![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Pls dati`mi un vot !
Last Updated: Jul 21 2007 20:35, Started by
Lex19
, Jul 16 2005 18:44
·
0

Posted 17 October 2005 - 22:39

acuma isi instaleaza iuzarii cepanelu` meu ... si o sa ineibal antilici protection
si nu o sa mai puteti sa distrugeti da chingdam av stupid ! hahaha , pacat de unele fete de acolo , ca arata cuminiti . nu stiu ele la ce se baga ! dreci` ^_^ |
Posted 13 February 2006 - 03:38

and now ... ladies and gentleman ... see human stupidity at it`s peak :cursing: keanustar : da coariandra: salut.. keanustar : cum ti se pare tie k nu sunt straight keanustar : ? coariandra: dupa cum tii mana keanustar : si cum o tzin? coariandra: cam stramba.. keanustar : pai atunci u de ce n-ai fi lesbi? keanustar : k si u vad k iti lasi sanii in partzi coariandra: pai cine a zis ca eu nu sunt ? coariandra: keanustar : pai eu ce zic keanustar : da' sa fi sigura k eu nu sunt gay coariandra: draga, dar ce te ataci asa...ai incercat-o vreoda-ta cu un baiat ? keanustar : nu si nici n-am de gand pt k mi se pare scarbos keanustar : la fete e altceva coariandra: ei , pana nu o incerci , n-ai cum sa zici ca nu esti gay.. coariandra: eu sunt bi .. keanustar : ba am cum sa zic k nu sunt gay pana incerk k dak incerc o data o sa se cheme k sunt keanustar : pricepi sau e km greu cu ganditul coariandra: e cam greu .. coariandra: oricum .. eu am incercat si cu cainele de la tara .. coariandra: dar nu mi-a placut... keanustar : incerk si cu calul k s-ar putea sa iti plak coariandra: nu t-e ajuta deloc .. nu coopereaza keanustar : coariandra: oricum .. coariandra: cel mai mult imi place in 3-4 ... keanustar : atat de putzin keanustar : si eu kre deja ma gandea la vre-o 20 coariandra: la tine cat e recordu ? keanustar : pai nu stiu k nu mi-am luat guiness-ul de anul asta keanustar : coariandra: pai al tau personal .. coariandra: nu al meu keanustar : eh, acum si cu tine keanustar : ia si intereseaza-te coariandra: cum ? coariandra: scuze...d-abia am scapat de 2 tipi acu vreo 20 de minute coariandra: sunt cam obosita ... keanustar : cu botu, cu ce vrei coariandra: ce sa vreau ? nu prestez oral decat la fete .. coariandra: si la exceptii.. coariandra: aloo ? keanustar has signed back in. (17/07/05 19:39) coariandra: ai plecat ? keanustar : da am plecat keanustar : mah u ori esti baiat ori esti una kre nu e normala deloc coariandra: si ia spune ... tu ce preferine ai ? coariandra: *preferinte .. coariandra: asa mi-a zis si mama inainte sa ma dea afara din casa. .. coariandra: coariandra: hai k vad k nu vrei sa vorbesti ... ma duc in baie cu colega de camera.. coariandra: pa...poate vb mai incolo ... keanustar : bine zis poate coariandra: te-ai speriat ? keanustar : nu coariandra: oricum posibil sa lipsesc cateva zile ... poate vorbesti cu colega.. keanustar : da' pana nu imi dai o poza mai klumea sa ma edific k esti normala nu te cred de nimik din ce zici coariandra: se le gasesc ca le am pe un c coariandra: d coariandra: iti trimit una cu prietena mea daca vrei.. coariandra: momentan sunt la calculatorul ei.. keanustar : bine keanustar : si ia vezi cum gasesti si cu tine coariandra: asta e prietena mea.. coariandra: andra coariandra: The file was not transfered. Please try again later. Thank you. imi pare rau ... iti trimit mai incolo coariandra: eu ma duc in baie , ca e prea cald aici ... pa ... coariandra: mai vorbim keanustar : bine coariandra: pa edit : eu sunt coariandra :naughty: UITATZI LUME BUNA CINE DE CINE FACE MISTO!!! Ma face sa rad! Morala: k sa faci misto de cineva trebuie sa se vada evident k a kzut in plasa si k el crede tot ce ii spui, altfel u esti ala de cazi de prost cum de altfel este si cazul lui SHOBY sau cum i s-o spune pe la tarla lui de oi! avand in vedere post-ul pus de shoby in pagina 12 despre acel log de messenger vreau sa va arat tuturor mesajul pe kre i l-am trimis si vi-l trimit tuturor celor kre nu inteleg d c le mai trebuie putzin creier in plus k sa gandeasca cum trebuie si sa nu se mai compoarte k niste onanisti. NU AI NEVOIE DEKT SA CITESTI SA ITI DAI SEAMA CINE E PROSTU :)) Am avut marea onoare sa gasesc ce ai postat u. hmmm. Presupun k ai primit premiul nobel pt prostie la faza aia! :)) Dak iti aduci aminte era un log in kre u te datea o fata coriandra sau nush cum draq. Dak ai invatza sa citesti eu cred k eu am facut misto de tine si nu tu de mine. Se vede k nu prea te duce creierul ala in kz k exista altceva. Nu ai facut sa te faci de kkt singur punand ala pt k totzi cei kre gandesc isi dau seama cine era persoana de kre se facea misto de fapt. Ia si mai citeste odata ala si lasa de d'astea mai baiatule k zici k acum s-a inventat si pt tine fenomenul numit internet. Nu mai spun in al carui pamant te jucai tu cu doamna mini putza dintre picioare knd eu intram pe internet. Asa k dak te incumeta fantezii de genu sa te dai drept fata du-te si schiba-ti sexul sau vezi k pt cei k tine sunt nenumarate gay club-uri pe lumea asta. Hai ciao si la mai multzi neuroni bai baiatule! |
Posted 13 February 2006 - 08:53

Super obositor scrisul tau... pana in panzele albe de obositor !!! N-am inteles nimic. Stau si ma intreb cateodata : la PC scrieti asa, iar la scoala altfel ?
Mi-e sila ! :puke: |
Posted 13 February 2006 - 09:19

Posted 13 February 2006 - 14:00

cred ca raspunsurile celor dinaintea mea zic totul ...
si oricum, nu io faceam pe "shmecherul" ... faceati voi pe prostii ... ma gandesc ca m-ai stalk-uit de vara asta si ai cautat cu ardoare prin google sa gasesti pe rebelii de pe ghici.ro :death: asta arata ca iti pasa, si arata de asemenea ca te-ai facut de cacao (once again) numai bine edit : am uitat ... poop u sweet, ia d-aci un 10 Edited by shobi, 13 February 2006 - 14:01. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users