![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Sibiu - Gheorgheni - Targu Neamt
Last Updated: May 20 2008 10:44, Started by
deserto
, May 13 2008 17:25
·
0

Posted 13 May 2008 - 17:25

salut,
vineri trebuie sa plec pe traseul asta vin din timisoara si merg la suceava si am ales sa merg prin sibiu-gheorgheni... stie careva pe distanta asta: Sibiu - Medias - Sighisoara - Sovata - Gheorgheni - Lacul Bicaz - Targu Neamt cum este drumul, la ce sa ma astept, cam cate ore se fac, daca se circula pe o singura banda pe undeva.... imi fac griji in special pentru drumul Sighisoara - Ghorgheni sanatate si multumiri anticipate Edited by deserto, 13 May 2008 - 17:27. |
Posted 14 May 2008 - 09:41

Am mai scris pe aici.
Tocmai am fost pe acest traseu. Sighisoara- Sovata - Praid - Gheorgheni : drum bun (spre foarte bun). Exista cateva portiuni intre Praid si Gheorghe cu ceva gropi dar nu de speriat. Gheorgheni - Lacu Rosu - Bicaz - JALE (mai ales in zona Lacu Rosu). Sunt nu gropi - cratere !. Dar este vorba de doar ~30 km. Si zona compenseza din plin prin frumusete. Anyway - sa-ti calculezi acest sector cam la o ora. Piatra Neamt - super oras, super drumuri, super bine marcate. Piatra Neamt - Targu Neamt - Falticeni: drum bunicel, fara gropi, dar valurit si crapat. Nu extrem de aglomerat. Falticeni - Suceava - drum ceva mai bun dar relativ aglomerat. Atentie mare la cei din trafic pe portinuea Paitra Neamt - Suceava (mai ales daca esti pe inserate/dimineata devreme/ cer noros: abia 1 din 5 masini are aprinse luminile de drum ! |
Posted 14 May 2008 - 14:39

multumesc inca odata pentru lamuriri... eu oricum cred ca o sa o iau la intoarcere prin Piatra Neamt...iar la dus o sa merg pe la Lacul Izvorul Muntelui - Poiana Largului - Targul Neamt.... mersi mult si pt sfatul cu luminile, chiar o sa ajung peacolo dimineata devreme...am ales sa conduc noaptea fiindca este mai liber
sanatate |
Posted 14 May 2008 - 14:40

Sibiu - Sighisoara e bun drumul, si cu trafic normal......
|
Posted 19 May 2008 - 13:13

Gheorgheni - Lacu Rosu - Bicaz - JALE (mai ales in zona Lacu Rosu). Sunt nu gropi - cratere !. Dar este vorba de doar ~30 km. Si zona compenseza din plin prin frumusete. Anyway - sa-ti calculezi acest sector cam la o ora. |
Posted 20 May 2008 - 10:44

Eu am fost acum doua saptamani.
Erau intr-adevar cateva portiuni de drum asfaltat - dar max. 3-4 km. Daca au mai reparat ceva in ultimele doua saptamani este foarte bine ! Este pacat de zona aceea superba cvasiinaccesibila datorita starii drumurilor. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users