Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Caut medic chirurg

Substante de baza la pastile de r...

Taiere meri gradina

Inginer PNA / CNS ROMATSA
 "DIY" UPS 12V - Scoate cu...

Grafic in excel

Extensie de browser care sa reduc...

Priza smart monitorizare consum e...
 Unde reclam spamul electoral?

Putem avea incredere in Victor Or...

Inel de logodna

Certificat de deces pentru un cet...
 Programare weekend

Profit News scos din grila RCS...

Piulite rare

Sistem rezidential Sigenergy
 

Oferte de RETENȚIE.

* * * * * 2 voturi
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
7715 răspunsuri în acest subiect

#1639
quant

quant

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.915
  • Înscris: 21.02.2004

View Postboringboy, on 26 aprilie 2016 - 19:31, said:

uitati ce am gasit si nu este "la vedere" pe site:
http://www.upc.ro/bucuresti
poate obtineti la retentie

View PostKalman2007, on 26 aprilie 2016 - 20:34, said:

Nu e deloc obligatoriu să iei acel mediabox SD și dacă chiar ți-l bagă pe gât te duci și îl schimbi. Posted Image
Din moment ce acela este precizat clar in oferta, ca fiind parte a ofertei contractuale, nu ceva suplimentar, nu reiese ca te poti duce cu el la casierie si sa ti-l schimbe.
Dar, chiar daca l-ar schimba, la ce ar folosi un mediabox HD in contextul ofertei respective ?
Nu este precizata clar grila, deci le dau o bila neagra pentru neclaritate. Dupa parerea mea in ceea ce priveste grila HD sunt cele 10 programe necodate din Optim HD pe care le receptioneaza oricine, nefiind necesar mediabox HD, plus extrafotbal. Cat priveste HBO eu inteleg ca se ofera HBO in SD. De niciunde nu reiese ca ar oferi HBO 1 HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD.
Concluzia mea este ca acesta oferta este proasta, iar cei care vor retentii nu merita sa se raporteze la asa ceva.

Editat de quant, 27 aprilie 2016 - 05:54.


#1640
Gorilan

Gorilan

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Mesaje: 159
  • Înscris: 29.01.2016
Ai inclus receptor SD in oferta, iar cu 9 lei in plus (59 leio) ai viteze de 500 la net si cu inca x lei/luna, iei si unul sau mai multe DVR HD sau STB HD! Deci 59 + x lei, daca nu vrei oferta standard. Eu aveam la UPC, DVR HD luat in oferta + DVR HD suplimentar cu plata lunara + 2 x STB SD suplimentare, unul in custodie gratuit si unul cu plata lunara.

De fapt, la UPC de cand ii stiu, ofertele pe net si nu numai sunt incomplet documentate. De fapt, chiar daca te duci in punctele de prezenta, niciodata nu ti se va dezvalui oferta completa, fiind indrumat si nu numai subliminal, ci intentionat mincinos, sa achizitionezi ofertele asa cum doresc ei. Apoi, daca mai vrei ceva - absolut sigur ca vei vrea - platesti suplimentar. Nu se poate "negocia"! Dar, unde se poate?!

Absolut toti providerii trateaza clientii similar cu modul de abordare a ratelor salbatice de catre vanatori! Cu momeli galagioase si cu imagini (partial false)!

Important este sa fii atras si "impuscat"/"anesteziat"/"securizat" pentru unul sau doi ani! In acest interval, poti sa te dai si cu "tartita" de pamant ca nici nu te vor mai baga in seama! Vei primi mesaje standard, tip "robot". Doar la terminarea etapei, vei redeveni "important", in vederea atragerii si "impuscarii"/"anestezierii"/"securizarii" tale pentru inca doi ani. Dar asta numai daca vei manifesta interes pentru migrarea la alt provider! Altfel, oferta cat de dezavantajoasa ar fi pentru tine, nu va fi schimbata benevol si cu bun simt de catre provider!

Singurul provider la care am remarcat o ajustare, in sensul benefic pentru client, a fost DIGI/RCS&RDS, care, la scaderea pretului abonamentului DON la 3 EUR pentru clientii noi (in anumite conditii), a aplicat masura si la clientii vechi/existenti/"securizati". Si nu numai in acest caz.

#1641
quant

quant

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.915
  • Înscris: 21.02.2004

View PostGorilan, on 27 aprilie 2016 - 06:16, said:

Ai inclus receptor SD in oferta, iar cu 9 lei in plus (59 leio) ai viteze de 500 la net si cu inca x lei/luna, iei si unul sau mai multe DVR HD sau STB HD! Deci 59 + x lei, daca nu vrei oferta standard.
De acord cu tine, deci 59 ron + inca 5 pe un HD ajungi la 64 ron, dar degeaba ai mediaboxul HD din moment ce practic nu prea te ajuta la mai nimic pe partea de HD !
Ca asa poti sa-i intrebi cat ar mai costa diferenta pentru programele HD din Familia si eventual Maxim, apoi cat ar costa diferenta pentru HBO 1,2,3 HD, cat ar fi si telefonia si ajungem cu pretul in nori.
Pai asa sunt mai bune ofertele de retentie deja discutate unde la 52 ron ai Maxim HD cu Maxpak si 2 echipamente de receptie HD, net si telefonie.

View PostGorilan, on 27 aprilie 2016 - 06:16, said:

De fapt, la UPC de cand ii stiu, ofertele pe net si nu numai sunt incomplet documentate. De fapt, chiar daca te duci in punctele de prezenta, niciodata nu ti se va dezvalui oferta completa, fiind indrumat si nu numai subliminal, ci intentionat mincinos, sa achizitionezi ofertele asa cum doresc ei.
Exact, ei vor profita de abonatii slabi care nu sunt in stare sa adopte pozitii ferme. De aceea trebuie negociat de pe pozitia unei cereri de reziliere.

#1642
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 24.761
  • Înscris: 23.05.2013
N-am mai vazut asa ceva... Ma suna azi o tipa de la retentie UPC. Ii zic cam ce vreau, in principiu 95% ce aveam si inainte, dar la un pret mai bun, eventual o mica modificare.
Imi arunca initial 20lei reducere si ii zic ca se poate mai bine, s-au facut oferte mai bune, si incepe sa-mi explice ca...suntem la retentie, ca in felul asta nu e bine pentru ambele parti, ca pentru ei nu e deloc ca ies in pierdere, ca nu se poate pe 6 luni, ca nu se poate reducere de inca 5 lei, etc. Nu e prima oferta primita de-a lungul anilor, probabil nu s-a uitat in istoric, ca altadata am avut oferte mai bune (raportate la perioada). Ii zic de oferte de pe aici, "aaa...nu m-as lua dupa forumuri", zic ei, care au user oficial si inactiv pe forum.

In orice caz:
1. Abonament identic cu ce am acum, doar cu o noua reducere/oferta, ar fi de la 108 lei la 72lei (36lei reducere).
2. Sau in loc de HBO-HBO Comedy (pachetul meu actual, vechi) sa bag MaxPack si sa coste 85 lei (23lei reducere).

Nu stiu pe care sa o aleg, din MaxPack ma interesa doar HBO HD, nu Cinemax, dar nu cred ca are sens sa dau 13lei in plus pentru MaxPack, cand ma uit din an in paste.

#1643
quant

quant

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.915
  • Înscris: 21.02.2004
@Dd4m4g3 te rog sa ne prezinti detaliat care este pachetul tau actual.

Dupa care putem incepe sa analizam pe baza discutiilor de pe topic. Putem lua ca si repere oferte precum
acesta http://forum.softped...2#entry19029435
si aceasta http://forum.softped...2#entry19116022
sau aceasta http://forum.softped...2#entry19124657

View Postd4m4g3, on 27 aprilie 2016 - 09:19, said:

ii zic ca se poate mai bine, s-au facut oferte mai bune, si incepe sa-mi explice ca...suntem la retentie, ca in felul asta nu e bine pentru ambele parti, ca pentru ei nu e deloc ca ies in pierdere [...] Ii zic de oferte de pe aici, "aaa...nu m-as lua dupa forumuri", zic ei, care au user oficial si inactiv pe forum.
Dar cu ce abureli vine doamna. Ia urgent o cerere de reziliere la casierie plus da-le un feedback in care sa-ti exprimi nemultumirea cu privire la aburelile doamnei, adu si vorba de concurenti, si sa vezi cum o sa te sune urgent cu o oferta ca lumea (vezi cele relatate de colegul Danosul).

Editat de quant, 27 aprilie 2016 - 09:41.


#1644
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 24.761
  • Înscris: 23.05.2013
Sunt abureli pentru ca se face ca nu stiu, ca si cum ar fi prima oara cand fac asta. Si fix asta i-am zis, ca nu e prima oara, "da...corect, stim, dar nu putem oferi asa...". Si dupa aia a mai redus 5 lei. Posted Image

Am abonament Maxim HD, Alo Nelimitat Fix, FiberPower 200, 3 carduri CI+, 1 mediabox HD, Passion si HBO&HBO Comedy. Costul total era de vreo 136lei sau ceva de genul, in mod normal, eu platesc 108lei.
Maxim HD, Alo nelimitat Fix carduri CI si mediabox vreau sa ramana. FiberPower puteam mari la 500 dar nu vreau sa renunt la routerul meu si sa pun routerul lor, asa ca nu mai modific nici asta.

Alte pachete in plus nu ma intereseaza, ExtraFotbal, HBO GO, etc, asadar puteam sa pastrez fix ce am acum - doar cu actualizarea pachetului HBO care acum are 3 canale - si sa coste 72lei.
Sau sa scot pachetul HBO si sa bag MaxPack - si sa coste 85lei. Poate as fi scos si Passion, ca si asa e inutil si ala, dar nu stiu... Sa vedem daca e vreo reducere si fara ala.

#1645
quant

quant

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.915
  • Înscris: 21.02.2004
@d4m4g3   Deci alti colegi au in marja 52-56 Ron Maxim-HD + Maxpak (+Extrafotbal) cu 2 echipamente (fie DVRHD cu CI, sau HD cu CI sau 2CI) si netul de 150-200 cu fantasticul upload de 6.
Tu nu vrei nici extrafotbal, renunti si la Passion ramai si cu acelasi net, atata cu tu ai 2CI in plus fata de media de 2 echipamente pe care le au majoritatea. Atunci un 3play cu Maxim-HD cu Maxpak si 4 echipamente (fara nimic DVR) nu ar avea de ce sa fie mai mult de 60-65 ron. Reaminteste-le ca tu actualmente platesti aberantul pret de 108 ron, deci tu esti cel care iese in pierdere. Gandeste-te, dupa cum au patit si alti colegi, ca ei sunt tentati sa-ti faca o oferta proasta si chiar sa-ti propuna sa ramai pe oferta actuala, fara perioada contractuala. Daca "simt" ca tu nu vrei sa pleci lor chiar le convine sa te mentina in starea actuala fara nici o retentie sau sa te fraiereasca cu o retentie proasta. Depinde de tine sa scapi din capcana.

#1646
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 24.761
  • Înscris: 23.05.2013
@quant - Din linkurile afisate mai sus de tine, abonamentul de 54lei are internet 100Mbps, Alo Nelimitat UPC (nu fix).
Daca ma iau dupa oferta urmatoare, din linkurile de mai sus:
"-   Abonament Digital TV  Maxim HD (117 canale SD – 27 HD)
-   Chirie digital card gratuita(2 carduri)
-   Abonament Maxpack 100% gratuit
-   Abonament Internet Fiber Power 120mbps
-   Modem wifi gratuit
-   Abonament Alo Nelimitat Upc gratuit ( minute nelimitate in UPC)
-   Reducere pachet 25% lifetime"


Nu stiu, parca cam are sens pretul de 72lei (18lei in plus) pentru oferta cu serviciile actuale.
Nu as avea Maxpack, dar as avea internet mai rapid 200Mbps, Nelimitat Fix (care costa 5 lei), inca 1 card si un mediabox (10lei teoretic si astea), Passion si pachetul HBO (bine, asta e inclus in MaxPack, dar tot as avea ceva).
Dupa o alta oferta vazuta, de 54lei, cam la fel. Are MaxPack, dar internet 100Mbps, Nelimitat UPC, cu un card mai putin, fara HBO si Passion.
Am vazut ca viteza internetului schimba mult valoarea abonamentului. Imi oferisera ce am acum, dar cu internet 500Mbps la 105lei. Mult.
Oferta lui Danosul cu Maxpack, 1 card, 1 mediabox si internet 200Mbps la 56lei este pe 2 ani din cate am vazut, ceea ce nu vreau, si tot ar fi mai scump la mine cu telefonie si inca 2 carduri.

Maine ma suna iar, o sa vad fara Passion ce tarife imi ofera. Oricum e o reducere vizibila de la ce am acum, dar daca se poate mai bine, de ce nu.

#1647
quant

quant

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.915
  • Înscris: 21.02.2004
Nu stiu daca intervalul de 100-150-200 M este cel definitoriu; normal ca ei vor face caz si de asta dar sa nu uitam ca uploadul este acealsi si slab (6M). Practic diferenta sesizabila ar fi fata de netul de 500/25, acolo vad un prag. Tu ai in plus fata de altii doar 2 carduri CI in plus (ca unii au mediabox, poate chiar DVRHD si CI). La alti operatori CI are pret de lista 3 ron deci faptul ca UPC a definit alt pret de lista nu trebuie sa te impresionze. Oricum tu ai platit pana acum sume impresionante deci au toate motivele sa-ti acorde reduceri. Si din moment ce tu ai 4 echipamente HD sunt incorecte oferte cu HBO SD. La altii Maxpak+hbogo are pret de lista 13 ron iar la retentie se acorda reducere implicita de 50%. Oricum numai o cerere de reziliere i-ar impresiona.

#1648
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 24.761
  • Înscris: 23.05.2013
Am si Passion, care numai ala e 15 lei. Upload-ul mi-e OK, nu-i problema. Oricum, o sa mai vad, sa vorbesc maine cand ma suna.
Plateam foarte mult deoarece unele lucruri au fost adaugate ulterior, la pret de lista, deci fara reducere.

#1649
cretacic

cretacic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.450
  • Înscris: 04.02.2006
passion e cativa lei de cateva luni deja...

#1650
Gorilan

Gorilan

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Mesaje: 159
  • Înscris: 29.01.2016

View Postquant, on 27 aprilie 2016 - 11:37, said:

... Oricum numai o cerere de reziliere i-ar impresiona.

In cazul meu, nici cererea de reziliere nu i-a prea impresionat. Aveam abonament total de 168 RON pe care doreau sa mi-l mareasca la 171 RON. Cu toate ca am incercat sa contactez un reprezentant de la retentii, nu au dorit sa discute cu mine. Am plasat cererea de reziliere, fara despagubiri din partea mea. Apoi, in cateva zile aveam deja contract si instalat in casa Digi (2 STB, internet GB, 4 telefoane mobile DON + 1 SIM de date). Dupa 15-20 de zile, inainte cu aproximativ 1 saptamana de a deveni rezilierea cu UPC efectiva, am fost contactat de o reprezentanta UPC de la retentii.

Cand I-am spus ca eu consider abuziva cresterea pretului abonamentului cu 3 RON, in conditiile in care la acelasi abonament clientii noi plateau mai putin chiar decat plateam eu inainte de solicitata marire, reprezentanta UPC mi-a spus ca poate renunta la marirea cu 3 lei. Cand am spus ca la DIGI platesc in loc de 168 RON doar 142 RON si am aceleasi servicii + 4 telefoane mobile cu trafic nelimitat si internet + 1 SIM de date, a fost dispusa sa scada si din pretul de 168 de lei, sa ma aduca la oferta DIGI.

Am refuzat, avand deja semnat contractul cu DIGI pentru 1 an.

