![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
pret trecere autoturism Calafat-Vidin
Last Updated: Aug 12 2009 09:50, Started by
hulutag
, Aug 02 2009 08:19
·
0

Posted 02 August 2009 - 08:19

Va rog sa-mi spuneti si mie ce pret are trecerea cu bacul la bulgari din Calafat,am tot citi pe forum-uri si parca nu-mi vine sa cred ca ar fi undeva la 29 euro plus cate 3 euro de persoana iar la podul de la Giurgiu ar fi doar 5 euro.Daca este adevarat pretul atunci pentru diferenta asta de bani pun motorina si mai raman cu ceva si nici nu stau la o eventuala coada pentru bac.Multumesc
|
Posted 03 August 2009 - 08:27

Va rog sa-mi spuneti si mie ce pret are trecerea cu bacul la bulgari din Calafat,am tot citi pe forum-uri si parca nu-mi vine sa cred ca ar fi undeva la 29 euro plus cate 3 euro de persoana iar la podul de la Giurgiu ar fi doar 5 euro.Daca este adevarat pretul atunci pentru diferenta asta de bani pun motorina si mai raman cu ceva si nici nu stau la o eventuala coada pentru bac.Multumesc |
Posted 03 August 2009 - 09:47

Era asta primavara 20 euro masina per sens si 3 euro pasagerii, nu cred sa fi schimbat prea tare de atunci oamenii taxa.
|
Posted 03 August 2009 - 13:44

Va rog sa-mi spuneti si mie ce pret are trecerea cu bacul la bulgari din Calafat,am tot citi pe forum-uri si parca nu-mi vine sa cred ca ar fi undeva la 29 euro plus cate 3 euro de persoana iar la podul de la Giurgiu ar fi doar 5 euro.Daca este adevarat pretul atunci pentru diferenta asta de bani pun motorina si mai raman cu ceva si nici nu stau la o eventuala coada pentru bac.Multumesc ![]() |
Posted 03 August 2009 - 18:35

va multumesc pentru raspunsuri,merg cu familia,nu avem toti pasapoarte ca sa trecem pe la sarbi oricum ar fi fost super asa,multumesc.
|
Posted 12 August 2009 - 09:50

va multumesc pentru raspunsuri,merg cu familia,nu avem toti pasapoarte ca sa trecem pe la sarbi oricum ar fi fost super asa,multumesc. Preturile expuse mai sus sunt reale: o masina si 2 persoane platesc aprox 130RON. Daca vreo totusi feribot poti merge pe la Bechet pentru ca circula ceva mai bine insa pretul este cam tot acelasi. Nu stiu cat ocolesti pe la Giurgiu dar decizia iti apartine. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users