa fiu legat de vreun contract cu nimeni.
Asa ca hai sa terminam cu aerele astea pe aici, ok?

Edited by Florinbv, 23 April 2011 - 20:43.


#269
haskell444

haskell444

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,032
  • Înscris: 19.12.2010

View Post654321, on 23rd April 2011, 19:35, said:

Da' io poci sa ma bag? :huh:
Sa zicem ca da, de data asta :D Dar promiti ca nu te-ntinzi, ok? :P

#270
tkd29

tkd29

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 5,231
  • Înscris: 01.09.2003

View PostFlorinbv, on 23rd April 2011, 21:36, said:

@tkd
Asa-i ca doare adevarul? Cand n-ai argumente tot imi bagi placa asta. Ghici ce? Amaratul ala de optimus one ruleaza froyo si te asigur ca stie mai mult decat niste foldere amarate ;)
Data viitoare scuteste-ma de raspunsuri genul celui de mai sus ;)
Sa inteleg ca orange nu si-a actualizat site-ul? Dupa cum vezi optiunea apare pe site la pretul de 4 euro + TVA.

Ai intelesfoarte bine, la Orange e free optiunea Si la Cosmote.

Si ca sa terminam cu figurile astea, eu am ales sa-mi cumpar un telefon cu banu jos si sa pastrez abonamentul pe care il am fara sa-l prelungesc.
Tu ti-ai luat iPhone de la cosmote cu ~aceeasi bani pe care i-am dat eu pe O1 dar platesti un fel de rata lunara la el pe un abonament impus de ei ;)
Deci practic tu ti-ai luat un iPhone in rate ceea ce e cam penibil. Eu am ales sa-mi iau o prastie cu banu jos fara sa fiu legat de vreun contract cu nimeni.
Asa ca hai sa terminam cu aerele astea pe aici, ok?

Acum daca nu iti cumperi iphone cu banu jos esti penibil asai? La banii pe care tu i-ai dat pe Optimus eu mi-am luat iphone 4, cool..nu?
La fel de penibil esti si daca pe telefonul tau scrie Asamblat in China in loc de Made in Coreea.
Astea sunt argumente de pustani frustrati care n-au avut bani de iphone.
Da stiu, Optimusu tau e miezu din dodoasca , il face pe iphone la mare arta.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate