![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Aliniere centru
Last Updated: Jun 11 2008 07:18, Started by
klm_blood
, Jun 08 2008 20:17
·
0

Posted 08 June 2008 - 20:18

cu ce script aliniez in css o imagine pe centru ecranului ca am uitat
![]() vreau sa fie exact in centru... iar acel spatiu de pe laterale sa se micsoreze daca rezolutia de la monitor e mai mica. |
Posted 11 June 2008 - 07:18

cu ce script aliniez in css o imagine pe centru ecranului ca am uitat ![]() vreau sa fie exact in centru... iar acel spatiu de pe laterale sa se micsoreze daca rezolutia de la monitor e mai mica. Nu este vorba de script, ci de codul pe care il scrii in css: codul css vine in sectiunea head, sau se recomanda o legatura externa la un fisier css care sa-l cuprinda <STYLE type="text/css"> body {text-align:center} <!--de fapt este un fix pt <ie6 in care se face centrarea doar cu aceasta proprietate (din afara de JS probabil)--!> #wrapper {width:"dimensiunea imaginii"; margin-left:auto; margin-right:auto}</style> iar in codul html: <html> <head>alte taguri</head <body> <div id="wrapper">aici intra alte divuri cum ar fi header, navigation, content footer etc</div> </body </html Imaginea o pui in div-ul respectiv. Acuma daca tu vrei si centrare pe verticala atunci mi se pare ca asta se face cu atributul line-height, dupa ce in prealabil dai un height la div. Edited by The_recruit, 11 June 2008 - 07:22. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users