#1651
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Mesaje: 25.886
  • Înscris: 07.07.2009

View Postcretacic, on 27 aprilie 2016 - 12:09, said:

passion e cativa lei de cateva luni deja...
Asta mai e valabil și pentru clienții actuali?

View Postd4m4g3, on 27 aprilie 2016 - 11:52, said:

Am si Passion, care numai ala e 15 lei. Upload-ul mi-e OK, nu-i problema. Oricum, o sa mai vad, sa vorbesc maine cand ma suna.
Plateam foarte mult deoarece unele lucruri au fost adaugate ulterior, la pret de lista, deci fara reducere.
Exact așa a pățit un prieten, a tot adăugat câte ceva (aproape în fiecare lună) și între timp a și prelungit pe 2 ani și plătește cam 145 de lei. A dorit să treacă de la 200 la 500 net și i-au zis 30 de lei în plus. Până la anul nu mai poate modifica nimic, poate renunța însă la pachete extra dar reduceri deocamdată nu mai primește. La Telekom dădea peste 150 de lei pentru super netul de 6 MB + telefonie nelimitată în orice rețea + Dolce pachetul maxim + 2 STB-uri. Când a trecut pe UPC a zis că îi convine prețul chiar dacă dă 150 de lei, apoi i-am explicat că tot ce e peste 100 de lei e deja absurd mai ales că are acces și el la RDS. Nu este deloc interesat de sport așa că alegerea evidentă era UPC.

Momentan are așa:

Chirie suplimentara Digital Card
Abonament UPC Digital TV Maxim HD
Abonament Filmbox
Abonament Panonia
Abonament HBO GO
Optiunea Extra Fotbal
Mediabox DVR HD-3D
Abonament MAXPAK
Chirie suplimentara Digital Card
Chirie suplimentara Digital Card
Abonament Modem WIFI
Abonament Internet Fiber Power 200 Mbps
Chirie suplimentara Mediabox HD-3D
Abonament Telefon DECT Gigaset A120
Abonament ALO International

@d4m4g3: "Am abonament Maxim HD, Alo Nelimitat Fix, FiberPower 200, 3 carduri CI+, 1 mediabox HD, Passion si HBO&HBO Comedy. Costul total era de vreo 136lei sau ceva de genul, in mod normal, eu platesc 108lei."

Dacă au oferit și Maxpak + ce ai la 85 de lei este chiar ok prețul. Peste 6 luni poți încerca altă negociere, nu trebuie să aștepți expirarea contractului.

Uite ce am eu la 92 de lei (îmi expiră și mie contractul peste 2 săptămâni):
Chirie suplimentara Mediabox HD-3D
Abonament ALO Nelimitat Fix
Abonament Telefon DECT
Chirie suplimentara Mediabox Standard
Abonament Internet Fiber Power 200 Mbps
Abonament Modem WIFI
Abonament UPC Digital TV Maxim HD
Abonament MAXPAK
Digital Card
Abonament Panonia
Chirie suplimentara Mediabox Standard


Deocamdată nu o să modific nimic dar dacă tot am postat aștept și ceva sfaturi așa de curiozitate. Ce aș putea să primesc în plus, aș putea să mai reduc și prețul? Posted Image

Editat de Kalman2007, 27 aprilie 2016 - 12:33.


#1652
quant

quant

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.915
  • Înscris: 21.02.2004

View PostKalman2007, on 27 aprilie 2016 - 12:32, said:

Deocamdată nu o să modific nimic dar dacă tot am postat aștept și ceva sfaturi așa de curiozitate. Ce aș putea să primesc în plus, aș putea să mai reduc și prețul? Posted Image

Eu am rememorat aici http://forum.softped...8#entry19154608
cateva oferte de retentie recente relatate de diversi colegi
Fiind oricum multe variabile si posibilitati, eu exemplificasem pe 3 oferte 3play care sa aiba Maxim HD, Maxpak si 2 echipamente de receptie HD. Ofertele respective sunt in zona 52-56 ron. Tu ai in plus un mediabox SD, Panonia iar telefonia este nelimitat pe fix. As zice ca totusi acestea sunt prea putin pentru a justifica un pret de 92 ron. Mai mult de 65 ron nu ar trebui sa platesti in nici un caz.

