Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Excel - Intrebare referitoare la ...

Caut dentist care sa pune plombe ...

Grinzi suspendate .
 BluRay Player 4k

Calorifer

Dovada talon

Denumire Club de Noapte
 Știri legate de Stația ...

Sfat achizitie componente

Locul unde se salveaza jocurile

Analizator antena Ringexpert
 Spionul - The Spy (2019)

Versuri melodie

Xiaomi 13/13 Pro

Configurare imprimanta cu IP fix ...
 

Schema electronica

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
moltit

moltit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 315
  • Înscris: 20.08.2004
Am un  mare necaz... poate ma puteti ajuta!
Am facut greseala sa imprumut o statie AKAI AMU210 pentru o petrecere. Au fortat-o prea mult acolo si au reusit sa prajeasca transformatorul. Caut de innebunesc schema electrica sa vad cu ce tensiuni trebuie alimentate etajele respective, ca sa inlocuiesc transformatorul. De rebobinat nu cred ca se poate pune problema, ca este capsulat cumva.
Daca aveti asa ceva, va rog sa ma ajutati.

Cu multumiri...

#2
.ral:cr

.ral:cr

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,591
  • Înscris: 16.07.2004
nu prea cred ca nu se poate rebobina ceva pe lumea asta. dute la specialisti ca ti-l demonteaza aia. iar acolo te pui si numeri spirele vezi tu ce faci.
bafta

#3
mktinapex

mktinapex

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 19.05.2004
Ce pot sa spun ! Ai cam pus-o !
De ce crezi ca ca nici o firma nu da schema
electronica la produsele care le vand ? Le e frica
de concurenta ca o sa le fure parti din schema si o
sa faca ceva mai bun !
Nu prea cred sa ai sanse sa gasesti ce cauti !
Rezolvarea e alta statie !  :(

#4
moltit

moltit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 315
  • Înscris: 20.08.2004
Multumesc pentru reply-uri!! :))

Mi-am luat alta statie (Technics Sa-DX 950)+kit surround de la Panasonic, dar vreau sa o repar pe cea veche, ca imi placea tare mult cum suna si pentru ca vreau sa o pot folosi in alta camera. Si mai am vreo 5 perechi de boxe prin casa care stau degeaba...In plus, e chestia aia ca daca ceva s-a stricat vrei sa o repari tu cu manuta ta, chiar daca intre timp ti-ai luat ceva mai bun...
Aveti idee despre un service AKAI sau pe cineva care are schema?

In plus, daca este cineva interesat, putem deschide o discutie despre calitatea sunetului la aceste scule noi 5.1, daca merita investitia: statie + kit surround, s.a.m.d.

Cu multumiri

#5
geos

geos

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,198
  • Înscris: 04.12.2003
man! ai verificat siguranta interna ? majoritatea amplificatorelor fabricate dupa 95 o au inclusa in transformator ,in general au doua borne ,trebuie sa faci doar o punte,bineinteles aceasta siguranta este pe bobinajul primar. deci verifica continuitatea bobinajului primar.

#6
Sir_Vaska

Sir_Vaska

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 626
  • Înscris: 12.06.2004

geos, on Sep 11 2004, 09:32, said:

man! ai verificat siguranta interna ? majoritatea amplificatorelor fabricate dupa 95 o au inclusa in transformator ,in general au doua borne ,trebuie sa faci doar o punte,bineinteles aceasta siguranta este pe bobinajul primar. deci verifica continuitatea bobinajului primar.

<{POST_SNAPBACK}>


Eu cred ca e vorba de un termistor . Dar in cazuri extreme merge inlocuit si cu o punte , numai ca se duce protectia !

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate