![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
placa fundatie
Last Updated: Mar 26 2010 08:46, Started by
raduk
, Mar 26 2010 08:46
·
0

Posted 26 March 2010 - 08:46

Buna ziua , As dori un sfat in legatura cu constructia unei case Am turnat placa si din pacate am eliminat o grinda ( e vorba de cea colorata cu galben in poze) care cred eu era destul de importanta. este vorba de o casa P+1E 100mp pe nivel.Mentionez ca nu am urmat ceea ce era recomandat in proiectul de rezistenta datorita supradimensionarii. Daca aveti idee ce as putea face sa reconsolidez rezistenta in locul unde s-a eliminat grinda. Daca este posibil sa fac o structura metalica interioara?. Mentionez ca la stalpi am folosit fier de 12 si placa are 10cm cu un rand de plasa de 10/10 si calareti etc. Multumesc anticipat. CM Edited by raduk, 26 March 2010 - 08:47. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users