![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Traseu Marseille - Monaco (taxe)
Last Updated: Sep 27 2010 19:18, Started by
popovicias
, Sep 23 2010 18:23
·
0

Posted 23 September 2010 - 18:23

Salut,
Voi pleca intr-o scurta vacanta in Franta in Marsilia. Intr-una din zile inchiriez o masina cu care vreau sa ajung pana la Monaco. Voi imparti drumul in 3 etape: 1. Marseille - St. Tropez 2. St. Tropez - Cannes 3. Cannes - Nisa 5. Nisa - Monaco Mi-am facut simularile pe google maps. Am vazut ca se poate lua pe autostrada (partial) sau pe coasta fara autostrada. Intrebarile mele sunt: - merita sa evit autostrada? - care este taxa de autostrada chiar daca o folosesc partial si cum se plateste, unde? conteza ca merg 20 km sau 200? Multumesc Edited by popovicias, 23 September 2010 - 18:24. |
Posted 23 September 2010 - 19:15

Foloseste Viamichelin pentru simulare. Iti va arata costurile reale si chiar si punctele de plata pe autostrazi.
Se plateste in functie de distanta, dar nu poate fi stabilita o regula ca sa-ti faci calcule dinainte. popovicias, on 23rd September 2010, 19:23, said: Voi imparti drumul in 3 etape: 1. Marseille - St. Tropez 2. St. Tropez - Cannes 3. Cannes - Nisa 5. Nisa - Monaco Cei patru evanghelisti erau trei: Luca si Matei! ![]() |
Posted 23 September 2010 - 23:09

In F exista porti de taxare pe autostrada.La intrare iei un ticket iar la iesire de pe autostrada introduci acel tiket intr-un aparat si iti afiseaza costul pe care il poti plati cash,cu cardul sau cu aparate speciale.Pe traseul mentionat de tine exista si puncte de plata intermediare deoarece in interiorul oraselor(de ex. Nisa,Aix en provance) nu se plateste auostrada.
Daca nu ma insel ai de platit in jur de 20E pentru acest traseu.Autostrada costa aprox 10-12centi/km la autoturisme In functie de ore si zile poti prinde aglomertie mare si pe autostrada.Poti alege varianta mai rapida sau varianta mult mai lenta. Personal,daca as avea timp as evita autostrada caci in afara de dealuri nu vezi nimic si vei face minim 6 opriri pentru punctele de taxare Edited by bolo, 23 September 2010 - 23:19. |
Posted 24 September 2010 - 10:00

Posted 27 September 2010 - 19:18

Depinde ce vrei: sa vezi multe locuri sau sa mergi din punctul A in B cat mai rapid. Pe coasta e frumos, dar se merge lent. Eu am fost mai incolo de la Monaco inspre Italia si era jale. 30-40km/h, ambuteiaje, nervi, in unele locuri claxoane, etc. 180km in 5 ore, daca tin bine minte.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users