Editat de quant, 27 aprilie 2016 - 14:31.


#1653
queron

queron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 6.480
  • Înscris: 31.01.2016
@d4m4g3 : e ok pretul, sa iti iei maxpak chiar daca ajungi la 85 de lei pentru ca ai in HD toate cele 3 HBO-uri. In plus, incearca sa contractezi si pachetul Extra Fotbal, pentru ca acolo tot se spune ca s-ar putea sa intre posturi HD noi, si sa fie un fel de pachet ca la Telekom, pana acum au intrat Trace Sport Stars HD, My.Zen HD si Motorvision HD.

Eu am Maxim HD, Alo Nelimitat Fix, 3 CI+, 1 DVR HD, Fiber Power 200, Router Wi-fi, pachetele Passion, Maxpak si Extra Fotbal, pret 95 de lei pe doi ani.

Eu zic ca e ok ce am, la RCS m-ar fi costat 29 de lei televiziunea + 1 leu pornache + 14 lei Maxpak = 44 lei + un decodor gratis (cel DVR HD) + 3 lei * 3CI+ = 53 lei + 10 lei nelimitat fix = 63 lei + 28 lei fiberlink 300 = 91 lei.

Deci in 4 lei am posturile Discovery, Trace-uri, AMC, TNT, MTV-uri, de 7 ori mai mult pornache (7 posturi fata de 1), Cinemax 2, HBO 2 HD, FLN, Arte HD si asa mai departe.

Editat de queron, 27 aprilie 2016 - 16:03.


#1654
Danosul

Danosul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 5.214
  • Înscris: 07.01.2007
Pe mine când m-au sunat prima data de la retenție, mi-au zis ca nu se poate pachet cum vreau eu fără telefonie, le-am zis ca o plătesc degeaba ca nu o folosesc oricum.
A doua zi după ce i-am anunțat ca vreau sa reziliez, au putut sa-mi facă pachet și fără telefonia fixa, sa-mi ofere și maxpak și extra fotbal în  prețul celor de la RDS 56 lei, cu toate  ca la RDS as fi avut net mai bun 300mbps și upload clar mai bun fata de UPC, trebuie amintite aceste lucruri  când vorbiti cu cei de la retenție, sa știe ca aveți alte variante în caz ca nu ajungeți la o înțelegere.

#1655
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 24.761
  • Înscris: 23.05.2013
Danosul - Nu inteleg de ce te-ai chinuit sa te certi cu ei la capitolul telefon. Puteai sa iei Alo Nelimitat UPC oricum pentru ca e gratuit. Nu bagai cablul de la telefon in modem si asta e. Ei linistiti, tu linistit. Eu am Nelimitat Fix, care e 5 lei, asta e altceva.

O sa intreb cat fac toate pachetele alea asemanatoare cu ce am, cu si fara MaxPack, dar totodata si fara Passion care mi se pare inutil.
Evident, nu vor scade 15lei, tariful normal al serviciului, dar sper sa scada ceva. Daca am 75-80lei cu totul si Maxpack in felul asta, e bine, cred.
De redus tot reduc vizibil abonamentul de la ~110lei. Daca ma supara, las doar HBO si scot si Passion, probabil ar trebui sa fie pe la 65lei totul, dupa mine.

Editat de d4m4g3, 27 aprilie 2016 - 17:46.


#1656
overmont

overmont

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 480
  • Înscris: 04.02.2007

View Postqueron, on 27 aprilie 2016 - 15:59, said:

Eu am Maxim HD, Alo Nelimitat Fix, 3 CI+, 1 DVR HD, Fiber Power 200, Router Wi-fi, pachetele Passion, Maxpak si Extra Fotbal, pret 95 de lei pe doi ani.

Acelasi pret il am si eu numai cu 3 echipamente HD, insa in plus net de 500, Filmbox si... Panonia (pentru Muzsika Tv si pe viitor... Spektrum HD Posted Image )

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate