Bucuresti - Balchik
Last Updated: Aug 11 2010 21:57, Started by
akai_fan68
, Aug 04 2010 08:59
·
0

Posted 04 August 2010 - 08:59

salut. vreau sa plec pana la balchik si ma gandeam la un traseu Bucuresti - Cernavoda - Negru Voda - General Toshevo - Balchik. Stie careva cum este si daca e coada in vama la Negru Voda? Poate imi recomandati un alt traseu. Cu stima!
|
Posted 04 August 2010 - 17:39

nu a fost nimeni recent cu bacul de la calarasi la silistra sa mi spuna si mie cum este? eu nu inteleg... e un bac spre ostrov si unul spre silistra? o fi coada mare spre silistra dimineata pe la 7?. sper sa ma lumineze cineva... cu stima
|
Posted 11 August 2010 - 21:57

[quote name='akai_fan68' date='4th August 2010, 11:59' post='8595212']
salut. vreau sa plec pana la balchik si ma gandeam la un traseu Bucuresti - Cernavoda - Negru Voda - General Toshevo - Balchik. Stie careva cum este si daca e coada in vama la Negru Voda? Poate imi recomandati un alt traseu. Cu stima! cel mai scurt traseu catre balcik este prin calarasi-silistra. la bac in principiu nu se sta mult, traversarea dureaza cam 25 min, si nu cred ca e coada mare la 7 dimineata. am trecut de fiecare data repede cu exceptia sfarsitului minivacantei de 1 mai de anul trecut cand am renuntat sa stau la coada si am luat-o inspre ion corvin parca |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users